SEGA/SI ile ilişkili olay, sonuç olarak satış oranlarını arttırmak istiyorlar, Türkiye'de ki rakamları bilmiyorum ama ithalatçı firma (ARAL) parti parti oyunu ülkemize getiriyor, bu partilerin oranlarını bilmediğimiz gibi SEGA/SI'yı tatmin etmeyecek kadar düşük olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle fiyatlarda esneklik olmayabilir.
Koskoca web sayfası hazırladık, ne isteniyor, ne yapılması gerekiyor prada yazanlar çok net, forumdaki mesajlar kampanya netleşmediğinde ve web sitesi açılmadığında atılmış tam olarak anlaşılmayan bazı durumlar vardı ve orada kalmış olabilir.
Böyle bir hakka sahip değiller ve her bir korsan için uğraşacak vakit yerine oyundaki hataları çözmeye harcamaları daha yararlı olacaktırHem öyle birşey yapsalarda korsan sektörü onada bir çözüm bulur merak etme
Merak ettiğin ve açıklamadığımız ne var ki?
Parayı nasıl aldığını bilmiyoruz, perpetua esasta üst mesajında çok iyi açıklamış.. Dağıtıcı konusunda da aynı şekilde kapalı kutu ama zannediyorum ki onlarda bu durumdan hoşnut değiller..
Biz oyunu insanlar nerelerden bulabilirler, ne kadar fiyat aralığında alternatifleriyle olsun diye belirtiyoruz, artık ARAL GAME'den mi gidip alır, D&R'dan mı BİMEKS'ten mi veya STEAM mi yurt dışı mı işin satış kısmı bizi bağlamıyor..
Sitede açıklanmayan da açıklanmasını istediğiniz ne ki ?
Konu çok açık ve net
- 10bin imza atılırsa ilk defa oyunun demosu ile birlikte quickstart şeklinde Türkiye Ligini test edeceksiniz
- Türkiye satışları 10bin rakamını buluncada Türkçe dil seçeneği ücretsiz olarak orijinal oyun sahipleri için STEAM üzerinden downloada açılacak ve bundan sonraki oyunlardada dil desteği olacak.
: )) bu da farklı bir bakış açısı..

Hem öyle birşey yapsalarda korsan sektörü onada bir çözüm bulur merak etme