Racing'i de geçtik.Namağlup gidiyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir dev daha dize geldi!Atletico madrid İngiliz Ligi lideri Arsenal'i Vicento Calderonda 2-1'le geçti ve şampiyonlar liginde grupta liderlik için büyük bir vantaj sağladı.
![]()
lescott'ta bişey yok.Şanlıyız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi yorugunu Atletico madrid fazla kasmadan Bilbao deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Tuncay'ın durumu iyi.
![]()
Maçlar süper devam ediyor.Kupalara daha ilk seneden ambargo koyucaksın heralde![]()
Aynen maçların süper
Maçları yapıyorum şimdi koyucam![]()
Kupadaki ilk maçımızda çok rahat geçtik.Rakibe sadece 1 şut fırsatı vermemiz benim için önemli![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yönetime bişey oldu heralde durup dururken transfer bütçesi verdiHemde az para değil tam37.5m euro
![]()
![]()
Last edited by YALI1925 : 19.Eylül.2009 at 03:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu arada genç oyunculara yöneldik Velez Sarsfield'dan Jonathan Cristaldo 575 bin euro ya Atletico Madrid'li olmuştur.Hayırlı uğurlu olsun.
![]()
başarılar..
cristaldo gereksiz transfer olmuş.. fiziksel açıdan çok yetersiz.
Yeni Ss'leri bekliyorum
Sonuçlar genel olarak güzel 1.gidiyorsun sezon sonunada öyle bitirirsin![]()
Güzel bir seri olmuş zaten lidersinde böyle devam eder herhalde.
Şansına iyi rakip gelmiş arsenalin 3. olması ilginç ligde ve avrupada süper gidiyorlar genelde.
Madrid derbisinde bu sefer Barnebau'da Moutinho'nun golüyle devirdik rakibimizi 2.maç için büyük avantaj yakaladık.
Real i devirmen güzel olmuş
Real kim ya![]()
Ligin 20. haftasında 2. yarının ilk maçında sıkıntılı başladık Forlan'ın kafasıyla 1puanı kaptık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupa'da Yarı Finaldeyiz Madrid'e yine geçit vermedik.Rakip: Real Betis
![]()
Betis kolayda sonra barça var tabi valencia
'yı elerse![]()
İspanya Kupasında Kek Rakip GelmişŞ.Ligini bile alabilecek bir kalitedesin
Lig senin gibi tabi böyle devam edersen
![]()
İnşallah böyle gidip tüm kupaları alıcaz