Düzenleme: daha kelimesi fazlalık.
Antalyaspor
Fenerbahçe
Berabere
Düzenleme: daha kelimesi fazlalık.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yeter güiza ömrümü yedin..
78. dakikada Güiza'nın çok net bir pozisyon kaçırdığını söylüyor spiker...
Guiza maçı katlediyor desenize![]()
Anladığım kadarıyla Fenerbahçeli oyuncular crossbar challenge yapıyorlar. Top 3 kez direkten dönmüş...
yine direk..3 oldu.
3. kez direk olmuş galiba .fenerin bu maçı kazanmasına direkler karşı çıkıyor![]()
Tempo böyle devam ederse Antalyaspor fazla dayanamaz...
Birşeyi merak ediyorum bilicanın ceza sahası içinde işi ne duran topda mı geldi?
Kornerde yapılan ortaya kafa vurdu.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2 tane ciddi pozisyon de Antalya kaçırdı, biri direkten döndü. Bu arada kontrayla golü buldu Fenerbahçe 90. dakikada Semih'le...
Semih!!!!!!!!!!!!!! gerçek golcü sahnede..1-2
Semih ya tek geçerim bir galatasaraylıda olsam![]()
ahahahaçok güldüm yahu. Bu hep böyle gidicek sanırım, umarım Semih takımdan ayrılmaz.
zaten baskı yiyorsun birde takım halinde hucuma çıkılırmı.
Bir atasözü vardı ama tam hatırlamıyom pirinçle alakalıydı galiba![]()
7 de 7 hayırlı uğurlu olsun Fenerbahçemize !
10.Haftaya kadar kötü oynayalım 3 puan alalım yeter bize.
Antalya Seyircisinide helal olsun demek lazım![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe malzemecisi Cemil'in kafasına koltuk geldi.
hahahahahamalzemeciye yazık oldu ama tazminat alır
![]()
Dmyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmakÇok uygun bir deyim gerçekten şu Antalya'nın durumu için
![]()
Bende Erman hocanın söylediklerinden bi alıntı yapmak istiyorum;Antalyaspor takım değil! 2.Ligte oynar ancak hele o son goldeki durumu içler acısı vah Antalya vah.Fenerbahçe maçı hakketmişti zaten bu takımda Kazım her zaman olmalı diye düşünüyorum..
Tebrikler F.Bahçe'ye o kadar direkleri dövdüler ama son saniyede de olsa maçı kazanmasını bildiler.Golden önce Antalya çok baskı kurdu 2-3 kez de posizyon yakaladılar ama tüm takım gelirsen hücuma arkada böyle bomboş yakalanırsın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Unutmadan şunu da yazayım,şu Guiza'da gitsin artık yahu.Adamın tipini görünce bir kere kaçıracağını düşünüyorum.
Last edited by LaigLeNoiR : 27.Eylül.2009 at 06:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güiza+Kaleci=Fenerbahçe Taraftarlarının Gerilen Sinirleri.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Abi o Kazım ne olmuş öyle.Adam oynadıkça tecrübe kazanıyor ve daha iyi oluyor. Çok klas bir gol attı, bir topuda direkte patladı.
Takım olarak çok iyiydik. Herkes mücadale etti.Fakat golü yemesek daha iyi olurdu.
Avrupadada böyle oynarsak kupa hayal değil.
Kazım deplasmanlarda daha iyi oynuyor.En azından üstünde taraftar sitresi yok..
Kazım rahat adamisterse oynuyor, istemezse oynamıyor, taraftarınız da bu yüzden sevmiyor onu. rakip seçiyor bence, Antalyaspor dişine göre rakip çıkmış oynamış
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Bilica Kötü Olurmu Canım Bizden Gitti Adam
Bilica-Lugano İkilisi Şuanda Ligimizdeki En İyi Performans Sergileyen 2 Stoper Bence
Günler Maçlar Geçtikçe Bilica ÇoK Ama Çok Daha İyi Olacaktır
Tebrikler Fenerbahçe
Performansından Dolayı Bravo Bilica#58#
İbrahim Toramandan Daha Sivaslısın Sen Helal Olsun SaNa 58'i Gururla Taşıdığın İçin![]()
Bilica hakikaten süper oynuyor ilk geldiğinde biraz tutuktu herkes başlamıştı ağır adam vs. diye ama gerçek performansını ortaya koyuyor.İnşallah hep böyle devam eder.
Gökhan Gönül saçları nasıl yapmıs![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir