1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Güzel kadro kurmuşsun Kaan abi. Bu sene daha büyük bir başarı bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Ooo Hocam Beni Bırakıp Nerelere Kadar Gittin Sen Yakıştıramadım Hocam Sana Beni Nasıl Beklemezsin Bakayım En Sonki Yorumum 2 Sayfa Öncesinde Yok Abi Bu Kadar Hızlı İlerleme Lütfen Benide Bekle

Bu Arada Bir Yenilgi Gördüm Sanki Hamburg Seni Hamburger Gibi Yemiş Hocam Ama Ligde Yenilgisiz Her Zamanki Gibi Şl Grubun Süper Olmuş Bir Hamburg Zorlar Çünkü Oyun Başında Genç Ve Potansiyel Bir Takım İleriki Sezonlarda Taş Gibi Oluyor Takım

Bu Sene Avrupada Bir Final Görelim Hocam Artık Uefamı Olur Şlmi Olur Bilmem
    Mehmetcim 4 galibiyet 1 mağlubiyetle CL'den ilk sırada çıkmayı garantiledik yani mecburi Şampiyonlar Ligi olacak abisi

Çok teşekkür ederim canım abisi.Sizler olmasanız bu kariyere devam etmem zaten.Beraberce vakit geçiriyoruz diye devam ediyorum.
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Güzel kadro kurmuşsun Kaan abi. Bu sene daha büyük bir başarı bekliyoruz.
    Bu kadro geçen senekinin başardığının daha iyisini başarmalı Anılcım yoksa başarısız kabul ediliriz abisi Bunun için CL'de en az yarı final gerekiyor umarım iyi kura çekeriz

şöyle yaşı baya genç olan süper bi yıldız adayı yokmu antremanı basıp world class yapabileceğin böle real hesabı biraz sıkıcı oluyo barça hesabı daha zevkli

Mesaj Yetkileri