Originally Posted by
ibob
Kesinlikle ve kesinlikle sana katılıyorum Eralp. Çok doğru demişsin. Diğer oyun şirketleride enayi değil, bizde enayi değiliz. Yapsınlar 40 TL yemin ediyorumki orjinal alırım ve aldırttırırım. Ama Türkçe çıkacak umuduyla orjinal almak çok saçma.

Originally Posted by
exit61
Öncelikle herkese merhaba.
Ben genelde hiç mesaj yazmam.Genellikle okuyucu olarak sitede bulunuyordum.Bu konuyu daha yeni gördüm ve elimden geldiğince okumaya çalıştım.Ben 3 senedir FM'yi orjinal alıyorum.Hatta geçen sene 2 arkadaşımada hem Türkçe'ye destek hemde arkadaşıma hediye olsun diye fazladan FM aldım.Bu senede gene 3 tane alıcam.Ve tek amacımda destek olmak için, aktif bir üye değilim ama ben bu sitenin ilk zamanlarından beri nasıl çalıştığını biliyorum taa CM serilerinin zamanından beri bu siteyi bir çok kez kullandım ve burdaki insanların (yöneticilerin) bu iş için nasıl uğraştığını tahmin edebiliyorum bana göre uğraşıyorlar ve bizim için uğraşıyorlar.Nasıl düşünerek yaptıkları beni ilgilendirmez isterlerse dünya kadar para alsınlar beni bağlamaz hizmet ediyorsa gerisi benim için boş.Gene bu iş için uğraşmışlar öyle veya böyle orataya orjinal Türkçe FM çıkarmaya bu kadar yaklaşılmış bizim bu işe destek olmaız gerekirken,ortada anlam veremediğim azınlıkta olsa bir karalama kampanyası var.
80-90 TL kimi insan için iyi bir paradır kimi insan içinde günlük harçlıktır.Ben 90 TL fazla ben bir oyuna 90 TL veremem diyen insanı anlarım ve oyunun fiyatı düşsün diye uğraş vermesinede protesto etmesinede hak veririm.Fakat oyun pahalı diye;yapılan uğraşa balta vurmaya çalışmanın haklı bir tarafı olamaz.Kimileri bu insanlara oyun pahalı bunun içinde bir imza kampanyası başlatalım diyeceğine yaptakları işi baltalamaya çalışıyor.Bunda art niyet aramakta gayet normal.Bu konuda yapılacak iki şey yada konu altına yazılacak iki şey ya "Bende orjinal alıcam ve destek olucam" ya da "Sizi tebrik ederim uğraşmışsınız ama kusura bakmayın benim 90 TL yada steamda 60 TL vericek param yok alamıycam" demek olmalı bu kadar olayı irdelemenin anlamı yok.
Güzel bir cevap olmuş, artık daha fazla konuyu baltalamaya çalışmayın.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı