Abi doğru diyorsun bu tek şirket değil ama bunların yollanıp, yollanmamasını seçmek de bir kullanıcı olarak benim ve diğer kullanıcıların gizlilik hakkı. Ve bu hakların ihlali kullanıcının kişisel haklarına yapılmış bir tecavüzdür. Bu hakların kanunlar dahilinde ihlalidir.

Abi, eğer böyleyse bu çok ciddi bir problem, bunu SI'ye siz yetkili olarak bildiremez misiniz? Ben cidden çok rahatsız oldum, bu gerçeklerden sonra, sonuçta o sözleşmeyi okumak için orta düzeyde olsa İngilizce bilmek gerekiyor. Hadi o sözleşme Türkçe olsa bir nebze olsun duruma anlayış gösteceğim.

Tüketiciyi Koruma Kanuna göre bu yapılan bir suç mudur, değil midir, araştıracağım. O kanuna göre ülkede satılan her ürünün içeriğindeki belge ve sözleşmeler Türkçe olmak zorunda. Ve bu sözleşme resmen insanlara zorla imzalatılıyor. Şimdi SI'nin burada hak yiyip yemediği ortadadır. En azından bunu yetkililere sorarak bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

Abi, ben orjinal kullanıyorum ancak yinede rahatsız oluyorum. Bu benim gibi orjinal alanlara haksızlık değil mi? SI bizim hakkımızı yemiş olmuyor mu?