Takım tempo yapamıyor gol atması gerektiği halde.Çok ilginç bi golle kazandık ancak ona kadar maçı koparmamız gerekirdi bizim hakkımızdı maç.Çok pozisyon harcadık.
Antalya'nın tek atağı gol oldu atak bile denemez 50 metre top kesti adam çok güzel bi vuruşla golü buldular.
Maçın sonunda da ailecek gelince Antalya bi anlık gaza geldiler galiba belki atarız diye.
Bu kadar kapanan takıma kontra atakla gol atmak hemde son dakikada..

Güiza kendine güvenini kaybetmeye başladı yine, psikolojik olarak baskı altında olduğunda böyle pozisyonlar kaçabiliyor.
Golde vuruş yerine pas vermesi de buna işaret bence.
Daum'un Güiza'yı biraz dinlendirmesi gerekli çünkü oynadıkça kaçıracak bu gidişle ve buda daha kötü olmasını sağlıyacak kafa olarak.Fizik olarak da düşüş içinde.
Geçen sene daha zorlu maçlar ve daha zor pozisyonlar da aşırmatıyı takıveren adamın şimdi bu golleri kaçırması tamamen baskı altında bulunduğundan ve kapalı savunmalar arasında o göbekte tek başına kalmasından.

Alex - Cristian maçın yıldızlarıydı benim gözümde.
Alex diyecek söz yok böyle bir teknik böyle bir zeka...
İzlemek büyük keyif Alex'i.

Haftaya Santos-Güiza-Kazım(cezalı zaten)-Gökhan yerine Özer-Uğur-Topuz(sağ bek)-Semih ile saha çıkmamız gerekir diye düşünüyorum.Emre'de dönüyor.
Bu rotasyon şart bana göre.Oyuncuların dinlenmesi diğer oyuncuların da forma şansı bulmasından ötürü.
Hoş Daum'dan kadroya bile almadığı Özer'i ilk 11 de istemek biraz hayal olsa da..

Bu arada atlamadan geçmeyelim kötü bi hakem yönetimi vardı saha içinde bizim net penaltımızı es geçti kaleci kaleci kucaklayıp pozisyondan alıp ceza sahası dışına falan bırakmalıydı herhalde penaltı çalınması için.
Genel yönetimi de iyi değildi, beğenmedim.Yan hakem de Antalya'nın bir pozisyonunu yedi ofsayt diye,ofsayt yoktu.

Takımın oyunu zevk vermesede kanser edebilme sinyalleri verse de gelecek için, 3 puanları son dakikalarda kurtarsak da 7'de 7 yapmak müthiş.
Bide iyi oynasak ne olur bilmiyorum