Quote Originally Posted by tarikko View Post
Transferler güzel abi o kadar da kötü gitmiyorsun..Çıkarsın inş. Süper Lig'e..
Teşekkürler Tarık yorumun için..
Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
Hazırlık Kampında Zaten Çok İyi Geçmemiş Hocam Böyle Maçların Olacağı Uzaktan Belliydi Yinede Puan Kayıplarına Rağmen İddaalı Konumdasın Bu Haftaları Bir Atlatırsan Rahatlarsın. Bu Arada Aldığın Yabacılardan Sadece 2 Tanesini Oynatabildiğin İçin Biraz Sıkıntı Olur Ama Kupada İş Yaparsın
Evet abi birazdan biriktirdiğim ss'ler geliyor kupada sürpriz'e az kaldı diyebilirim..
Quote Originally Posted by CaD0 View Post
Portakal turuncudur, Adana Demirsporludur diyorum.

Kusura bakma Oğuz abi.
hadi len diyorum sadece.. Alt lig takımlarıyla işimiz olmaz.. Biz büyük düşünür büyük oynamaya çalışırız..
Quote Originally Posted by crane1994 View Post
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey Karabük kazanmış

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
Güzel gidiyorsun
Teşekkür Ederim..
Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Çok kötü değil gidişat Oğuz abi.İstikrar sorunu var ama istatistikler gayet güzel.Bu istatistiklerin meyvesini yakında alacağına inanıyorum.
Sağol Yunuscum birazdan yorumlar gelecek zaten..
Quote Originally Posted by thehell61 View Post
Henüz yeni bir hoca ve yeni bir lig ilk başlarda bu olabilir ancak istirarı yakalayınca sorun kalmaz Oğuz.
Biriktirdiğim ss'lerim herşeyi anlatacak Mustafa
Quote Originally Posted by Notts County96 View Post

"Şampiyonluk Gittiğin Yoldan Gelir " diyorum Çağdaş.
.
Aslanım Ajan..
Quote Originally Posted by Haygary View Post
Diyarbakırdan 3 alabilseydik iyi olurdu ama sağlık olsun
Teşekkürler yorumun için..

Arkadaşlar mazur görün baya bir ss birikti.. Maçlara yorum yapamayacağım ss'ler kendini anlatısınlar.. Aşağıdaki ss'lerde Hacettepe ile maçı ile beraber Kontratak taktikle oynadık..Dizilişimiz 4-5-1'di.Galatasaray ve bikaç maç dışında gayet güzel sürdürdük.Diğer maçlarda da zayıf rakipler hariç bu taktiği kullanacağız. Şimdilik aşağıdaki ss'lerle idare ediverin çünkü çok birikti ss'ler..Ocak ayı transferleri ve birkaç maç, puan durumu ile beraber bi sonraki mesajımda sizlerle olacaktır.. Burayı yorumsuz koymayasınız..