1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Threaded View

Lig 6.lığı ile Uefa Süper Hocam Dediğim Gibi Bitirmişsin Sezonu Yalnız Sezonun Hayal Kırıklığı Yaran Futbolcusu Gökhan İnlermi Olmuş Demekki Kadroları Çok Sağlam Mutsuzsa Bence Almaya Kiralamaya Çalış Bence Güzel Gelişiyor Gerçekten Abicim

Sakho Thiago Sağlam Defans Olmuş Ortasaha Banega Bence Biraz İngiltere Ligi İçin Vasat Gelebilir Hocam Ben Pek Hoşuma Gitmedi Yedek Olabilir Ancak Çünkü Diğer Ortasaha ve Regenler Daha İyi Hele O Riqinin Varisi Litvanyalı Regenin Teknik Özellikleri Süper Biraz Bitiriciliği Zayıf Ama Kaleyi Bulmakta Zorlanır Ama Onuda Kapatır.
    Rum Solbekte Süpermiş Direk Olarak Oynatabilirsin Bu Sezon Bu Rum ve Litvanyalıdan Patlama Bekliyorum

Valecia Maçı Hazırlık Olmasına Rağmen Sezon Açılış Maçı Manasında Süper Olmuş ve Taraftara Şimdiden Mesaj Vermişsin Süper Bir Sezon Olacağına Dair Aynen Bende Katılıyorum O Taraftara Hocam En Az Şl Gider Bu Kadroya İyi Oldu Şampiyonluğu Bile Zorlarsın Yaş Ortalamasının 22 Olması Bile Oyundan 90dk Kopmayacağınıda Gösterecek İyi Olacak Eminim.

Bu Sezon Uefa Kupasında da Final Görürsün Büyük Olasılıkla Ters Bişey Meydana Gelmezse

Ayın Kariyeri Ödülü Bu Emeği ve Kariyeri Zaten Hakediyor Abicim Tekrar Hayırlı Olsun Ama İDÇnin Devam Ettiği Kariyerdede Bu Ödülü Alması Lazımdı Ona Yanıyıorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaleci Konusunda Dediğim Gibi Kesinlikle Çalışma İzninide Alabilirsen CASSIO'yu Kaçırma Sakın Mükemmel Bir Kaleci Olur Yedek Kalecinde Sağlam Ucuza Kapatırsın Eminim
    Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Eylül.2009 at 20:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri