1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Bir sezon kaç saatte bitiyor?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Benim için sezon sonunu görmeyi saatlerle ifade etmek komik geliyor.Genelde 3 ile 5 gün arasında biter 1 sezon.Bazen işlerim yoğun olduğunda haftayı buluyor. Ayrıca makinam eskidiği için kasıyo oyunu ara sıraÇoğu arkadaş 5-10 saat arası demiş.Ya bilmiyorum bizimmi Fm zevkimiz bi başka yoksa sizinmi11 oluşturup ilerlemektense kasıt makinanın hızına göre 2-3 saatte de biterNormal şekilde ilerleyip, 5-6 saatte bitiren arkaraşların oyundan zevk alma duyularına hayran kaldım doğrusu

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Benim için sezon sonunu görmeyi saatlerle ifade etmek komik geliyor.Genelde 3 ile 5 gün arasında biter 1 sezon.Bazen işlerim yoğun olduğunda haftayı buluyor. Ayrıca makinam eskidiği için kasıyo oyunu ara sıraÇoğu arkadaş 5-10 saat arası demiş.Ya bilmiyorum bizimmi Fm zevkimiz bi başka yoksa sizinmi11 oluşturup ilerlemektense kasıt makinanın hızına göre 2-3 saatte de biterNormal şekilde ilerleyip, 5-6 saatte bitiren arkaraşların oyundan zevk alma duyularına hayran kaldım doğrusu
    Ben 7-8 saati yaklaşık 1 haftada bitiriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

Valla bende bir yada 2 günde bitiriyorum bazende 7-8 saat sürüyor benim için oyunun en zevkli kısmı olan transfer sezonu biraz uzun sürüyor sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

O Pc in İle Alakalı.
    2 gb ram 4.8 işlemcili pcde bir sezonu 3 saatte bidirdim.
    ama 512 ramde oralama 8-10 saat arası sürüyor

Mesaj Yetkileri