Sayfa 30 / 33 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon
871 ile 900 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

5. maçımızda kalede Appiah ile sahaya çıktık,keşke Vorsah'ı koysaydım dedirtti Apiah,hiç değilse o kafayla falan uçuyodu Neyseki bu maçta oyuncularımız çok hovarda değildi de yediğimizden fazlasını atabildik

sakary Ali Misafir

kalede appiah abi böyle başka milletten bir oyuncuyu ganalı yapmaya çalış

gana maçları çok komedi geçiyor ya koca ülkeden bi kaleci çıkmazmı ya transferler fena değil en azından gelişime açık oyuncular basarsın training i verirsin coşkuyu uçar onlar bu arada bi de taktikle birlikte team introduction u verme ihtimalin varmı rakipler görmesin dersen o ayrı saygı duyarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    kalede appiah abi böyle başka milletten bir oyuncuyu ganalı yapmaya çalış
    Öyle bir gelen olsa kesin yapacam da abisi,nerde

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    gana maçları çok komedi geçiyor ya koca ülkeden bi kaleci çıkmazmı ya transferler fena değil en azından gelişime açık oyuncular basarsın training i verirsin coşkuyu uçar onlar bu arada bi de taktikle birlikte team introduction u verme ihtimalin varmı rakipler görmesin dersen o ayrı saygı duyarım
    Bir de bir zamanlar Gana Milli takımının kalecisi altyapımızda diye övünüyorduk,meğerse adamların başka kalecileri yokmuş

Vereyim de abisi görüntü olarak bir şey ifade etmez,oyuncu iç özellikleri çok farklı,bir de direkt çalışan bir sistem değil rakip oyuncuların özelliklerine göre sert gir pres yap topu zayıf ayağına almasına sağla gibi direktifler vererek işleyen bir sistem, direkt oynanırsa dağılabilir.

Anlatması uzun diye taktiği direkt koymuyorum ama bir ara onu da koyar altına yapılacakları yazarım, zaten rakibin oyununa göre oynama sistemi ve bu konu üzerinde düşünülerek oynanan ve maç içinde sürekli değiştirilmesi gereken bir sistem olduğu için başarılı oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Taktik güzel ama şu wbl/wbr nin çok sağlam olması gerekiyor galiba çünkü neredeyse tüm sayı koşuyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Taktik güzel ama şu wbl/wbr nin çok sağlam olması gerekiyor galiba çünkü neredeyse tüm sayı koşuyorlar
    O kadar sağlam olmasına gerek yok abisi ama yine de yedeklenmesi gerekiyor, aslında normalde oynatmayacağın oyuncular bu sistemde başarılı oluyor o mevkilerde,biraz hızlı olmaları daha iyi ama o kadar da önemli değil.Pedro vardı bir ara 9 hız 9 hızlanma ile gayet iyiydi.Ara açıklarını defans kapıyor zaten,kendileri de o hattı kapıyolar çünkü benim wbl wbr sistemim özel. Brezilyavari bir şekilde ikisine de serbest rol veriyorum Cafu Roberto Carlos zamanlarındaki gibi böylece daha çok bindiriyolar ama merkezden atak yaptığımız için hücuma katılmaları gerektiği an katıldıklarından hem daha etkili oluyolar hem daha çok boşa kaçıyolar hem de çok alan vermiyolar. Tabi bazen ciğer meselesi durumları olabiliyor.Onu da 2. yarıların ortalarına doğru yedek bekleri sokarak dengeleyebiliyorsun abisi.

