-
anlayamadım iyi mi kötü mü?
Beşiktaş'ı yönetiyorum.GK-Hakan Arikan, RB-Serdar Kurtuluş, CB-İbrahim Toraman (Sivok,Zapotocny), CB-Gökhan Zan, RB-Serdar Kurtuluş, AML-Tello, DMC-Cisse, AMC-Zafer Yelen, AMC-Nizamettin Çalışkan, AMR-Holosko, ST-Bobo (Nobre)
Kadrom böyle.kontrollü atak taktiğini kullanıyorum.taktiği denemeye başladığım ilk maç Gençlerbirliği maçıydı kendi sahamda onlar 15 {4} ben 12{7} şut sayısıyla 5-2 yendim.Daha az şut çekmememi önemsemedim devam ettim.
Trabzonspor deplasmanında 1-0 öne geçtim.Daha sonra TS çok gelmeye başlayınca defansif taktiğe geçtim.Atakları biraz kesildi ama gene gelmeye başladılar baya.82 de baskıları sonuç verdi 1-1 i yakaladılar.Daha sonra full atak taktiğine geçtim, fayda etmedi.Maç sonunda şut sayılarında 15 e 10 gerideydim
Daha sonra Konya deplasmanında 1-0 yenik duruma düştüm 1-1 i yakaladım.Sonra defansif taktik de yapmama rağmen defalarca geldiler Hakan devleşmese işim zordu.2-1 öne geçtiler, sinir oldum ve oyunu kapattım.
Kadromu ve denemelerimi aktardım.bana yardımcı olabilecek bir yorum yaparmısın taktiğin sahibi arkadaşım.İhtiyacım var çünki.Herkesin başarılı olduğu bir taktikte ben neden başarılı olamıyorum.Halbuki banyoda ettim bi sorun yok yani cnbt de deiliz
Last edited by koraybahce : 23.Eylül.2009 at 22:32
Reason: yazdığım karakterler yerine emotion icon lar çıktı
Mesaj Yetkileri