1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Geçen gün Remzi Kitabevine'e şöyle bir gidip kitap dergi baktım orda bilgisayar ve playstation oyunuda satıyorlardı fiyatlarına baktım özellikle şu an en pahalı oyun yine FM2009 80 lira tek kuruş ucuzlamamış. Hadi eline birşey kalmıyor diyorsunuz para kazanamıyor diyorsunuz diger firmalar afedersiniz enayimi ? Fm dışında bütün PC oyunları 20-60 lira arasında buna son çıkan oyunlardan Sims 3 falanda dahil. Almıyorum Sigames bizi enayi yerine koymayana kadar almıyorum şimdi birde imza kampanyası başlatmış siz parayı verin biz koyarsak koyarız türkçe'yi yok yaa.. ne biçim bir şirket politikası bu dünya üzerinde görmedim inadına almayacagım bu sene oyunu Allaha şükür yedi sülaleme orjinal Fm alacak paramız var ama almayacagım bu politikayı gördükten sonra.
    Kesinlikle ve kesinlikle sana katılıyorum Eralp. Çok doğru demişsin. Diğer oyun şirketleride enayi değil, bizde enayi değiliz. Yapsınlar 40 TL yemin ediyorumki orjinal alırım ve aldırttırırım. Ama Türkçe çıkacak umuduyla orjinal almak çok saçma.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Kesinlikle ve kesinlikle sana katılıyorum Eralp. Çok doğru demişsin. Diğer oyun şirketleride enayi değil, bizde enayi değiliz. Yapsınlar 40 TL yemin ediyorumki orjinal alırım ve aldırttırırım. Ama Türkçe çıkacak umuduyla orjinal almak çok saçma.
    Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Öncelikle herkese merhaba.
    Ben genelde hiç mesaj yazmam.Genellikle okuyucu olarak sitede bulunuyordum.Bu konuyu daha yeni gördüm ve elimden geldiğince okumaya çalıştım.Ben 3 senedir FM'yi orjinal alıyorum.Hatta geçen sene 2 arkadaşımada hem Türkçe'ye destek hemde arkadaşıma hediye olsun diye fazladan FM aldım.Bu senede gene 3 tane alıcam.Ve tek amacımda destek olmak için, aktif bir üye değilim ama ben bu sitenin ilk zamanlarından beri nasıl çalıştığını biliyorum taa CM serilerinin zamanından beri bu siteyi bir çok kez kullandım ve burdaki insanların (yöneticilerin) bu iş için nasıl uğraştığını tahmin edebiliyorum bana göre uğraşıyorlar ve bizim için uğraşıyorlar.Nasıl düşünerek yaptıkları beni ilgilendirmez isterlerse dünya kadar para alsınlar beni bağlamaz hizmet ediyorsa gerisi benim için boş.Gene bu iş için uğraşmışlar öyle veya böyle orataya orjinal Türkçe FM çıkarmaya bu kadar yaklaşılmış bizim bu işe destek olmaız gerekirken,ortada anlam veremediğim azınlıkta olsa bir karalama kampanyası var.
    80-90 TL kimi insan için iyi bir paradır kimi insan içinde günlük harçlıktır.Ben 90 TL fazla ben bir oyuna 90 TL veremem diyen insanı anlarım ve oyunun fiyatı düşsün diye uğraş vermesinede protesto etmesinede hak veririm.Fakat oyun pahalı diye;yapılan uğraşa balta vurmaya çalışmanın haklı bir tarafı olamaz.Kimileri bu insanlara oyun pahalı bunun içinde bir imza kampanyası başlatalım diyeceğine yaptakları işi baltalamaya çalışıyor.Bunda art niyet aramakta gayet normal.Bu konuda yapılacak iki şey yada konu altına yazılacak iki şey ya "Bende orjinal alıcam ve destek olucam" ya da "Sizi tebrik ederim uğraşmışsınız ama kusura bakmayın benim 90 TL yada steamda 60 TL vericek param yok alamıycam" demek olmalı bu kadar olayı irdelemenin anlamı yok.
    Güzel bir cevap olmuş, artık daha fazla konuyu baltalamaya çalışmayın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ibob View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=79882

43 TL'ye versek?

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oda benim dikkatimi çekti. Takip no verdiklerini bilsem bugün pre order vericem. Eğer alan bir kişi olursa buraya yazsın ki bizde bir fikir edinelim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Oda benim dikkatimi çekti. Takip no verdiklerini bilsem bugün pre order vericem. Eğer alan bir kişi olursa buraya yazsın ki bizde bir fikir edinelim.
    Gordugum kadariyla SI forumlarinda da bununla ilgili konu acilmis ve bir cok kisi buradan siparis ediyor.

Süper Burdan alındığı zaman TR kotasında gözükecek mi?

Bir sorum daha var. İmza kısmında anladığım kadarı ile 10bin kişi söz verdiği zaman türkçe dil destekli çıkacak deniliyor.
    Forumlarda ise oyunu aldıktan sonra türkçe çıkacakmış gibi söyleniyor ve hiç kimsede öyle değil demedi.

Biri beni aydınlatsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk sorumun cevabını aldım
    Last edited by igneli : 22.Eylül.2009 at 20:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by igneli View Post
    Süper Burdan alındığı zaman TR kotasında gözükecek mi?

Bir sorum daha var. İmza kısmında anladığım kadarı ile 10bin kişi söz verdiği zaman türkçe dil destekli çıkacak deniliyor.
    Forumlarda ise oyunu aldıktan sonra türkçe çıkacakmış gibi söyleniyor ve hiç kimsede öyle değil demedi.

Biri beni aydınlatsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlk sorumun cevabını aldım
    Imza toplanmasi Quickstart'in demo'da cikmasini sagliyor ve bir bakima yaklasik ne kadar insanin bu ise giriseceginin bir gostergesi oluyor.

Oyunu satin alan 10 bin kisiye ulasinca Turkce ekleniyor ve Steam uzerinden indirmeniz icin size sunuluyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Imza toplanmasi Quickstart'in demo'da cikmasini sagliyor ve bir bakima yaklasik ne kadar insanin bu ise giriseceginin bir gostergesi oluyor.

Oyunu satin alan 10 bin kisiye ulasinca Turkce ekleniyor ve Steam uzerinden indirmeniz icin size sunuluyor.
    "Gelecek 3 haftada eğer 10 bin imzaya ulaşırsak Türkçe FM 2010 çıkartılacak."

10 bin kişi satın alınca Türkçe çıkacaksa ilk sayfadaki yazınızı değiştirin. Yanlış anlaşılma olmasın. Şahsen ben oyun alımları ile Türkçenin bir alakası yok diye biliyordum. 10000 imza atılınca Türkçe çıkacak zannediyordum. Ki öyle söylenmişti ne değişti bilmiyorum ama şuandaki durum bu ise mesajlarınızı editleyin.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    "Gelecek 3 haftada eğer 10 bin imzaya ulaşırsak Türkçe FM 2010 çıkartılacak."

10 bin kişi satın alınca Türkçe çıkacaksa ilk sayfadaki yazınızı değiştirin. Yanlış anlaşılma olmasın. Şahsen ben oyun alımları ile Türkçenin bir alakası yok diye biliyordum. 10000 imza atılınca Türkçe çıkacak zannediyordum. Ki öyle söylenmişti ne değişti bilmiyorum ama şuandaki durum bu ise mesajlarınızı editleyin.
    Düzelttim.. Gözden kaçmış. Teşekkürler.

Mesaj Yetkileri