Bu arada Paraguay ile hazırlık maçı yaptık, bir kaç kullanmadığım oyuncu ve sistemde bir acaba denedim,acabayı deneyince kalede Kingston olduğunu unutmuşum 4-0 geriye düştük Sonra kendimize gelip eski halimize döndük bastık ve ortaya çok güzel bir karşılaşma çıktı

sakary Ali Misafir

abi o maçta kale mevkiinde oynayan oyucuyu tebrik etmek isterim top kurtarmış

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Müthiş bir geri dönüş olmuş bu Kaan abi 4-0 dan 4-4 helal olsun
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Vallahi Paraguay Maçındaki Dönüş Muhteşem Olmuş Lige Başlangıçta İyi Şampiyonlar Ligi Kurası ÇoK İyi
    Üç Kupayıda İstiyoruz Kaan Abi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    abi o maçta kale mevkiinde oynayan oyucuyu tebrik etmek isterim top kurtarmış
    Appiah'ı koysaydım gene daha iyiydi abisi bari top çarpardı,Kingston faciası

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Müthiş bir geri dönüş olmuş bu Kaan abi 4-0 dan 4-4 helal olsun
    Yunuscum daha önceden 2 gole kadar endişelenmiyodum nasılsa cevap veririz diye şimdi olay 4 gole çıktı abisi

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Vallahi Paraguay Maçındaki Dönüş Muhteşem Olmuş Lige Başlangıçta İyi Şampiyonlar Ligi Kurası ÇoK İyi
    Üç Kupayıda İstiyoruz Kaan Abi
    Bakalım Buğracım ilk deplasmandan güzel oynayarak döndük ve yeni transferlerimizin katkısı çok iyi,bu gidişle 2. tur ve Çeyrekte çok güçlü iki takımdan biriyle karşılaşmazsak ve onlar da elenirse şansımız var diyebiliyorum abisi

Ligde Manisa deplasmanındaydık. Dengeli oynadığımız maçta rakibimize pozisyon vermedik ama pozisyonları Gökhan Unal ile cömertçe harcıyoduk.2. yarıda bu iş forvetin harcı değil diyen Şelçuk'un 20 metreden güzel golü ve Figueroa'nın çalımlarla içeri girip attığı güzel gol ile 2-0 galip gelmesini bildik

Şampiyonlar Ligi ilk maçında evimizde başlamak isterdik ama olmadı. Gökhan Ünal yine müsait pozisyonlardan yararlanamadı, acaba kaza golü yiyip puansız mı ayrılacağız derken 19 yaşındaki forvetimiz Gökhan'a dersini verdi

Ligde pilot takımımız Kocaelispor ile karşılaştık. Takımın yorgunluğu göze çarpıyordu.Gökhan ise bildiğimiz Gökhan'dı Aşırı isabetsiz oynarken bu maçta Shaktar maçınında yorgunluğunun verdiği etkilyle,Gökhan sakatlandı ,takımımız 2 kere kaleyi buldu ikisi de gol oldu, kaleyi daha çok tutturabilsek farkı arttırabilirmişiz belki dedirtti bize bu olay Bu arada bu sene altyapıya gelen forvetim oynadı son 65 dakika sırıtmadı.Neyseki Kalu iyileşti Gençler maçı öncesi Gökhan'da 5 gün sakat.Kalu'yu 2. yarı oyuna sokup ilk yarıda 16 yaşındaki forvetime şans vereceğim Kalu'nun iyileşmesi Gökhan'ın performansı görünce çok iyi haber.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Son Maçlar Mükemmel Allah Nazardan Saklasın Maşallahımız Var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son Maçlar Mükemmel Allah Nazardan Saklasın Maşallahımız Var
    Bu sıralar öyle gidiyoruz abisi,her oyucununda bir alternatifi olduğundan formsuz olan bu forma benim diyemiyor

Gençler maçında Sporting maçını düşünerek oynadık,kapanıp açıldık ve rahat bir skorla deplasmandan şen döndük

Sporting maçında 2-0 öne geçtik,sonra ilk yarıda bu skoru sağlam tutmak için biraz korumaya giriştik fakat Ceyhun'un 6 dakikada yaşadığı konsantrasyon probleminden karbon kopyası 2 gol yedik, fakat 2. yarı Euller durumu 3-2'ye getirdi,Spolli Ceyhun'un yerine oyuna girdi ve rakibe net şans tanımadık 2 maç 6 puan oldu,gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde ettik böylece

Antalya maçında Antalya hem sert başladı hem sağlam defans yaptı.Beklerimizi sakatladılar ama yedek hazır kıta oyuncularımız vardı,maç sonunda öğrendik ki sakatlıkları 5'er gün ve bu bizi mutlu etti. Neyse kilidi son 18 dakikada Euller ile açtık ve maçı kazandık.Şu an bavullarımı topladım ve Gana'ya uçuyorum grubun son maçı için Bu arada Euller Hakan Şükür'ün kopyası yapılan her ortada havadan çok etkili,yerden ise saç baş yolduruyor.Şimdi o özelliklerine çalıştırıyorum.Galiba 1 sene sonra Morales'den daha da iyi olacak. Şu an 9 maç 9 golü var,3 golünün Şampiyonlar Ligi'nde olması sevindirici.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Türkiye Kupası grup kuraları çekildi.En rahat gruptayız

Last edited by Melekovic : 21.Eylül.2009 at 18:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

şimdiden iyi oyunculara 4-5 yıllık imza attırda yine bi kaza olmasın moralesteki gibi bide şimdiden türkiye u18 milli takımındaki 15-18 yaşlarındaki iyi oyunculara scout yaptırıp toplamaya başla bence hem rakipler zayıflar hem de geleceğe ambargo koyarsın bol şans

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ayın Kariyeri ödülünü kazanmanı bekliyoruz Kaan abi senden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

şimdiden iyi oyunculara 4-5 yıllık imza attırda yine bi kaza olmasın moralesteki gibi bide şimdiden türkiye u18 milli takımındaki 15-18 yaşlarındaki iyi oyunculara scout yaptırıp toplamaya başla bence hem rakipler zayıflar hem de geleceğe ambargo koyarsın bol şans
    Dediğini yaptım abisi, Aralık ayında incelemeye başlayacak raprları verecek o doğrultuda. Önceden o işlere kendim bakıyordum ama yorucu oluyor ve çok da takip edemiyorsun bir süre sonra. İlk geleceğe dönük transferi pilot takımım Kocaelispor'un sol bekini alarak yaptım makul bir fiyata. O bölgede aynı özellikte Scheneider ve Cenk Özer olacak şimdi. Alparslan Erdem biraz daha alt seviyede kalacağı için onu Ocak ayında satacağım.Sağ beklerde de aynı şekilde 10 yıl rahatız.Kaleci mevkide öyle.Defans 5-6 sene rahat eder.Ortasahada öyle. Forvet desen biri 10 sene rahat oynar eğer kalırsa Kalu ise sakatlığının ardından çok formsuz ve diğerlerine göre düşmeye de başladı.Belki Ocak ayında bir santrafor alıp onu da satabileceğim en iyi fiyata satarım. 2 senede 57 gol attı ama ben ne zaman satayım desem coşuyo işte

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Ayın Kariyeri ödülünü kazanmanı bekliyoruz Kaan abi senden
    Var mı ki öyle bir ödül abisi benim haberim yok

Libya maçında rahat oynayıp grupları tamamladık. 3. tur grubunda bizi daha zorlu rakipler bekliyor.

Bu da Ocak ayında gelecek diye bahsettiğim Cenk Özer:

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Cenk Özer İyi Elemanmış Kaan Abi
    Gana İle Maçların Süper Olmuş
    Aygünün Dediği Gibi Bence Bu Kariyer Ayın Kariyeri Ödülünü Kesinlikle Hakediyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cenk Özer İyi Elemanmış Kaan Abi
    Gana İle Maçların Süper Olmuş
    Aygünün Dediği Gibi Bence Bu Kariyer Ayın Kariyeri Ödülünü Kesinlikle Hakediyor
    Çok teşekkür ederim Buğracım. Evet çok iyi,gelince bir maç Scheneider bir maç Cenk oynayacak artık,ayırt edebilmek ikisini çok zor abisi

Bir kaç maç yaptım misafir aralarında,bir ara gece toptan koyarım.Bu aralar gelen gidenimiz fazla

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Kaan Abi SL grubu baya koLay

