Hulk a nasıl izin çıkmaz ya olcak iş değil4.6 Mn £ birde yazık olmuş. Hull çok iyi gelişiyor. Stad ' a falan fazla para harcanmıyor sanırım masraf yok
![]()
Hulk a nasıl izin çıkmaz ya olcak iş değil4.6 Mn £ birde yazık olmuş. Hull çok iyi gelişiyor. Stad ' a falan fazla para harcanmıyor sanırım masraf yok
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Çıksaydı çok iyi olacaktı. 3 kez milli olmuş 3 golü var. Benim anlamadığımı milli olmamış 25 yaşındaki Thiago Silva ya çıktı mesela izin. Bu %70 milli olayını tam anlamış değilim. Hatta Man City'de oynayan Pogrebnyak'a bile izin çıkmadı, alternatif olarak anlaşmıştım. Gerçi o az oynadığı için çıkmamıştır ama..
Stad konusunda bilmiyorum yıllık 24bin euro bi kirası var başka giderleri ne kadar bilemiyorum. ama zemin hala felaket (terrible) sezon başladı daha düzeltecekler beklliyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Biraz hissiz değil yüzsüz ol başkana karşı![]()
Transferde Son Gelişmeler:
- Bordeaux takımından Henri Saivet kiralandı. Hücumda yeterli güce sahip olmamıza karşın, özellikle kanatlardan top taşıyabilecek hızlı bir oyuncu alternatifimiz olması açısından Fransız'ların büyük gelecek vadeden genç yıldızı Henri Saivet'i sezon sonuna kadar kiraladık.
Bu oyuncunun takımımıza geldikten sonra "wonderkid" olarak gösterilmesi dikkat çekti. Saivet ayrıca yeni transferlerimizden Sakho ile de çok yakın arkadaşlar.
Bordeaux'un yıldızlarından Gouffran, Saivet'in büyük gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu ancak Bordeaux'ta forma şansı bulmasının henüz çok düşük olduğundan dolayı takım arkadaşının Hull'a kiralık gitmesinin çok doğru bir tercih olduğunun altını çizdi. Saivet'in bu klüpte kendisini her açıdan geliştirip parlayacağına inandığını da ekledi.
- Teknik kadromuzu güçlendirme çalışmalarımızı da tamamladık. Birbirinden önemli ve ünlü antrenörler ile anlaşarak çok iyi bir ekip kurduk. Artık antrenmanlarımız çok daha verimli olacak ve genç oyuncularımızda çok daha iyi gelişecek. Özellikle Andre Vilas Boas Claudio Gaudino, Pako Ayestaran gibi dünyanın önde gelen çalıştırıcılarının ve Mino Favini gibi dünyanın en iyi scout'larından birisinin ekibimize katılması açıkçası bizim için bile sürpriz oldu.
Teknik ekibimizin kadrosu şu şekilde:
Ve bu ekiple antrenman verimimiz maksimum düzeye çıktı
Antreman olayı çok güzel olmuş.Maçları bekliyoruz.
ödül için tebrikleruefa maçında da başarılar dilerim
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Uefa Avrupa Ligi.
4. Eleme Turu - 1. Maç
Size maçı mı anlatayım yoksa sadece 1 oyuncuyu mu bilemiyorum.
Bir oyuncuya "iyi oynadı" dememiz için o oyuncunun nasıl bir performans sergilemesi gerekir? Yada şöyle sorayım; aşağıda saydığım istatistiklerle oynayan bir oyuncunun performansı için hangi ifadeyi kullanırsınız?
7 gollük pas
5 top çalma
7 kafa topu kazanma
11 kez adam geçme
9 şut (5'i kaleyi bulan)
2 gol
Maçla ilgili söyleyecek fazla bir şey yok. 5-0 bitmesi gereken bir maçtı. Rakip tek bir şut çekti o da gol oldu. Tüm oyuncular iyiydi.
Tymoschuk ile Ramires müthiş bir ikili görüntüsü verdiler. O kadar basit ve garanti oynayıp takımı rahatlatıyorlar ki. Ve hep doğru yerdeler.
Kanatta çok güvendiğim, çok şeyler beklediğim Booth çok çok iyiydi. Sürekli rakip kalede tehlike yaratan bir oyuncu. Vukcevic aynı şekilde.
Ancak Milevskyi bambaşka. Rakip savunma bitiş düdüğü çalınca onun için "oh be kurtulduk" demiştir eminim.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler hocam![]()
Last edited by Walter Sakana : 24.Eylül.2009 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Premier Lig
1. Hafta
HULL CITY - ARSENAL
KAPLANLAR GÖZDAĞI VERDİ !
