-
Büyük Derbide "Büyük Oyun" Tek Gol
Bu Maçtada Moldova Maçı Kadar Olmasada, Yeni Oyuncular Denedik.Ev Sahibi Avantajını Kullanarak, Maçta %100 Etkili Oynadık.Rakip Kaleye Çektiğimiz 21 Golde Bunun Göstergesi.Çektiğimiz 21 Şuta Karşılık Bulduğumuz Tek Gol, Bizi Derbide Galibiyete Götürdü.Geçen Moldova Maçında İlk Defa Milli Formayı Giyen 18'lik Olari Perlin 2.Maçında İkinci Yarıda Oyuna Dahil Olarak Golünü Attı.
Maçın Adamı : Ats Purje
Galibiyet Hatrına Buraya Litvanya Kızlarını Dökecektim Ama Aramalarımda Fazlasıyla Erotik Materyaller Çıktığı İçin Koyamıcam Mazur Görün
Sıradaki Rakip...
Sıradaki Hazırlık Maçımızda Kendi Evimizde Forlan'lı, Caceres'li, Zaleyetalı, Cavani'li, Muslera'lı Uruguay'la Karşılaşacağız.Gerçekten Cok Zor Bir Maç Olacak Adamların Kadro Dehşet
Teşekkür Ederim.Moldova karşısında süper oynamışsın
Gidebildiği Yere KadarBaşarılar dilerimde Estonya ile nereye kadar?? : )Sınırları Zorlayacağız.
Yok Hocam Sen Cinsellik GörmemişsinBu kariyeride cinsellik içeriyor diye rtük kapaatacak söyleyem
Ben Niye Estonya'ya Gittim Sanıyorsun, Hergün Biriyleasdhgascjhegqwjas beyler bn karar verdim estonyaya tasınıorum o kızlar ne oyle
şaka bı yana basarılar dılerım kardesım bnce gayet ıyı gıdıosun bu kadroyla daha ıyısı olmaz ztn bnceDaha İyisini Yapmak İçin Çalışıyoruz Hocam
Riske Girmenin Manası YokAbi gülme işimizi garantiye alalımfotoları 24.01 de editle
![]()
![]()

-