2. yarı oyunu yığdık rakip alana ama şanssızlık, biraz da bencillikten golü bulamadık.
İlk yarıdaki Arda'nın golü tertemiz goldü bana kalırsa.
Takımda en iyi oynayan Keita'ydı. Baros golü güzel attı ama direge nişanladığı top ve 2ye 1 giderken Ardaya pas vermek yerine bencillik yapıp kendi gitmesi ve pozisyonu harcaması yakışmadı.
Mehmet Topal sakatlıktan döndüğünden beri bildiğimiz Topaldan çok uzak. Bu haliyle ilk 11 oynaması çok zor. Takımın en kötüsüydü bugün.
Elano yorumlarına katılmıyorum. Şimdi adının büyüklüğünden ötürü ondan beklenti bir hayli fazla olduğu için maç içinde goller atıp attırmasını bekliyoruz. Bugün attığımız golde topu kazanan da asisti yapanda Elano'ydu. Çok iyi oynamadı ama kötü oynadığına da kesinlikle katılmıyorum.

Bu gruptan her türlü lider çıkacağımızı düşünüyorum. O yüzden beraberliği çok önemsemiyorum. Yenilmiş olsaydık işler daha kötü olurdu. Hala liderlik konusunda en yakın rakibimiz olan Pana'dan 1 puan avantajlıyız ve onlarla içerde maç yapacağız.

Asıl önemli olan bu maçtan ve eses maçından çıkarılması gereken hatalar. Onları da mutlaka Rijkaard görmüştür. Mehmet Topal, Hakan Balta toparlanmalı. Servet basit oynamalı. Yine bugün bi gazla çıkıp 40 metreden şutu falan vardı. Bunlara gerek yok.