Karabükspor yine kazanmış![]()
Karabükspor yine kazanmış![]()
Ben çıktıktan sonra 10 kere de kazansa problem değil..
Diyarbakırspor maçı ile lige iyi bir dönüş yapmıştık ve evimizde çok istikrarlı bir performans sergiliyorduk. Taki deplasmanda ki lider Boluspor maçına kadar..
Maç başlıyor özel önlem almaya çalıştığımız İlyas Kahraman frikikten Boluyu 1-0 önde başlatıyordu maça oyun disiplininden kopmadan maçı oynamaya çalışırken kaleciden dönen topu uyayan defans arasından Gurbanov gole çeviriyor ve sinir katsayımızı da 2 katına çıkarıyordu. Montero uzaklardan kullandığı frikik ile İlyas'a cevap veriyor bizi de umutlandırıyordu..Bu dakikadan ilk yarıya kadar olan bölüme değinmek istemiyorum. Ferdi Tatlı vuruyor ona değiyor buna değiyor giriyor. 4-1 geride kapatıyoruz yarıyı..İkinci yarı ne kadar fark yiyebiliriz daha yiyim komple atağa çıkıyoruz erken vakitte umutlansakta şansımızda yaver gitmiyor ve Bolu'dan puansız dönüyoruz..
Daha trajik maç Samsun'da.. Nitekim Samsun Bolu'ya göre daha zayıf bir rakip en önemli adamlarına önlem almaya çalışıyoruz ancak ilk atak ilk gol.. Morali bozuk bir takıma olacak şey midir bu? Ne yapıp etsekte goller bulamıyoruz. 3-1 geriye düştükten sonra artık atak diyoruz penaltı ile hayalimiz yıkılsa da Ahmet Şahin sahneye çıkıyor ve penaltıyı kurtarıyor..Bizim aradığımız gol ise çok geç geliyor. Bu süre zarfı içinde çataldan dönen toplar Ibriç'in sayılmaya golü ve en komiğide 1000 kere vursa bi kere gol atacak Ejder 1/1000 ihtimalle metrelerce uzaktan avlıyor kaleyi..Ne diyelim hep puan alacak değiliz..
Anlayacağınız moraller bozuk baya yine de iyi yerde sayılırız.. işte ss'ler..
Biraz daha oynayacağım bugün toparlarsak devam toparlayamazsak yarın devam ediyoruz.. Beni takip edin..![]()