Unibank Premyer Lig`in 6.tur Bakü-Karabağ maçını izleyenler arasında, takımın esas antrenör adaylarından Bülent Korkmaz da vardı. Kulübümüzün Resmi İnternet Sitesine verdiği açıklamada Bülent Korkmaz şunları söyledi:
“Kulüp Başkanı Hafiz Mammadov ile görüşerek detayları konuştuk. Ben kulübün hep iddialı ekiplerden olduğunu biliyorum. Takımın oyunlarını televizyonda izmişliğim vardır. Geçen sene Bakü`nün davetiyle Azerbaycan Futbolu ve kulüp hakkında bilgi edinmiştim. Bu sebepten, dialog kurmakta zorluk yaşamadık.
Takımın işleri pek iyi gitmiyor, bugünkü maçtan bunu sezmek mümkündü. Takım maça hazırlıksızdı. Pratik eksiklik nedeniyle rakibe yenik düşdüler. Sahada tek bir takım havası yoktu.
Takımın kadrosunda tanıdık isimlerden, Jaba vardı. Onu Türk Ligi`nden biliyorum. Çok deneyimli ve tehlikeli biri. Fakat yine söylüyorum, futbol ekiple oynanan bir oyun, futbolcuların kendi kafalarına göre oynadığı değil.
Ben Bakü`nün teklifine olumlu bakıyorum. Bir daha Kulüp Başkanı`yla konuşacağız. Bir sorun çakacağını zannetmiyorum, tüm bilgimi, deneyimimi toplayarak, Bakü`nün tez bir zamanda çok zor bir takım olarak şekillenmesinde elimden geleni yapmaya hazırım.
Sadece şunu belirtmekte yarar, zaman ihtiyacımız var. Bir yıl içinde arzu etdiğimiz ekibi oluçşturmak imkansız, fakat çok şeyler yapabiliriz. İlk önce çocuk ve genç takımlarımızda işi döğru bir şekilde yürütmek gerekiyor. Her yıl kulübün en az 2-3 oyuncusunu esas kadroya dahil etmeye çalışacağım.