Sayfa 21 / 28 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
601 ile 630 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hulk a nasıl izin çıkmaz ya olcak iş değil 4.6 Mn £ birde yazık olmuş. Hull çok iyi gelişiyor. Stad ' a falan fazla para harcanmıyor sanırım masraf yok
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Hulk a nasıl izin çıkmaz ya olcak iş değil 4.6 Mn £ birde yazık olmuş. Hull çok iyi gelişiyor. Stad ' a falan fazla para harcanmıyor sanırım masraf yok
    Çıksaydı çok iyi olacaktı. 3 kez milli olmuş 3 golü var. Benim anlamadığımı milli olmamış 25 yaşındaki Thiago Silva ya çıktı mesela izin. Bu %70 milli olayını tam anlamış değilim. Hatta Man City'de oynayan Pogrebnyak'a bile izin çıkmadı, alternatif olarak anlaşmıştım. Gerçi o az oynadığı için çıkmamıştır ama..
    Stad konusunda bilmiyorum yıllık 24bin euro bi kirası var başka giderleri ne kadar bilemiyorum. ama zemin hala felaket (terrible) sezon başladı daha düzeltecekler beklliyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Biraz hissiz değil yüzsüz ol başkana karşı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Transferde Son Gelişmeler:

• Bordeaux takımından Henri Saivet kiralandı. Hücumda yeterli güce sahip olmamıza karşın, özellikle kanatlardan top taşıyabilecek hızlı bir oyuncu alternatifimiz olması açısından Fransız'ların büyük gelecek vadeden genç yıldızı Henri Saivet'i sezon sonuna kadar kiraladık.Bu oyuncunun takımımıza geldikten sonra "wonderkid" olarak gösterilmesi dikkat çekti. Saivet ayrıca yeni transferlerimizden Sakho ile de çok yakın arkadaşlar.Bordeaux'un yıldızlarından Gouffran, Saivet'in büyük gelecek vadeden bir oyuncu olduğunu ancak Bordeaux'ta forma şansı bulmasının henüz çok düşük olduğundan dolayı takım arkadaşının Hull'a kiralık gitmesinin çok doğru bir tercih olduğunun altını çizdi. Saivet'in bu klüpte kendisini her açıdan geliştirip parlayacağına inandığını da ekledi.

• Teknik kadromuzu güçlendirme çalışmalarımızı da tamamladık. Birbirinden önemli ve ünlü antrenörler ile anlaşarak çok iyi bir ekip kurduk. Artık antrenmanlarımız çok daha verimli olacak ve genç oyuncularımızda çok daha iyi gelişecek. Özellikle Andre Vilas Boas Claudio Gaudino, Pako Ayestaran gibi dünyanın önde gelen çalıştırıcılarının ve Mino Favini gibi dünyanın en iyi scout'larından birisinin ekibimize katılması açıkçası bizim için bile sürpriz oldu.

Teknik ekibimizin kadrosu şu şekilde:

Ve bu ekiple antrenman verimimiz maksimum düzeye çıktı

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Antreman olayı çok güzel olmuş.Maçları bekliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Rais View Post
    Antreman olayı çok güzel olmuş.Maçları bekliyoruz.
    Şu an Uefa maçını oynuyorum, az sonra geliyor
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ödül için tebrikler uefa maçında da başarılar dilerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Uefa Avrupa Ligi

4. Eleme Turu - 1. Maç

Size maçı mı anlatayım yoksa sadece 1 oyuncuyu mu bilemiyorum.
    Bir oyuncuya "iyi oynadı" dememiz için o oyuncunun nasıl bir performans sergilemesi gerekir? Yada şöyle sorayım; aşağıda saydığım istatistiklerle oynayan bir oyuncunun performansı için hangi ifadeyi kullanırsınız?

7 gollük pas
    5 top çalma
    7 kafa topu kazanma
    11 kez adam geçme
    9 şut (5'i kaleyi bulan)
    2 gol

Maçla ilgili söyleyecek fazla bir şey yok. 5-0 bitmesi gereken bir maçtı. Rakip tek bir şut çekti o da gol oldu. Tüm oyuncular iyiydi.

Tymoschuk ile Ramires müthiş bir ikili görüntüsü verdiler. O kadar basit ve garanti oynayıp takımı rahatlatıyorlar ki. Ve hep doğru yerdeler.
    Kanatta çok güvendiğim, çok şeyler beklediğim Booth çok çok iyiydi. Sürekli rakip kalede tehlike yaratan bir oyuncu. Vukcevic aynı şekilde.

Ancak Milevskyi bambaşka. Rakip savunma bitiş düdüğü çalınca onun için "oh be kurtulduk" demiştir eminim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    ödül için tebrikler uefa maçında da başarılar dilerim
    Teşekkürler hocam
    Last edited by Walter Sakana : 24.Eylül.2009 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig
    1. Hafta

HULL CITY - ARSENAL

KAPLANLAR GÖZDAĞI VERDİ !

Sezonun ilk maçında son 2 yılın şampiyonu Arsenal'i ağırlayan Hull, son derece kontrollü ve akıllı oynayarak güçlü rakibini mağlup etti. Arsenal'li oyuncuların ceza alanı içinden sadece 1 şut atabildiği maçta Hull savunması güven veren bir oyun sergiledi.

Kompany'nin direkten dönen şutu, Dobias'ın sayılmayan golü ve son dakikalardaki %100'lük bir gol pozisyonu ile 3 kez kaçan 2. gol fırsatına karşın 1-0'ı koruyan ev sahibi ekip, maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Savunma hattı mükemmele yakın oynayan Hull'da, kaptan Tymoschuk en çok top kapan, Ramires en çok koşan ve Milevskyi'de en çok gollük pas dağıtan oyuncular olarak sivrilirken, alışık olmadığı sol kanatta görev yapan Cardozo etkisiz kaldı. Maç içerisinde Kompany'nin stoperde hava toplarında etkisiz kaldığını farkeden Hull menajeri, bu oyuncu ile Sakho'nun yerlerini değiştirerek bu sorunu rakip ciddi bir tehlike yaratmadan önce çözmüş oldu.

Sahada 45 dakika kalmasına karşın attığı gol ve sergilediği performansla maçın yıldızı seçilen Chris Booth'un ilk yarının sonlarında geçirdiği sakatlık sonrası yapılan ilk kontrollerinde yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi. Sezona oldukça formda giren genç yıldızın şanssız sakatlığı üzüntü yarattı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abicim kariyerini bu sezondan itibaren takip ediyorum.Daha önceki sezonlarda aradan yakaladığım hiç başlamadım bundan sonra takipteyim.. Tymoschuk şarap gibi maşşallah 35 yaşına kadar oynar o adam..
    Kadron gerçekten iyi.. Galibiyet daha iyi..

Yeni sezonda başarılar..

Edit: Mino Favini kabul etse müthiş bir baş antrenör olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Çok güzel başlangıç olmuş .

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TRANSFER:

- Transfer döneminin sona ermesine yaklaşık 1 hafta kala Asenjo'nun olası bir yokluğunda kaleyi koruyabilecek bir kaleci arayışlarını sürdüren Hull, Sunderland'in file bekçisi CRAIG GORDON'u renklerine bağladı. Son 4 sezondur Premier ligde forma giyen ve 47 kez İskoç milli takımının formasını giyen 29 yaşındaki kaleci ile 4 yıllık anlaşma imzalandı.

- Asistan Menajer Massimo Neri, bu sezon ki hedeflerimiz doğrultusunda kadromuzun son derece yeterli olduğunu belirtti.

Buna karşın, oyuncular arasındaki kaynaşmanın henüz yeterli düzeyde olmadığının altını çizdi.

Oyuncuların potansiyellerine göre değerlendirmesi ise şu şekilde:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abicim kariyerini bu sezondan itibaren takip ediyorum.Daha önceki sezonlarda aradan yakaladığım hiç başlamadım bundan sonra takipteyim.. Tymoschuk şarap gibi maşşallah 35 yaşına kadar oynar o adam..
    Kadron gerçekten iyi.. Galibiyet daha iyi..

Yeni sezonda başarılar..

Edit: Mino Favini kabul etse müthiş bir baş antrenör olur..
    Sağolasın çok sevindim, senin gibi arkadaşlarımın yorumları çok değerli benim için.
    Tymoschuk ilk başta tutuktu ama bu sezon herhalde takıma daha çok alıştı bide kaptanlığı da verdikten sonra iyice coştu. Ratingleri beni ilgilendirmiyor, maç içerisinde inanılmaz faydalı. Timisoara maçında belki rakip zayıftı ama 1 dakika içinde gelişen bir pozisyon vardı onla ilgili, olamaz böyle bişey hayran kaldım. Anlatabilsem anlatırdım da izlemen lazım

Mino Favini teşhisin kesinlikle doğru. Al direk asistan yap, ilk aklımdan geçen oydu Neri'yi harcamaya kıysam Ama Neri'den iyi yapar belli. Şimdi onu Dünya çağında araştırmaya gönderdim, inşallah yolda kalp krizi falan geçirmez 70 yaşında adam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Rais View Post
    Çok güzel başlangıç olmuş .
    evet, Arsenal'e karşı şeytanın bacağını kırdık sonunda Onlara karşı hep iyi oynuyorduk ama ya berabere kaldık ya yenildik 2 sezondur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şu Ignashevich'te bir iyileşsede savunmayı iyice sağlama alsak
    Last edited by Walter Sakana : 24.Eylül.2009 at 04:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Gordon haricinde takım süper Çok para vermişsin. Arsenal maçı güzel olmuş.Bu arada dikkatimi çekti arsenalin gerçekte izlediği politika oyuna yansıtılmış hep genç yıldızları transfer etmişler.

