Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?
- Voters
- 37. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Eskişehirspor
-
Berabere
-
Bizim defans hattımıza sezon başından beri kötü deniyor. Buna kesinlikle katılmıyorum, sezon başından beri kaç gol yediğimiz ortada. O kadar eleştirilen Sabri bile aşama kaydetti, transferi ben dahil birçoklarının tepkisini çeken Mustafa Sarp neredeyse her maçta beklentinin çok çok üstünde performans gösteriyor, stoperlerimizin hepsi milli takımda görev almış isimler, özellikle Servet şu anda Türkiye'nin en iyisi, sol bekimiz Hakan Balta Türkiye'nin açık ara en iyisi, ki yedeği de Caner gibi genç yaşta Avrupa tecrübesi görmüş bir oyuncu. Sağ bekimiz de kimse beğenmese bile Türkiye'deki en iyi 2. isim olan Sabri, ki yedeği Uğur'un da kalitesi ortada. Defans önündeki ikili için Ayhan-Barış-Mehmet Topal-Mustafa Sarp 4lüsü arasında müthiş bir forma yarışı var hangi 2liyi koyarsanız koyun oynuyor. Kalecimiz Leo Franco İspanya'da en uzun süre forma giyen yabancı kaleci olarak geldi ülkemize, ki performansı gayet iyi. Yedeği olarak geleceğin milli takımının bir numarası Ufuk Ceylan var.
Kimse beğenmese bile Türkiye'deki en iyi savunma hattına sahip olduğumuzu düşünüyorum ben açıkçası...
Mesaj Yetkileri