1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Ama işte CM sonuçta bir atılım göstermiş helal olsun.FM Bunu bile yapmıyoki.FM'yi yıllardır Türkiye'de bir çok insan oynuyor.Ama oyunda Türkçe yok bişi yok.Oyun pahalı olduktan sonra korsana yöneliniyor.Bunun daha açıklaması olmazki.Neyi açıklamaya uğraşılcak zaten.90 Lirayı bir seferde verebilen versin alsın.Türkçe içinde elinden geleni yapsın.Ama burda alamayanda burda yorum yapınca korsanı destekliyo gibi bir hava oluşuyo ne alakası varsa.
    Zaten bu kampanyanın amacı alabilme imkanı olan kişilere ulaşmak, 45 liraya yurt dışından alabilecek imkanı olanın, mağazadan 90 lira verebilecek olanın veya steam üzerinden dijital almaya niyetli olup 60 lira ödeyebilenin katılımını sağlamak.. Kimseye zorla al yada alma denmiyor ki.

Alacak imkanı olup/olmasada korsanı ballandırmak ve bu oyunu orijinal alan/almaya niyetli olan insanları enayi yerine koyacak sözler söyleyenlere kızmakta haksız mıyız?

CM'nin konusu tamamen bir marketing stratejisi (pazarda risk almak, fiyat politikası vb) O yüzden SI ve diğer firmalarda bunu gelecek dönemlerde kendilerine örnek almalılar bencede.. Bizde böyle kampanyalar yapmak zorunda kalmayız..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Zaten bu kampanyanın amacı alabilme imkanı olan kişilere ulaşmak, 45 liraya yurt dışından alabilecek imkanı olanın, mağazadan 90 lira verebilecek olanın veya steam üzerinden dijital almaya niyetli olup 60 lira ödeyebilenin katılımını sağlamak.. Kimseye zorla al yada alma denmiyor ki.

Alacak imkanı olup/olmasada korsanı ballandırmak ve bu oyunu orijinal alan/almaya niyetli olan insanları enayi yerine koyacak sözler söyleyenlere kızmakta haksız mıyız?

CM'nin konusu tamamen bir marketing stratejisi (pazarda risk almak, fiyat politikası vb) O yüzden SI ve diğer firmalarda bunu gelecek dönemlerde kendilerine örnek almalılar bencede.. Bizde böyle kampanyalar yapmak zorunda kalmayız..
    Ben imkanı olup almayan korsanı ballandıran korsanı savunan kişilere hak veriyorum demedimki.Bende korsan kullanılmasın isterim.Ama malesefki zor.Ben buna zaten bir anlam veremiyorum SI neden böyle uğraştırıyor.Korsan olabilir ama o zaman fiyatını biraz düşür.Veya ne bilim bişi yap yani urağştırma bu kadar oyuncuyu.Gene aynı yerlere gelecek yazıklarım ama

Mesaj Yetkileri