Yahu anlamakta zorluk çekiyorum gerçekten. Şu forumlarda öyle yetkili kişiler var ki milleti dövmediği kaldı. Yahu bende bir oyunda yöneticilik yapıyorum ama hiç böyle davranmıyorum kimseye. Bende mi bir yanlış var anlamadım.

Türkiye'yi oyundan çıkartmak kimin haddine ki? Bir taraftalarına güveniyorlarsa çıkartsınlar.

Daha kendi ülkemizde oyunun ne kadar sattığını bilemiyorken güney afrika ve güney koredeki satışları nasıl bilebiliyoruz?(Eğer biliniyorsa ne kadar satış yaptığını bizimle paylaşır mısınız?)(Bir açıklama yapmılmış ama beni tatmin etmedi)

Sürekli 5 kişi alın 5 kişi alın deniliyor ama alacak 5 kişi bulamıyoruz ne yapalım? Pc oyunu oynayan bir sürü arkadaşım var ama hiç biri FM oynamıyor. Eğer Türkçe olursa oynarım bende dedi. Eğer oyun Türkçe olursa bana ortak olacak. Ben kendime bir ortağı bile zor bulurken 5 kişiyi nasıl bulayım? İnternette kime güvenipte onunla ortak olayım?(Allah'ıma çok şükür benim bir ortağa ihtiyacım yok. Maddi durumum yerinde ama bunu bireysel olarak düşünmemek lazım 10bin insandan bahsediyoruz)

Oyun Zavvide 43 lira çok güzel ama kredi kartı ile alış veriş yapan kaç kişi var ki içimizde? Hiç kimse güvenemiyor internet ortamına. Bu nedenle bu ihtimal çok düşük bir ihtimal.

Ben oraya imzamı FM 2010 Türkçe çıkarsa orijinal satın alacağınıza söz verin dendiği için imza attım. Türkçe çıkmadan asla FM almam. İmza atan kişi saysının üstünde de "FM 2010 Türkçe Çıkarsa Orijinal Satın Almaya Söz Veren Kişi Sayısı " yazıyor. Ben imzamı buna göre attım. Bu şekilde olduğu orada belirtilseydi imza atmazdım. Kusura bakmayın Türkçe çıkmadığı sürece benim tercihim başka bir oyundan yana olacak. Bu sene FM düşünmüyorum söylenen koşullar oluşmadığı sürece.

Saygılarımla...