1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Adamlar satabildikleri yerle uğraşıyor niye düşük piyasaya risk alsın.Neyi tartışıyorsunuz ki . yok kedimin gözü korsan olmam la ortak tek nokta . Yok güney afrika parasını çevir dolandır gel getir tl.10Bin oyun varsa Türkçe oyun var.10Bin oyun için ne yapabiliriz bu tartışılsın.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Egemen sana da katılıyorum ayrıca. Korsan kullananları tamamen hain ilan edenlerin kaç tanesi orjinal xp veya vista vs. kullanıyordur? Ama sonuçta bizim konumuz bu değil. Orjinal fm alalım, aldıralım. Türkçe de olsun oyunda. SIgames bize böyle şartlı muamele yaparak yanlış yapıyor bana kalırsa. Ama bu kadar yaklaşmışken SIgames'e de gider koyamayız. sonuçta haklı bir sebep sunuyorlar kendilerince.

Biraz daha anlayışlı olalım. Böyle bir konu yüzünden daha da gerilmeyelim.
    Abi ben zaten imzamı attım kampanyaya, orijinal de alacağım arkadaşlarımla ortak olarak. Benim demek istediğim öyle bir hava oluşturulmuş ki bazı arkadaşlar tarafından sanki her şeyimiz orijinal de bir tek FM korsan. Korsan FM oynayanlara tepki gösterilmiş ama bu tepki gösterenlerin dinlediği müzikler ve izlediği filmler sanki orijinal de FM mi korsan? Bana hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası. Benim çevremde durumu çok çok iyi olanlar dahi orijinal film satın almıyor veya orijinal müzik dinlemiyor. Ben de sadece çok beğendiğim ürünlerin orijinallerini alıyorum, mesela en sevdiğim şarkıcının albümünü satın alıyorum, en sevdiğim filmin DVD'sini satın alıyorum ve aynı şekilde en sevdiğim oyunun DVD'sini alacağıma dair imza attım (yeter ki Türkçe adına somut adımların atıldığını görelim).

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Windows orjinal, office orjinal, kaspersky orjinal, itunes orjinal müziklerimi çalıyor. Dinlediğim müziklerin %85i orjinal. İzlediğim filmlerde ise bu oran %40. Bilgisayar dışına çıkarsak hiç bir çakma ürün kullanmıyorum parfümler dahil herşeyim orjinal. Ben bu film ve müzikelrdeki bazı açıklarıma rağmen ben yine de korsana karşıyım.

=)
    Durumun epey iyiymiş o zaman

Mesaj Yetkileri