Hee alıstık beleş penaltılara , neyi ima ediyorsun adam yorumunu belirtmiş yok bi tarafıyla gülerler yok beleş penaltı hangi ve nerde beleş penaltı kazandık ispatlar mısın , ispatlayamıyacagın şeyleride buraya yazma.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ardaya türkiye maçlarından sonra birşey oldu galiba bir toparlayamadı.
çok gol kaçırdık.Keita bence güzel oynadı.ama işte her zaman dediğimiz gibi olmayınca olmuyor.
Yaa arkadaşlar Rijkaard felan hikaye. Bir ton pozisyon kaçırmış bunları atamıyorsa oyuncun Rijkaard ne yapacak. Gsli arkadaşlar basının dolduruşuna gelmeyin ve hocanızı destekleyin. Hatta şampiyon olamasanızda destekleyin. Rijkaard ne yaptığını bilen bir hoca. Böyle hocalar-ekipler kolay gelmez. Hele bir de sistemi oturtup gençleri çıkarsa alt yapı hamlesi yapsa o zaman bir ekol olabilir kulüpte. Ben Rijkaard ı destekliyorum. Her takımın düşüş devresi olur-olacaktır.
Last edited by DisCo : 02.Ekim.2009 at 23:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rijkaard eleştiren zihniyete hiçbirşey demiyorum. Yalancı basından bir farkınız kalmamış sizinde. Hemen etkileniyorsunuz. Eskişehir maçına kadar güzel oynuyorduk. 2 maç berabere kaldık diye katilmi oldu Rijkaard ? Ayrıca güzel oynamamıza rağmen berabere kaldık. 2 penaltı + golümüz sayılsaydı şimdiye burda Rijkaard ı övüyor olucaktınız.
Kasımpaşa maçında 2 değişiklikle anında skoru değiştiren Rijkaard değilmiydi ? Daha ne akıllı taktikler yaptı ama siz 2 beraberlikle bunları unutuyorsunuz.
Şu futbolu skor a göre yorumlamayın.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçı izlemedim ama elimizden kaçmış sanırım. Zararı yok hala Rijkaard yönetiminde yenilmedik bu eleştriler niye anlamıyorum. Gazetelerden falan okuduguma görede fena oynamamışız.
Galatasaray kaçırdıda Sturm graz kaçırmadı mı?Galatasaray savunmasının dünkü hali ortadaydı,şuursuzca saldırdılar ve savunmada çok boşluk bıraktılar eğer Sturm Graz'da daha becerikli oyuncular olsa belki şuan Galatasaray'ın mağlubiyetini konuşuyor olacaktık.
Çıtadan bahsedip duruyordu futbolcular bir ara hatırlarmısınız? Hani 2002 Dünya Kupası'nda o çıtayı çok yükselttik, en yukarıyada çıkartacağız dedikleri çıta.
Bizim taraftarında, televizyonda maymunluk yapan sözde yorumcununda çıtası inanılmaz yükseldi Rijkaard transferinden sonra, Skibbe ve Bülent K. 'dan sonra böyle bir adama sallamak güzel bir duygudur heralde. Hadi iyisiniz yine, İspanya standartlarına geldik bakın, oradaki adamlarla aynı seviyede sallayabiliyorsunuz. Helal olsun vallahi, büyüksünüz.
Heee bu arada ben hala çıta diyorum, yükselecek o çıta..
Ama dikkat edin, çıtayı kafanıza yemeyin..
Selamlar..
Uefa Avrupa Ligi F Grubu 2.Maçı
Galatasaray - Sturm Graz
Hakem: Bas Nijhuis
Tarih: 01.10.2009 22:05
Yer: Ali Sami Yen
Başarılar G.Saray...
Bakalım Schildenfeld'in gözleri düzelmiş mi?![]()
Allah yardımcımız olsun..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tamamda bu savunmayla ne bekleyebilirsinki? Elinde bir Puyol, Pepe mi var? Zaten Gökhan Zan felan yok. Servet ise bazen tutukluk yapıyor ve çoğu zaman hem milli hemde kulüp takımında yıpranıyor, çoğu maçta iğneyle oynuyor. Bence savunmaya özellikle sağ kanada bir isim alınmalı ki burayada transfer yaptın ama hala aynı savunma diyebilmeliyiz.Galatasaray kaçırdıda Sturm graz kaçırmadı mı?Galatasaray savunmasının dünkü hali ortadaydı,şuursuzca saldırdılar ve savunmada çok boşluk bıraktılar eğer Sturm Graz'da daha becerikli oyuncular olsa belki şuan Galatasaray'ın mağlubiyetini konuşuyor olacaktık.