Kaan abi ts'de 4-5 regen var hepsi Worldklass adayı onalara bir bak istersen.Ben inceledim da çok iyi adamalr var avrupadada buldum baya ama gelir mi türkiyeye bilemem.
Kaan abi ts'de 4-5 regen var hepsi Worldklass adayı onalara bir bak istersen.Ben inceledim da çok iyi adamalr var avrupadada buldum baya ama gelir mi türkiyeye bilemem.
Çok teşekkür ederim abisi. Şimdi bir yerlere geldik ama hala büyük takım olarak görülmüyoruz,bu sene az biraz değişti durum ama![]()
![]()
Abisi bakayım Trabzon'a ,altyapıya atarım onları.Bir forvet aldım 16 yaşında iyi gibi,bir de bizim takımdan bir forvet çıktı,onları maksimum seviyede çalıştırıyorum. Avrupadaki adaylar eger cok iyilerse gelmeyi düşünmüyoruz diyolar ama bu sene onu diyenlerin sayısında azalma var nispeten.Galiba seneye dahada rahat olabilirim. Mesela Barreto'nun gelebileceğini hiç sanmıyordum.
Adana maçında Euller kasırgası esti, 18. golüne ulaştı ve ayakla atmaya devam ediyor daha ne isteyeyim ki![]()
![]()
Sporting maçı formalite maçıydı o yüzden 7 yedekle çıktım rakipten Guillerme maçın başında kırmızı gördü,Selçuk golünü attı ama hakem sürekli Selçok ile uğraşarak iki sarıdan attı ilk yarı dolmadan sonrada Ferdi'ye yapıştırdı ,bir ofsayt golüylede mağlup olduk, maç sonunda hakem berbattı notu düşüldü ama bu formalite maçı 7 yedek varken 2 as oyuncumuzun 2. tur ilk maçında oynayamayacak olmalarına sebep oluyordu,tetikçi hakem![]()
![]()
Altay maçında yine Euller ve 19. golü. Farkı arttıramamamız tamamen talihsizlik,direkler arası dolanan toplar, çizgiden çıkarılanlar vs. vs. Neyseki maçın başında golü bulmuşuz dedik![]()
![]()
2. tur kuraları çekildi. Liverpool ve Inter'i çekmediğimize memnunuz. Fiorentina rakibimiz daha iyi kura çekebilirdik ama neticede bu takımlarla karşılaşacağız diye klasik bir cümle kurayım bari![]()
![]()
Eskişehir maçında kara saplanan Figueroa maçta berbat oynayınca yerine giren Özer'in resitaliyle -4 dereceden şen döndük mutluyuz![]()
![]()
İlk yarı sonu ve puan durumu. Bıraktığımda Adanademirspor ile kupa maçı yapacaktık.Cenk,Barreto,alt yapıdan bir oyuncu ve Gs'den genç bir kaleci 17 yaşında bize katıldı. Ufuk Reggina'ya 4.7 milyon Euroya gitti diğer dediklerimden artı olarak. Miller,Ufuk,Spolli ve ismini unuttuğum bir oyuncu vardı, Zeytinburnu'nu Reggina'ya taşıyoruz farkettirmeden![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
4. scoutumda sen oldun abisi![]()
![]()
Serkan ve Alper ile görüşmelere başlarım o zaman. Porcel'i alırsam yedek konuma düşer bir bakayım hazmedecek durumdaysa onuda alırım
![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 24.Eylül.2009 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)