1 ile 30 arası toplam 212 sonuç

Konu: The Plan Against The New World Order [Adanaspor A.Ş./ Nijerya]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Rizeden Murat ocak'ı al süper ligde bile iyi oynuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Karabük'üme bak sen 4.olmuş

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Beraberliklerle Süper Kapanış Olmuş Şampiyonluk Hayırlı Olsun Hocam O Finans Meselesine Girme Aynı Dert Bende de Var Yav Sezon İçinde Bosman Kuralı Açıldıktan Sonra Takımlar İstedikleri Oyuncuları Aldılar Bütçe Sınırlaması Nedeniyle Ben Ön Protokol İmzalatamadım Şimdi Oyuncu Kalmadı Bana Kafamda Bosman Olan Tüm Oyuncular Hep Transfer Sezonu Açıldığında Yeni Takımlarına Gidecek Sinir Bir Durum
    Evet abicim çok dertliyim para konusunda allahtan takımın kadrosu çok geniştide yarısını sattıp yarısınında kontratını yenilemeyerek veya feshederek birçok oyuncu ile yollarımızı ayırdık..
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Rizeden Murat ocak'ı al süper ligde bile iyi oynuyor.
    Parasal sıkıntılar çekiyoruz Mustafa bakalım..

Süper Lig'e çıkmamızla birlikte müthiş bir transfer atağına kalkalar çok sayıda futbolcu ile sözleşme imzaladık. Ve bu uğurda da bir çok isimle de yollar ayrıldı.. Gelen transferleri 2 part halinde gidenler toplu yayınlayacağım..

Önce Gelen Transferler PART I

İlk part 10 transferde Dario Venitucci 95K, Erkki Kazakov 22K tranfer bedelleriyle takımımıza katılmıştır. Bu parttaki diğer transferler bedelsizdir..Kalan transferler için 2. part'tı bekleyin..

Mesaj Yetkileri