Sezonun ilk maçında son 2 yılın şampiyonu Arsenal'i ağırlayan Hull, son derece kontrollü ve akıllı oynayarak güçlü rakibini mağlup etti. Arsenal'li oyuncuların ceza alanı içinden sadece 1 şut atabildiği maçta Hull savunması güven veren bir oyun sergiledi.
Kompany'nin direkten dönen şutu, Dobias'ın sayılmayan golü ve son dakikalardaki %100'lük bir gol pozisyonu ile 3 kez kaçan 2. gol fırsatına karşın 1-0'ı koruyan ev sahibi ekip, maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Savunma hattı mükemmele yakın oynayan Hull'da, kaptan Tymoschuk en çok top kapan, Ramires en çok koşan ve Milevskyi'de en çok gollük pas dağıtan oyuncular olarak sivrilirken, alışık olmadığı sol kanatta görev yapan Cardozo etkisiz kaldı. Maç içerisinde Kompany'nin stoperde hava toplarında etkisiz kaldığını farkeden Hull menajeri, bu oyuncu ile Sakho'nun yerlerini değiştirerek bu sorunu rakip ciddi bir tehlike yaratmadan önce çözmüş oldu.
Sahada 45 dakika kalmasına karşın attığı gol ve sergilediği performansla maçın yıldızı seçilen Chris Booth'un ilk yarının sonlarında geçirdiği sakatlık sonrası yapılan ilk kontrollerinde yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi. Sezona oldukça formda giren genç yıldızın şanssız sakatlığı üzüntü yarattı.
Abicim kariyerini bu sezondan itibaren takip ediyorum.Daha önceki sezonlarda aradan yakaladığım hiç başlamadım bundan sonra takipteyim.. Tymoschuk şarap gibi maşşallah 35 yaşına kadar oynar o adam..
Kadron gerçekten iyi.. Galibiyet daha iyi..
Yeni sezonda başarılar..
Edit: Mino Favini kabul etse müthiş bir baş antrenör olur..
Çok güzel başlangıç olmuş.
TRANSFER:
- Transfer döneminin sona ermesine yaklaşık 1 hafta kala Asenjo'nun olası bir yokluğunda kaleyi koruyabilecek bir kaleci arayışlarını sürdüren Hull, Sunderland'in file bekçisi CRAIG GORDON'u renklerine bağladı. Son 4 sezondur Premier ligde forma giyen ve 47 kez İskoç milli takımının formasını giyen 29 yaşındaki kaleci ile 4 yıllık anlaşma imzalandı.
- Asistan Menajer Massimo Neri, bu sezon ki hedeflerimiz doğrultusunda kadromuzun son derece yeterli olduğunu belirtti.
Buna karşın, oyuncular arasındaki kaynaşmanın henüz yeterli düzeyde olmadığının altını çizdi.
Oyuncuların potansiyellerine göre değerlendirmesi ise şu şekilde:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sağolasın çok sevindim, senin gibi arkadaşlarımın yorumları çok değerli benim için.
Tymoschuk ilk başta tutuktu ama bu sezon herhalde takıma daha çok alıştı bide kaptanlığı da verdikten sonra iyice coştu. Ratingleri beni ilgilendirmiyor, maç içerisinde inanılmaz faydalı. Timisoara maçında belki rakip zayıftı ama 1 dakika içinde gelişen bir pozisyon vardı onla ilgili, olamaz böyle bişey hayran kaldım. Anlatabilsem anlatırdım da izlemen lazım
Mino Favini teşhisin kesinlikle doğru. Al direk asistan yap, ilk aklımdan geçen oydu Neri'yi harcamaya kıysamAma Neri'den iyi yapar belli. Şimdi onu Dünya çağında araştırmaya gönderdim, inşallah yolda kalp krizi falan geçirmez 70 yaşında adam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet, Arsenal'e karşı şeytanın bacağını kırdık sonundaOnlara karşı hep iyi oynuyorduk ama ya berabere kaldık ya yenildik 2 sezondur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu Ignashevich'te bir iyileşsede savunmayı iyice sağlama alsak![]()
Last edited by Walter Sakana : 24.Eylül.2009 at 04:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gordon haricinde takım süperÇok para vermişsin. Arsenal maçı güzel olmuş.Bu arada dikkatimi çekti arsenalin gerçekte izlediği politika oyuna yansıtılmış hep genç yıldızları transfer etmişler.
