1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Uefa Avrupa Ligi F Grubu 2.Maçı [ Galatasaray - Sturm Graz ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bana kalırsada en kötü oynayan oyuncular Baros,Elano,Kewell ve Arda inanılmaz kötüydüler tabi birde Mehmet Topal....

Çok şansızdık yine direkten dönen toplar yine kacan inanılmaz goller , artık böyle şans olmaz olsun diyorum

Ayrıca oyuna göre cok iyi skor yenemiyporsan yenilmeyeceksin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın bu sezon yaşayacağı en büyük sorunu hepimizin anladığı karşılaşma olmuştur bence. nedir bu sorun peki? şudur:

kapanan takımları açamıyor bu takım. bunu eskişehir maçında da, bugünkü sturm graz maçında da görmüş olduk. ha diyeceksiniz ki peki kasımpaşa maçında neden olmadı? çünkü eskişehir ve sturm graz kapanmayı yani savunma yapmayı kasımpaşa'dan çok daha iyi biliyor diye cevaplarım. ve bu Galatasaray için büyük bir sıkıntı yaratacak. çünkü her zaman siz öne geçeceksiniz diye bi kaide yok ya da ne bileyim öne geçseniz bile o maçın berabere olmayacağını nereden biliyosunuz? işte bu yüzden bu duruma bi çare bulunmalı. ha ama şu var Galatasaray bana göre sturm graz'ı avusturya'da rahat yenecektir. çünkü kendi evinde olduğu için açık oynayacaktır sturm graz. kısacası Galatasaray deplasmanda daha iyi oynayabilen ve evinde daha çok puan kaybedebilen bi ekip olacaktır bence.

ayrıca gördüm ki bizde ortasaha namına hiç bişey yokmuş. Ayhan sakat olduğu için sıkıntı çekiyoruz dedik hep ama Ayhan düzeldi yine bişey olmadı. ömer üründül gibi konuşacak olursak: "defans bloğu ile forvet bloğu arasında kalan orta saha bloğu kısmında Galatasaray'da top alıp oyun kurmayı becerebilecek ve topu iyi dağıtabilecek bi adam yok" Linderoth faktörü ortaya çıkıyor burda da. çünkü Linderoth'u Galatasaray'a gelmeden önce de takip eden bi insan olarak onun iyi oyun kurabilen bi ön libero olduğunu biliyorum.

topçularımızda da bi sorun var ama ne hala çözebilmiş değilim. böyle ne bileyim bi isteksizlik, bi güçsüzlük, bi pas atmaya mecali kalmayan insan tipi var. koşamıyorlar sanki. bi de yardımlaşma yapamıyoruz boş adamları göremiyoruz. körlük var bu takımda.

mesela o Mehmet Topal'ın hali nedir? ya da Hakan Balta'nın? eskiden bütün orta sahayı toplaya bile hatta ve hatta takımın hamalı ilan edilen Mehmet Topal bu mudur? bu kadar mıdır? aynısı Hakan Balta için de geçerli.

siz eğer kendi evinizde avusturya liginde şuanda 5. olan bi takımla karşılaşıp kendi evinde beraber kalıyosanız bi yerlerde bi sorun varmış gibi geliyor.

ayrıca Arda'da ön plana çıkmaya başladığı için büyük bi düşüş olduğunu düşünüyorum. Elano ise hala form tutma bi kenara uyum sorunu yaşıyor. Sabri ise hala bildiğimiz Sabri. tamam birader iyi güzel ciğerin yok koşabiliyosun da biraz beynini kullan ve mantıklı oyna bi kere.

eğer sturm graz yerinde bitiriciliği daha iyi bi ekip olsa büyük ihtimalle çok daha farklı olurdu bu karşılaşma. ha diyeceksiniz ki Galatasaray hiç mi oynamadı? oynadı. ama yaptığımız ataklar kendi evimizde bi elin parmaklarını geçmiyor ki bunlardan da 2 tanesi direkten döndü zaten. bi şekilde bu takımın üretici olması gerekiyor.

peki Rijkaard'da hiç mi hata yok?
    bunun yorumunu 10.haftaya kadar yapmayacağım

Mesaj Yetkileri