Açıklamayı da yazdım zaten...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SI forumları falan hiç mi takip edilmiyor?
Açıklamayı da yazdım zaten...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SI forumları falan hiç mi takip edilmiyor?
Last edited by Lulinha : 26.Eylül.2009 at 21:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Öncelikle selamlar,
Bu atılımı gerçekleştiren ve bu işin peşinden koşturanlara teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Bu oyunu 2005 yılından beri Türkçe olmadığından dolayı illegal yollardan edinenlerdenim. Açıkçası bu İngilizceyle 90 Lira ( geçtiğimiz senelerde ne kadar bilmiyorum ) vermek istemiyordum. Çünkü Türkçe olmadığında % 100 zevk alamayanlardanım oyundan.. Her seferinde - özellikle basın toplantılarında - ah şurası Türkçe olsada ona göre cevap vereyim diyenlerden oldum.
Fiyatından öte öncelikle oyun yapımcılarının bu tür bir adım atmaları sevindirici, CM gibi direkt olarak Türkçe çıkartamazlarmıydı diye sitem edenler oluyor. Bu noktada 'SI' haklı, Türkiye pazarının içinde bulunduğu durum ortada.. Türkiye pazarına bir güvensizlik söz konusu çünkü orjinal oyun alma söz konusu bile değil. Anlatmak istediğim bize şart koşanlara sitem edene kadar bugüne kadar veremediğimiz güven için suçu birazda kendimizde aramalıyız.
Öyle yada böyle o imza hedefi tamamlanır, ama oyun Türkçe çıkmazsa çok üzülürüm, imzamı attım Türkçe çıkması halinde orjinal oyun almaya söz verdim. Gör bizi SI..
Selamlar..