Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
Gelelim son noktaya, kampanyaya imzamı atmadım ancak oyunu satın aldım. Ben oyunu Türkçe yamasızda rahatça oynayabiliyorum. Oynayamayan arkadaşlar olduğu doğrudur. Ve sayıca çokturlar, onlar için güzel bir kampanya oluyor.
Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
Kampanyanın başarılı olması hepimizin işine gelir, bunca yazdığımdan sonra buna karşıymışım gibi bir şey çıkaran olursa bu çok saçma olur.
Böyle sivri yorumlar yapmaktan genelde kaçınırım ama sayfaların çoğunu okudum, bence herkesin bilgisayarına indirip tekrar tekrar okuyup düşünmesini gerektirecek bir konu oluyorken böyle bir yorum beni üzdü. Bu iki yoruma bakarak iki sonuç çıkarıyorum.

1.
İlk paragraf için "bana dokunmayan yılan bin yaşasın".

2. İkinci paragraf için ben o saçma olan şeyi yapıyorum ve böyle bir sonuç çıkarıyorum kardeş kusura bakma. Burada kişisel düşüncem benim de SI'nın hata yaptığıdır. İş dünyasında buna strateji hatası diyebiliriz. Duygusal düşünürsek de benzer anlamlısı olarak "ayıp etti" diyebiliriz. Ancak burada artık bir topluluk olmayı başarabilmeliyiz. Kampanyanın, sadece "Türkçe" dil eklentisine ihtiyacı olanlar için güzel olduğunu söylemek topluluktan kendimizi soyutlamaktır. Bu sitede belki defalarca buluşmalar ayarlandı, görüşüldü, tanışıldı. Sebebi? Hep bir olabilmek içindi. Yoksa kimsenin yalnız olduğu için görüştüğünü sanmam. Hal böyleyken bizim, ihtiyacımız olmadığı halde kampanyaya destek olmamız bence daha değerlidir, sen de buna katılırsın herhalde.

Ben oyunu orjinal aldım evet, üstelik hâlâ "bir oyuna bu kadar para verilmez" fikrinde sabitim. Ancak oyunu kampanyaya destek olsun diye de almadım, Sorunsuz bir yıl için aldım ama kampanyaya da desteğimi imzamla gösterdim. Madem orjinal aldın, burada alınmamanı ve bu yanlıştan dönmeni bekliyorum. Hepimiz kardeşiz ve kardeşlik paylaşmayı gerektirir, sen de paylaşmalısın.

Tekrar söylüyorum sen bir cam isen kırmak için eleştiri yapılmaz taş atılır. Ben seni sadece eleştirdim. Yanlış anladıysam hakkını helal et, özür dilerim.