Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: Uefa Avrupa Ligi F Grubu 2.Maçı [ Galatasaray - Sturm Graz ]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Taraftar süper , Futbol güzel Ama skor kötü. 2 direkden dönen top , 2 verilmeyen penaltı , 1 sayılmayan gol ve bir çok yakaladığımız pozisyon. Maçın hakkı asla 1-1 değildi. Futbol böyle birşey işte.
    2 penaltı?Siz iyi alışmışsınız Türkiye'de verilen beleş penaltılara,avrupada böyle pozisyonlara penaltı diyenlere bi tarafıyla güler adamlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hee alıstık beleş penaltılara , neyi ima ediyorsun adam yorumunu belirtmiş yok bi tarafıyla gülerler yok beleş penaltı hangi ve nerde beleş penaltı kazandık ispatlar mısın , ispatlayamıyacagın şeyleride buraya yazma.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hee alıstık beleş penaltılara , neyi ima ediyorsun adam yorumunu belirtmiş yok bi tarafıyla gülerler yok beleş penaltı hangi ve nerde beleş penaltı kazandık ispatlar mısın , ispatlayamıyacagın şeyleride buraya yazma.
    Arif'le başlayan şimdilerde Baros'la devam eden Galatasaray'daki kendini yere atma modasından bahsediyorum anlamamış olman ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ColdPlay1985 View Post
    Arif'le başlayan şimdilerde Baros'la devam eden Galatasaray'daki kendini yere atma modasından bahsediyorum anlamamış olman ilginç
    A oldu mu şimdi Galatasaray aleyhine mesaj atılır mı burda?

Maçın bir kısmını izledim Baroş'un kaçırdığı golde kendime gelemedim büyük şanssızlık hakikaten.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    A oldu mu şimdi Galatasaray aleyhine mesaj atılır mı burda?

Maçın bir kısmını izledim Baroş'un kaçırdığı golde kendime gelemedim büyük şanssızlık hakikaten.
    Yeni olduğum için pek fazla şey bilmiyorum ama şu kısa sürede öğrenmiş oldum burada Galatasaray yalakalığı yapmam gerektiğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    bu aşkın katili sensin rijkaard!
    Skibbe, B.Korkmaz gibi dünya çapında teknik direktörlerden sonra Rijkaard küçük geldi galiba...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ardaya türkiye maçlarından sonra birşey oldu galiba bir toparlayamadı.
    çok gol kaçırdık.Keita bence güzel oynadı.ama işte her zaman dediğimiz gibi olmayınca olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yaa arkadaşlar Rijkaard felan hikaye. Bir ton pozisyon kaçırmış bunları atamıyorsa oyuncun Rijkaard ne yapacak. Gsli arkadaşlar basının dolduruşuna gelmeyin ve hocanızı destekleyin. Hatta şampiyon olamasanızda destekleyin. Rijkaard ne yaptığını bilen bir hoca. Böyle hocalar-ekipler kolay gelmez. Hele bir de sistemi oturtup gençleri çıkarsa alt yapı hamlesi yapsa o zaman bir ekol olabilir kulüpte. Ben Rijkaard ı destekliyorum. Her takımın düşüş devresi olur-olacaktır.
    Last edited by DisCo : 02.Ekim.2009 at 23:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Rijkaard eleştiren zihniyete hiçbirşey demiyorum. Yalancı basından bir farkınız kalmamış sizinde. Hemen etkileniyorsunuz. Eskişehir maçına kadar güzel oynuyorduk. 2 maç berabere kaldık diye katilmi oldu Rijkaard ? Ayrıca güzel oynamamıza rağmen berabere kaldık. 2 penaltı + golümüz sayılsaydı şimdiye burda Rijkaard ı övüyor olucaktınız.

Kasımpaşa maçında 2 değişiklikle anında skoru değiştiren Rijkaard değilmiydi ? Daha ne akıllı taktikler yaptı ama siz 2 beraberlikle bunları unutuyorsunuz.

