orjinal mi korsan mı falan mı filan mı hiç tartışmaya bence gerek yok çünkü değişen bişey yok sonuçta ancak birbirimize taş atıyoruz kendi kafalarımızı yarıyoruz. şöyleki ben elimden geldiğince orjinal almaya çalıştım, geçen sene oyun çıktığında çalıştığımdan dolayı orjinal almıştım steam üzerinden ancak bu sene işsizim ama iki gün sonra işe girebilme olayım var ve yemin ederim bazı etkenler dışında işe girmeyide yüzde yirmi orjinal almak için istiyorum. onun için türkiyede insanların ekonomik olarak güçleri ortada.

sigamesin yaptığı pardon dayattırdığı 10000 imza konusuna gelelim.10000 imzaya ulaşılabileceğini tahmin etmiyorum heleki şuanda ki imza hızıyla. ama yukarıda arkadaşlarında dediği gibi belki türkçe piyasaya sürülse oyun destek olmak amacıyla crysis gibi alır insanlar. ancak böyle siz bi söz verin biz ona göre türkçe yapalım dayattırması bana göre tamamen aşağılamaktan başka bişey değil. emperyalizm böyle bişey işte diyelim buna.
bu oyun ingilizcede çıksa türkçede çıksa türkiyede korsanda olsa çok fazla kişi oynuyor ve hastası çok benim gibi.yinede oynanıcak birşey farketmeyecek ancak bu sene türkçe çıksa bu sene olmasada ileriki senelerde satış oranları yüksek düzeyde artar.