Quote Originally Posted by thehell61 View Post
Kaan abi seva dosyasını attı bana oyuna biraz göz gezdirdim de hani bu başarıları görüpte farklı yollardan bu işler oldu diyenler saçmalamasın herşey normal zaten Kaan abi öyle yapacak bir kişiliğe sahip biriside değil.Taktiğide inceledim ve oyuncularda tam taktiğin adamalrı.Bende bu seva üzerinden Trabzonspor'u çalıştıracam.
Çok teşekkür ederim canım abisi. Ozzy istedi ona da verdim mesela. İsteme usulu her şeyden önemlidir.

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
Yine güzel gidiyorsun abicim
Çok teşekkür ederim abisi. Bu sene biraz forvet hattında sıkıntımız var.Kalu sakatlık sonrası eski haline gelemedi bir daha yerine bir forvet aldık Ocak ayına.Artık transferlerimiz her sene bir ya da iki kişi olur olursa.Gençleri altyapıya alırım artık,çünkü iskelet tamamlandı gelecek olan kişi ile.

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
fener çok fena patlamış finansal açıdan o kadar olmasını beklemezdim zhmet olmazsa takımdaki oyuncuların fiyatlarını dizerek takım profilinin ss ini koyarmısın bonservis fiyatlarını merak ettim
Fener şu açıdan batmış olabilir abisi, çünkü Avrupa'ya açılamadılar ve de ödedikleri haftalık maaşlar ( Emre+ Nicolita=Zeytinburnuspor ediyor) maçı kazanıncada 150 bin euro verdiklerini düşünürsen ,sürekli zarar ettiklerini gösterir,ya da stad gelirlerini de sayarsan az kar ettiklerini.Bu yüzden olabilir.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
ŞL'de bu sene grup maçları rahat geçiyor abi.İnşallah 2.tur ve çeyrek-yarı final ve final müsabakaları da kolay geçer Kupa gelebilir bu sene.
Bakalım abisi,gelecek olan Uruguaylı forvet tam istediğim gibi,sahada da öyle ise sonuna kadar varız diyebilirim,Tromso'den aldım kendisini ama çok iyi özellikleri.

Bugün ara ara maç yapabilme imkanım oldu.Birazdan eklerim