Blackburn maçında çok atak yemişsin sanırım ki thiago silva maçın yıldızı olmuş ona da dikkat etmek gerekir. Taktiğin Barca taktiği gibi %60 üstünlük sağlamış![]()
yenmemiz güzel olmuş ama abi hayret ilk defa yazı yazmamışsın![]()
Last edited by Walter Sakana : 25.Eylül.2009 at 22:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Uefa Avrupa Ligi
K Grubu - 1.maç
Gruba önemli bir galibiyetle başladık.
Takım gibi oynuyoruz, bu yüzden tüm oyuncular başarılıydı.
Premier Lig
5.Hafta
Salladık, salladık yıkamadık. Bu oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı.
Carling Lig Kupası
3.tur maçı
Premier lige yeni yükselen rakibimiz iyi mücadele etti ancak sakin oynayıp kendimizi sıkmadan çok rahat kazandık.
Yedekler forma şansını iyi değerlendirdiler, özellikle de Helder Barbosa.
Premier Lig
Ayın Genç Oyuncusu Ödülü - Eylül
Genç Kalecimiz Sezona İyi Başladı
Abi son maçların güzel Lig maçını yensen süper olacakmış..
Güzel maçlar olmuşAsenjo diye boşuna söylemedik
adam asenjo
Ben birşey sormak istiyorum.Bu kadar fazla pas nasıl yaptırıyorsun takıma? Bende maçları %55 -60 larda bitiriyorum ama bazı oyuncular maçta toplam 15 pas anca yapmış oluyor.25-30 üstü zaten yok :S
Evet bende hep soracak oluyorum unutuyorum.. Nasıl bir sistem bu kadar pasa neden olan..![]()
Valla süper olacaktı, çokta güzel oynamıştı takım.
sende tutuk başlayıp sonradan açılmışsın, demin ekran görüntülerini eklemeden önce baktım kaplan kardeşim napmış diyeyalnız karabük'ten bi şekil rövanşı alman lazım, 2 maçıda almışlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pas yüzdesinin yükselmesi için ilk şart defanstan kısa pasla çıkmak. Bide tempo önemli. Yüksek tempo oynatıyorsan pas yüzdesi düşer kısa pas oynatsanda.
Takımın genelinde kısa pas + yavaş tempo pas yüzdesini yükseltir. Atak oynayacağım zaman defansif oyuncular kısa pas, destek oyuncuları (çift yönlü olanlar) karışık, ofansif olanlar (ileri ok açık) direkt pas yapıyorum. defans oynayacağım zaman defans oyuncuları direkt pas, ofansifler kısa pas.![]()
Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 02:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Premier Lig
6.Hafta
3 gün önce kupada cesaret verdiğimiz rakibimize,
as kadromuzla gerçek kimliğimizi gösterdik.
Yalnız bu maçta puan kaybetseydim Ozzy'nin çekeceği vardı dilimdenikinci yarıyı başlattığımda onla msnden muhabbet ediyodum bi baktım maç bitmiş. Vukcevic garibim 11km koşmuş, zaten kondisyonu iyi değil.
Gerçi Ozzy'de aynı sebepten takımından kovulmuş o ayrı
Puan Durumu
Öhöm tüm suç üstüme kaldı![]()
.Hulldan gittikten sonra İBB aldı beni TRyi sallayacağım
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
saivet bile top çalmış helal![]()
İlk haftaların yıldızı
SIMON VUKCEVIC
form grafiği/istatistikler
Antrenmanlarda da iyi çalıştırıyoruz, coach'larımın da hakkını vermek lazım
Son maçta iyi koşturdum abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şu adamın hızı neden artmıyor acabahızı 15 olsa bu adam yıkar geçer
![]()
Riquelme'nin Avrupa versiyonu işte
riquelme kadar iyi değil ama duran topta riquelmeye karşı kimseyi tanımam bir de kaka idare eder.Ama riquelme tam kafaya atar bir servet çetinin bir leo bir sakho varsa en az 30 asist kornerden 20 gol frikik+penaltı tabi ligin sertliğine göre değişir.zaten kendiside 20 asist 20 golde uzaktan şutlar arapaslarla atıyor.Duran top bunu 2 ye katlıyor![]()
ya bişe soracam. bu Cardozo niye kafa topu alamıyor o boyla. deli etti beni yaw
Cardozo nun positioning özelliği 10 , agression 12 yani ne kadar zıplama , kafa özellikleri olsada topun geldiği yere gitmediği sürece alamaz