Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
İyi 4538 gibi bir rakama ulaşmış,son günlerde hızlanmaya başladı. Keşke bazı sitelerce köstek olunmasaydı sen ben davasına girilmeseydi de daha geniş katılım daha çabuk sağlansaydı,sonra başlardı benim sensin davası.

Diğer girişimin kesildiği siteler ki o zamanlar bir soruna destek amacı vermek için burdakilere girmiştim oralara, hep bir kişiden bahsediyolar o olmasa destek veriridik diye, arada diyolar biz elimizi uzattık ama onlar asıl uzatmadı hem yaptıklarımıza çamur atıp hem desteklediler diye. Yani olay bir şekilde kopmuş, dedikleri kişi gitse daha başka bir bahane bulurlar ki Volkan Baros söz konusu kişi ve bence ona bu şekilde laf etmelerine hakları yok. Artık siteler arası çözümsüzlük noktasına tamamen ulaşılmış. Eğer bu hareketin sonucu düzgün bir şekilde tamamlanır yeterli sayıya ulaşılır ve oyun Türkçe çıkarsa, madem öyle bir davranış içerisindeler ve kendilerine göre haklı sebepleri var,şayet oyun bu şekilde çıkarsa hiç kullanmamaları gerekir ,çünkü etik bunu gerektirir, ait olmadığın bir düşüncenin ürününü kullanırsan çünkü,sitelerin bu tavrı destekliyorsa eğer U dönüşü yapamazsın,çünkü üye değilsin.

Bana göre hata dengesi açısından %80 diğer taraflar hatalı ama bu %20'lik durumda burasıda biz nerde hata yapıyoruz diye özeleştiri yapmalı bence. Çünkü bazı kişileri gereksiz kollamalar yüzünden bu sitenin dengesinin biraz bozulduğu aşikar.


Bu FM dünyasında zaten böyle saçma şeyler hep oluyor. Bahsettiğiniz site kimdir necidir bilmiyorum ama bu kampanyada kimse onların desteğine falan muhtaç değil. İyi bir reklam kampanyası ile o rakama zaten ulaşılır. Olayı kişiselleştirmek kadar saçma bir olay olamaz. Kendilerine göre haklı nedenleri vardır belki ama bu kişisel bir kampanya değil. Bu tarz olaylarda birlik beraberlik olmalı. Kimseninde onların desteğine ihtiyacı yok. Zaten biraz düzgün düşünseler kampayanın başladığı gün destek verirler.

Bahsettiğiniz site kimdir nedir bilmiyorum. Aslında bu bahsettiğiniz olayda söylenmesi gereken çok şey varda ceza yemeyelim akşam akşam. Resmen çocukça davranışlar bunlar.

Son olarakta güneş balçıkla sıvanmaz belki ama ateş olamayan yerden dumanda çıkmaz.