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Ukraynalılarda bi bozukluk var abi alma,sezonda 5 golün üstüne çıkamıyolar,vudu mu yapmışlar ne
    oyunla ilgili bişey sanırım,türkiyede ukraynalı oynatılmazmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Kaan Abi SL grubu baya koLay
    Evet öyle gibi abisi ama yinede bize göre zorlar

Quote Originally Posted by magirus View Post
    oyunla ilgili bişey sanırım,türkiyede ukraynalı oynatılmazmış
    Öyle ama abisi neticede en azından 0'a aldık 500 bine sattık

Gaziantep deplasmanında HSV maçını düşünerek düşük tempoda oynadık.Rakibimizde bize uyunca seyirciyi uyuttuğumuz maç başladığı gibi bitti

HSV maçında genç forvetimiz rakibin işini tek başına bitirdi ve bu sene gollerimi daha çok izleyeceksiniz dedirtti ama hala bir ayak golünü bekliyoruz,hep hareketli ortalara kafa vuruyo

Ankaraspor maçında çok hızlı başladık,sonrada dinlendik,maçın özeti bu

Trabzon maçında temkinli ve düşük tempoda oynadık istediğimizi aldık çünkü yine bir HSV maçına gidiyoruz sakat vermediğimiz bir de 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz.Gol çok komikti ,Euller hakeme bana penaltı yapıldı diye itiraz etmeye devam ederken orta geldi kafa vurdu gol oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaan abi gerçekten son sürat devam ediyorsun skorlar süper. Sana zahmet Euller'in profilini koyarmısın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamam arka sayfada varmış
    Last edited by Addolorato : 22.Eylül.2009 at 03:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kankacım Stevie Wonder gibisin. Bundan iyisi şamda kayısı senle bir kitap yazalım. Bughunters tactical theorems die

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kaan abi gerçekten son sürat devam ediyorsun skorlar süper. Sana zahmet Euller'in profilini koyarmısın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamam arka sayfada varmış
    Daha çok katetmesi gereken yol var abisi Şampiyonlar liginde 3 maçta 5 golü olmasına rağmen Ayakları çok zayıf, onun üzerine çalışıyoruz.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım Stevie Wonder gibisin. Bundan iyisi şamda kayısı senle bir kitap yazalım. Bughunters tactical theorems die
    Yazalım kankacımda üşeniriz biz yahu,yazdıracak birini bulmak lazım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Herkese iyi geceler tatlı rüyalar,ben kaçtım.
    Last edited by Melekovic : 22.Eylül.2009 at 03:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kaan abi seva dosyasını attı bana oyuna biraz göz gezdirdim de hani bu başarıları görüpte farklı yollardan bu işler oldu diyenler saçmalamasın herşey normal zaten Kaan abi öyle yapacak bir kişiliğe sahip biriside değil.Taktiğide inceledim ve oyuncularda tam taktiğin adamalrı.Bende bu seva üzerinden Trabzonspor'u çalıştıracam.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yine güzel gidiyorsun abicim

fener çok fena patlamış finansal açıdan o kadar olmasını beklemezdim zhmet olmazsa takımdaki oyuncuların fiyatlarını dizerek takım profilinin ss ini koyarmısın bonservis fiyatlarını merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ŞL'de bu sene grup maçları rahat geçiyor abi.İnşallah 2.tur ve çeyrek-yarı final ve final müsabakaları da kolay geçer Kupa gelebilir bu sene.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Kaan abi seva dosyasını attı bana oyuna biraz göz gezdirdim de hani bu başarıları görüpte farklı yollardan bu işler oldu diyenler saçmalamasın herşey normal zaten Kaan abi öyle yapacak bir kişiliğe sahip biriside değil.Taktiğide inceledim ve oyuncularda tam taktiğin adamalrı.Bende bu seva üzerinden Trabzonspor'u çalıştıracam.
    Çok teşekkür ederim canım abisi. Ozzy istedi ona da verdim mesela. İsteme usulu her şeyden önemlidir.

