Bu kampanya başladıktan sonra yakın bir arkadaşım, her yıl Türkçe yama çıkartıyorsunuz, ciddi hit alıyorsunuz, hatta reklam alıyorsunuz, site giderlerinizi karşılıyorsunuz, bu kampanya sizi etkilemeyecek mi? niye böyle birşeye ön ayak oluyorsunuz ki.. ben olsam yapmazdım dedi..
Bakış açılarımız farklı dedim.. Bu grubun bir bakış açısı, hedefi, misyon ve vizyonu var.
Misyonumuz
Football Manager'i Türkiye'deki futbol severlere tanıtmak, Türkiye liglerinin araştırmalarını en gerçekçi şekilde hazırlamak, Türkçeleştirme çalışmalarını gerçekleştirmek, legal olarak Türkiye'de oynanmasına aracı etmek, Football Manager Türkiye topluluğuna oyun için karşılıksız hizmet etmektir.
Vizyonumuz
Çağdaş, teknolojiyi yakından takip eden, dost ve kardeş ortamında hayatını sürdüren, doğru haber, üstün hizmet, Football Manager ve Genel Spor Dalları hakkında detaylı bilgileri ziyaretçileri ile buluşturan bir topluluk olmaktır.
Biz sitecilik oynamıyoruz, SI; biz resmi araştırmacılara imza toplayın dediği zaman ilk olarak ücretsiz bir yerde yapalım dedik ama kontrolümüz dışında alakasız kişilerinde geldiğini gördük ve bu yolun sağlıklı olmadığını düşünerek,Turksportal web sitemizde özel bir sayfa içerisinde bu kampanyayı başlattık.
O yüzden bu kampanya 10bin imzaya ulaşırsa, biz gerçek FM'yi severlerin çabası ile olacak.
Esas ayrım yapanlar, negatif etki ile en güzel desteği verdiklerinin farkında olmadıkları gibi karşı çıkarak FM topluluğuna hizmet mi veriyorlar ? Eğer gerçekten destek olmak istemiyorlarsa bunu hiç ses çıkartmadan yapmalarını tavsiye ederim.