1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Uefa Avrupa Ligi F Grubu 2.Maçı [ Galatasaray - Sturm Graz ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hee alıstık beleş penaltılara , neyi ima ediyorsun adam yorumunu belirtmiş yok bi tarafıyla gülerler yok beleş penaltı hangi ve nerde beleş penaltı kazandık ispatlar mısın , ispatlayamıyacagın şeyleride buraya yazma.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hee alıstık beleş penaltılara , neyi ima ediyorsun adam yorumunu belirtmiş yok bi tarafıyla gülerler yok beleş penaltı hangi ve nerde beleş penaltı kazandık ispatlar mısın , ispatlayamıyacagın şeyleride buraya yazma.
    Arif'le başlayan şimdilerde Baros'la devam eden Galatasaray'daki kendini yere atma modasından bahsediyorum anlamamış olman ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ColdPlay1985 View Post
    Arif'le başlayan şimdilerde Baros'la devam eden Galatasaray'daki kendini yere atma modasından bahsediyorum anlamamış olman ilginç
    A oldu mu şimdi Galatasaray aleyhine mesaj atılır mı burda?

Maçın bir kısmını izledim Baroş'un kaçırdığı golde kendime gelemedim büyük şanssızlık hakikaten.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    A oldu mu şimdi Galatasaray aleyhine mesaj atılır mı burda?

Maçın bir kısmını izledim Baroş'un kaçırdığı golde kendime gelemedim büyük şanssızlık hakikaten.
    Yeni olduğum için pek fazla şey bilmiyorum ama şu kısa sürede öğrenmiş oldum burada Galatasaray yalakalığı yapmam gerektiğini.

Mesaj Yetkileri