1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Son Gelişmeler:

• Real Madrid Leo'da ısrarcı : İspanyol devi Real Madrid, Hull City'nin Brezilyalı yıldızı Leo'yu tranferde ilk sıraya aldı. Önce 15.25 milyon euro ile nabız yoklayan Real, bu teklifin reddedilmesi üzerine 18 milyona çıktı. Hull yönetimi ise oyuncusunun gitmek istemesi üzerine bu transfer için istediği bonservis bedelini Real'e bildirdi. Leo için 24.5 milyon euro isteyen Hull'un belirlediği rakamı hiç düşünmeden kabul eden Real Madrid'liler bu transferde ne kadar ısrarcı olduklarını gösterdiler.
    • Hull savunması dağılıyor mu? : Real Madrid'in Leo'ya kanca takmasının ardından Hull City takımının bir başka yıldızı N'Koulou içinde Manchester United, Arsenal ve Liverpool birbirleriyle transfer yarışına girdiler. Manchester'in 13 milyonluk teklifine karşılık Arsenal 15.75 milyon önerdi. Ardından Liverpool devreye girerek bu oyuncunun fiyatını 19 milyona yükseltti. Henüz bu takımlara yanıt vermeyen Hull yönetimi Leo ile N'Koulou giderse bu oyuncuların yerini nasıl dolduracağını kara kara düşünüyor.
    • Gözden çıkarılan oyuncular belirlendi : Yeni sezon için kadrosunu güçlendirme hesapları yapan Hull, diğer yandan da bu sezon kadrosunda düşünmediği ve satış listesine koyduğu isimlerle birer birer yollarını ayırıyor. İlk olarak İskoç orta saha oyuncusu Michael Stewart'ı 900 bin euro karşılığında Wolves'a, ardından Segundo Alejandro Castillo'yu 5 milyon euroya Saint-Etienne klübüne sattılar. Mattia Notari, Chris Porter ve Tiago Gomes satış listesinde olan ve teklif gelen diğer oyuncular. Satışlarından yaklaşık 9 milyon euro gelir beklenen bu oyuncuların da kısa bir süre içerisinde takımdan ayrılması bekleniyor.
    • Gidebilecek oyuncuların alternatifleri belirlendi : Hull menajeri sadece gelecek ve gidecek oyuncuları değil, istemedikleri halde gidebilecek oyuncularının yerini doldurabilecekleri isimleri de belirlemeye başladı. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da N'Koulou'nun gitme ihtimaline karşılık Manchester City'li Nedum Onuoha, Leo'nun yerine Betis'ten Thiago Silva, Lobont'un yerine ise Sunderland'den Craig Gordon'un düşünüldüğü sızan haberler arasında. Gabi Huri'nin savunma için aslında ilk tercih olarak Mamadou Sakho'yu istediği ancak bu oyuncunun gelmeye sıcak bakmamasından dolayı bu transferin çok zor olduğu söyleniyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    ochoa buglı kalecilerden biri sanırım Ben ülkesinden dolayı asenjoyu alıyorum ochoa yı hiç almadım. Ama FM sitelerinden kariyerlerde görüyorum veya arkadaşlarım öneriyor. Fantastik kurtarışlar yapıyormuş sürekli .Frey in 1-2 boy küçüğü sanırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Aklıma geldi ben burda yayınladığım FM 9.1 kariyerimde vilar ı almıştım asenjo nun yedeği olarak ama özellikleri riquelme gibi federico vilar mıydı öyle birşey umarım çıkar
    Evet Vilar'da listemdeki kalecilerden biri. Real Madrid almıştı, geçen sezon satış listesindeydi. Bu sene mutlu görünüyor 33 yaşında, özellikleri gayet iyi ama pozisyon alma özelliği 4 olduğu için vazgeçmiştim. Lobont'un durumu bi netleşsin de bakalım. Eski kalecim Coman'ı da alabilirim Barça'da mutsuz
    Last edited by Walter Sakana : 22.Eylül.2009 at 23:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri