1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

vahoov abi ne zaman sıkılırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    scout sana göndersinde mesela bana scout çok iyi oyuncular göndermiyodu u18 liginden bence sen ayrıca türkiye u18 milli takımına bak ordan daha rahat kalite oyuncu bulursun bu arada yeni ss leri beklioz
    Oraya rapor istemiştim gözümü kestirdiğim oyunculara abisi.Bir tanede Mustafacımın önerdiği adamı aldım. Madem yeni yapılanma içine igiryoruz dedim selçuk İnan'ı en fazla parayı yani 5.75 milyon euroyu veren Dinamo Kiev'e sattım. Sefa Aksoy ise 1.5 milyon euroya bir takıma gidecek,ben bunları yazarken belli değildi

Gelenleri buraya koyacağım.Barreto'yu özellikle koymadım çünkü adama tam kavuşacağız dedik Uruguay milli takımında ağır bir sakatlık yaşadı.Malesef 3 ay yok.Genç Türk oyuncularla oynayacağız Euller'in yanına ileride.

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    vahoov abi ne zaman sıkılırsın
    Bilmemki abisi. Siz sıkıldığınız zaman

Kupa maçlarını anlatmaya gerek yok.Altyapı ağırlıklı oynadık.Zaten Euller Figeroa ve Barreto milli takımlarındaydı.İleri uç biraz zayıftı.Kayseri maçında bile çoğu zamanı 10 kişi oynamamıza rağmen oyundan memnunum.4'de 4 ve 12 puanla gruptan çıktık,zaten olağan bir durum

Bunlarda gelen oyuncular,Barça sistemine döndük

Bizim Altyapıdan çıkan forvet:

Mesaj Yetkileri