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Yine güzel gidiyorsun abicim
    Çok teşekkür ederim abisi. Bu sene biraz forvet hattında sıkıntımız var.Kalu sakatlık sonrası eski haline gelemedi bir daha yerine bir forvet aldık Ocak ayına.Artık transferlerimiz her sene bir ya da iki kişi olur olursa.Gençleri altyapıya alırım artık,çünkü iskelet tamamlandı gelecek olan kişi ile.

fener çok fena patlamış finansal açıdan o kadar olmasını beklemezdim zhmet olmazsa takımdaki oyuncuların fiyatlarını dizerek takım profilinin ss ini koyarmısın bonservis fiyatlarını merak ettim
    Fener şu açıdan batmış olabilir abisi, çünkü Avrupa'ya açılamadılar ve de ödedikleri haftalık maaşlar ( Emre+ Nicolita=Zeytinburnuspor ediyor) maçı kazanıncada 150 bin euro verdiklerini düşünürsen ,sürekli zarar ettiklerini gösterir,ya da stad gelirlerini de sayarsan az kar ettiklerini.Bu yüzden olabilir.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    ŞL'de bu sene grup maçları rahat geçiyor abi.İnşallah 2.tur ve çeyrek-yarı final ve final müsabakaları da kolay geçer Kupa gelebilir bu sene.
    Bakalım abisi,gelecek olan Uruguaylı forvet tam istediğim gibi,sahada da öyle ise sonuna kadar varız diyebilirim,Tromso'den aldım kendisini ama çok iyi özellikleri.

Bugün ara ara maç yapabilme imkanım oldu.Birazdan eklerim

çok saolda ben asıl senin takımdaki oyuncuların bonservis fiyatlarını merak ediyorum ama feneride koyman iyi olmuş o ayrı şöle astronomi bi rakama satılıp klüp değerini 3 kat arttırcak bi futbolcu var mı diye sordum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hamburgla rövanş maçımız aynı skorla bitiyor ve bu sefer üzülen biz oluyorduk, bizi öne geçiren golü Kalu atıyordu ve seviniyorduk acaba eski günlerine geri dönecek mi diye ama sonraki maçlar gösteriyordu ki umut yok

Bir zorlu maçtan diğer zorlu maça Ali Sami Yen'e gidiyorduk, tam Euller ayağıyla ilk kez gol attı diye sevinirken bir dakika sonra kaleci Ufuk'un inanılmaz hatası ile maçtan beraberlikle ayrılıyorduk, sonraki maçta yaptığı bir hata gol olmasa bile onun sonunu getirecekti

Gaziosmanpaşa ile kupa maçında pozisyonları cömertçe harcadık,Ufuk'un GS maçında yaptığı aynı laubaliliği yapması ve sürekli hoşnutsuz olması,pozisyon gol olmasa bile kendi sonunu getirdi ve kendisi süresiz kadrodışı kaldı

Sivas maçında rahat galip geldik ama Kalu kredisini doldurdu.Kendisine geçmiş hizmetlerden ötürü teşekkür ettik ve belalısı olduğu Fener'e 2.5 milyon euroya sattık. Bu arada Spolli 2.5 milyon euroya Reggina'ya,Ufukhan Bayraktar da 1.1 milyon euroya Helsinborg'a transfer oldular.Bizde Tromso'den 2.5 milyon Euro'ya Uruguaylı golcı Gonzalo Barreto'yu transfer ettik, kendisi Norvec liginde fırtına gibi esmiş,umarım burda da eser

Zorlu Bursa deplasmanında çok iyi oynadık ama Ömer Toprak'ın bir anlık hatası bizim beraberlikle dönmemizle sonuçlandı ,zaten hesabımızda 1 puan vardı ve önümüzde de Shaktar maçı

Shaktar maçında Figueroa tek kelimeyle resital sundu,takımda ona ayak uydurunca hem gruptan çıkmayı hem de lider çıkmayı garantiledik, gelebilecek en kolay takımın 2. turda gelmesini diliyoruz şimdi Sporting maçı formalite artık

Genelde kupa maçı sonrası lig dönüşü sıkıntılı olur ama Ankaragücü'ne de aynı tarifeyi uygulamayı bildik

Sayfa 30 / 33 İlkİlk ... 202829303132 ... SonSon

Mesaj Yetkileri