biraz abartmıyo muyuz 2. golü semih attı evet guiza ugura verse ugur atardı atmasın mı yani boş kaleye semih yine semih oh be iyi ki semih var falan.Anlamıyorum yani semih ikinci yarı 5 top aldıysa 4ünü kaybetti guiza 10 top aldıysa 9unu kaybetti.Bence ikiside birbirinden beter bu sıra.Bu sıra diyorum cünkü semih guizadan daha iyi bence kesin çok daha iyi.Bu sezon oynadıgı futbolu beğenmiyorum ama bunun sebebi daumun onu oynatmamasından kaynaklanabilir Bence bu takıma semihtende guizadan da daha iyi bi hücumcu lazım.Maça gelince hakem rezaletti yani cok büyük hatalardan bahsetmiyorum ama ilk yarı bilicanın sarı kart gördügü pozisyonda bilica hiç bişey yapmamışken ezbere gelip sarı kart gösteren hakem gibi hakemlere maç verilmemeli bence bu ligde.Futbolu yeteri kadar bilmiyolar çünkü.Bilica ve kazım iyiydi bugün birazda wederson yani her zamanki wedersondan iyiydi.Ayrıca bi pozisyonda da antalyanın kalecisi topu elinden kacırdı sonra uğura sarıldı falan penaltı olmalıydı orda.Guiza Santos ikilisini biraz dinlendirmeli daum.Çok kötü oynuyolar.Guiza gecen seneki gibi aşırtma falan yapsa arada iyi olacak bu maç kacırdıgı 2 pozisyonda buna müsaitti ama tercih etmedi kötü vuruşlar yaptı