Blackburn maçında çok atak yemişsin sanırım ki thiago silva maçın yıldızı olmuş ona da dikkat etmek gerekir. Taktiğin Barca taktiği gibi %60 üstünlük sağlamış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yenmemiz güzel olmuş ama abi hayret ilk defa yazı yazmamışsın

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    yenmemiz güzel olmuş ama abi hayret ilk defa yazı yazmamışsın
    O maçı eklediğimde gözler uykusuzluktan kapanıyordu ondan

Bu arada, senin taktikte forvette nasıl bir oyuncu ideal? sen hızlı forvet mi, pivot mu kullanıyorsun?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    msn den soracaktım da, rahatsız etme! yazmışsın iletinde
    Last edited by Walter Sakana : 25.Eylül.2009 at 22:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Uefa Avrupa Ligi

K Grubu - 1.maç

Gruba önemli bir galibiyetle başladık.

Takım gibi oynuyoruz, bu yüzden tüm oyuncular başarılıydı.

Premier Lig

5.Hafta

Salladık, salladık yıkamadık. Bu oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı.

Carling Lig Kupası

3.tur maçı

Premier lige yeni yükselen rakibimiz iyi mücadele etti ancak sakin oynayıp kendimizi sıkmadan çok rahat kazandık.

Yedekler forma şansını iyi değerlendirdiler, özellikle de Helder Barbosa.

Premier Lig

Ayın Genç Oyuncusu Ödülü - Eylül

Genç Kalecimiz Sezona İyi Başladı

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi son maçların güzel Lig maçını yensen süper olacakmış..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Güzel maçlar olmuş Asenjo diye boşuna söylemedik adam asenjo

Ben birşey sormak istiyorum.Bu kadar fazla pas nasıl yaptırıyorsun takıma? Bende maçları %55 -60 larda bitiriyorum ama bazı oyuncular maçta toplam 15 pas anca yapmış oluyor.25-30 üstü zaten yok :S

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Evet bende hep soracak oluyorum unutuyorum.. Nasıl bir sistem bu kadar pasa neden olan..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abi son maçların güzel Lig maçını yensen süper olacakmış..
    Valla süper olacaktı, çokta güzel oynamıştı takım.

sende tutuk başlayıp sonradan açılmışsın, demin ekran görüntülerini eklemeden önce baktım kaplan kardeşim napmış diye yalnız karabük'ten bi şekil rövanşı alman lazım, 2 maçıda almışlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Güzel maçlar olmuş Asenjo diye boşuna söylemedik adam asenjo

Ben birşey sormak istiyorum.Bu kadar fazla pas nasıl yaptırıyorsun takıma? Bende maçları %55 -60 larda bitiriyorum ama bazı oyuncular maçta toplam 15 pas anca yapmış oluyor.25-30 üstü zaten yok :S
    Pas yüzdesinin yükselmesi için ilk şart defanstan kısa pasla çıkmak. Bide tempo önemli. Yüksek tempo oynatıyorsan pas yüzdesi düşer kısa pas oynatsanda.

Takımın genelinde kısa pas + yavaş tempo pas yüzdesini yükseltir. Atak oynayacağım zaman defansif oyuncular kısa pas, destek oyuncuları (çift yönlü olanlar) karışık, ofansif olanlar (ileri ok açık) direkt pas yapıyorum. defans oynayacağım zaman defans oyuncuları direkt pas, ofansifler kısa pas.
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 02:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig

6.Hafta

3 gün önce kupada cesaret verdiğimiz rakibimize,
    as kadromuzla gerçek kimliğimizi gösterdik.
    Yalnız bu maçta puan kaybetseydim Ozzy'nin çekeceği vardı dilimden ikinci yarıyı başlattığımda onla msnden muhabbet ediyodum bi baktım maç bitmiş. Vukcevic garibim 11km koşmuş, zaten kondisyonu iyi değil. Gerçi Ozzy'de aynı sebepten takımından kovulmuş o ayrı

Puan Durumu

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Öhöm tüm suç üstüme kaldı .Hulldan gittikten sonra İBB aldı beni TRyi sallayacağım .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

saivet bile top çalmış helal

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İlk haftaların yıldızı

SIMON VUKCEVIC
    form grafiği/istatistikler

Antrenmanlarda da iyi çalıştırıyoruz, coach'larımın da hakkını vermek lazım

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Son maçta iyi koşturdum abi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şu adamın hızı neden artmıyor acaba hızı 15 olsa bu adam yıkar geçer

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Riquelme'nin Avrupa versiyonu işte
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

riquelme kadar iyi değil ama duran topta riquelmeye karşı kimseyi tanımam bir de kaka idare eder.Ama riquelme tam kafaya atar bir servet çetinin bir leo bir sakho varsa en az 30 asist kornerden 20 gol frikik+penaltı tabi ligin sertliğine göre değişir.zaten kendiside 20 asist 20 golde uzaktan şutlar arapaslarla atıyor.Duran top bunu 2 ye katlıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ya bişe soracam. bu Cardozo niye kafa topu alamıyor o boyla. deli etti beni yaw
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Cardozo nun positioning özelliği 10 , agression 12 yani ne kadar zıplama , kafa özellikleri olsada topun geldiği yere gitmediği sürece alamaz

Sayfa 21 / 28 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon

Mesaj Yetkileri