Şu futbolu skor a göre yorumlamayın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçı izlemedim ama elimizden kaçmış sanırım. Zararı yok hala Rijkaard yönetiminde yenilmedik bu eleştriler niye anlamıyorum. Gazetelerden falan okuduguma görede fena oynamamışız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Yaa arkadaşlar Rijkaard felan hikaye. Bir ton pozisyon kaçırmış bunları atamıyorsa oyuncun Rijkaard ne yapacak. Gsli arkadaşlar basının dolduruşuna gelmeyin ve hocanızı destekleyin. Hatta şampiyon olamasanızda destekleyin. Rijkaard ne yaptığını bilen bir hoca. Böyle hocalar-ekipler kolay gelmez. Hele bir de sistemi oturtup gençleri çıkarsa alt yapı hamlesi yapsa o zaman bir ekol olabilir kulüpte. Ben Rijkaard ı destekliyorum. Her takımın düşüş devresi olur-olacaktır.
    Her kelimesinin altına imzamı atarım.

Galatasaray kaçırdıda Sturm graz kaçırmadı mı?Galatasaray savunmasının dünkü hali ortadaydı,şuursuzca saldırdılar ve savunmada çok boşluk bıraktılar eğer Sturm Graz'da daha becerikli oyuncular olsa belki şuan Galatasaray'ın mağlubiyetini konuşuyor olacaktık.

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    bu aşkın katili sensin rijkaard!
    Çıtadan bahsedip duruyordu futbolcular bir ara hatırlarmısınız? Hani 2002 Dünya Kupası'nda o çıtayı çok yükselttik, en yukarıyada çıkartacağız dedikleri çıta.

Bizim taraftarında, televizyonda maymunluk yapan sözde yorumcununda çıtası inanılmaz yükseldi Rijkaard transferinden sonra, Skibbe ve Bülent K. 'dan sonra böyle bir adama sallamak güzel bir duygudur heralde. Hadi iyisiniz yine, İspanya standartlarına geldik bakın, oradaki adamlarla aynı seviyede sallayabiliyorsunuz. Helal olsun vallahi, büyüksünüz.

Heee bu arada ben hala çıta diyorum, yükselecek o çıta..
    Ama dikkat edin, çıtayı kafanıza yemeyin..

Selamlar..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Uefa Avrupa Ligi F Grubu 2.Maçı [ Galatasaray - Sturm Graz ]

Uefa Avrupa Ligi F Grubu 2.Maçı
    Galatasaray - Sturm Graz
    Hakem: Bas Nijhuis
    Tarih: 01.10.2009 22:05
    Yer: Ali Sami Yen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başarılar G.Saray...

Bakalım Schildenfeld'in gözleri düzelmiş mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah yardımcımız olsun..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray kaçırdıda Sturm graz kaçırmadı mı?Galatasaray savunmasının dünkü hali ortadaydı,şuursuzca saldırdılar ve savunmada çok boşluk bıraktılar eğer Sturm Graz'da daha becerikli oyuncular olsa belki şuan Galatasaray'ın mağlubiyetini konuşuyor olacaktık.
    Tamamda bu savunmayla ne bekleyebilirsinki? Elinde bir Puyol, Pepe mi var? Zaten Gökhan Zan felan yok. Servet ise bazen tutukluk yapıyor ve çoğu zaman hem milli hemde kulüp takımında yıpranıyor, çoğu maçta iğneyle oynuyor. Bence savunmaya özellikle sağ kanada bir isim alınmalı ki burayada transfer yaptın ama hala aynı savunma diyebilmeliyiz.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Ne kadar tutuk, ne kadar amatörce. Bu sezonun en kötü Galatasaray'ı.

Ön liberolar oyun kurmaktan aciz. Hele Elano'nun o pas hataları. Birde çok kolay topu ağlara göndereceği yerde vole denemesi.

Baros'un kale ağızındaki şutundan bahsetmiyorum bile.

Keita veya Elano'yu çıkartıp çift forvete dönmek bu kadar mı zordu? anlamış değilim hala.

Vardır bir bildiği diyelim Rijkaard hocamızın, iki takımıda tebrik ediyorum.
    çift forvete dönerse şuan oynadığımız sisteme ihanet etmiş olur. amacımız günü kurtarmak mı yoksa geleceği kurtarmak mı?

Rijkaard'ı eleştirirsek vallahi Allah bizi çarpar çarpar...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri