1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: "Kaka mesaj attı"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default "Kaka mesaj attı"

"Kaka mesaj attı"

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Elano Blumer, takım arkadaşı Arda Turan'la aynı anda sahada olmalarına yapılan eleştirilere katılmadığını bildirdi. Sezon başında İngiltere Premiere Ligi ekiplerinden Manchester City'den transfer edilen Elano Blumer, Galatasaray Dergisi'nin ekim ayı sayısında yer alan röportajında, takım arkadaşı Arda Turan'ın kalitesine dikkati çekerek, ''Kesinlikle Arda ile aynı takımda oynayabiliriz. Bence geleceği çok parlak ve kişisel olarak da çok sevdiğim bir arkadaşım'' dedi. Şu anda Arda ile saha içinde tam uyumu yakalayamadıklarını belirten Elano, ''Sahada tam olarak birbirimizi tanımıyoruz. Saha içinde ben ondan ne bekliyorum, o benden neler bekliyor, bunlar biz beraber oynadıkça oturacaktır. Sonuç olarak, iki kaliteli futbolcu, bir takım için şanstır. Bir maçı galip bitirme olasılığının fazlalığı anlamına gelir. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum'' diye görüş belirtti.
    -''BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ''-
    Elano Blumer, Galatasaray gibi çok önemli bir kulüpte forma giydiğini ve beklentilerin farkında olduklarını söyledi. Sarı-kırmızılı kulübün çok önemli bir tarihe sahip olduğuna vurgu yapan Brezilyalı oyuncu, ''Bu seneki kadromuza bakıldığında, Galatasaray'ın çok önemli futbolculardan oluştuğunu görebilirsiniz. Kazanma isteğimizi antrenmanlarda ve maçlarda görebiliyorum. Beklentiler çok fazla, bunun farkındayız. Biz de bu beklentilere cevap vermeye çalışacağız'' ifadelerini kullandı.
    Ezeli rakipleri Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşlarıyla görüştüğünü kaydeden Elano, ''Onlar benim arkadaşlarım. Nasıl Türk futbolcular arkadaşlarsa, bizler de arkadaşız'' derken, Fenerbahçe derbisi için, ''Maçın önemini biliyorum. Beşiktaş maçı da önemliydi ve kazandık. Biz bütün derbi maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım ki bunu başaracağız'' açıklamasını yaptı.
    -''PANATHINAIKOS MAÇI SONRASI KAKA MESAJ ATTI''-
    Romario dışında, Brezilya'nın yakın dönemlerindeki tüm yıldız oyuncularıyla birlikte oynama fırsatı bulduğunu ve dostluğu olduğunu anlatan Elano, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Panathinaioks galibiyeti sonrası, AC Milan'dan Real Madrid'e transfer olan ünlü oyuncu Kaka Leyte'den tebrik mesajı aldığını bildirdi.
    Ronaldo, Cafu, Rivaldo gibi isimlerle birlikte oynamanın kendisi için bir rüya olduğunu anlatan Elano, ''Buralara gelebilmek benim için çok önemli. Mesela iyi bir maç oynuyorum, Kaka bana mesaj gönderiyor. Panathinaikos galibiyeti sonrası Kaka mesaj atarak beni tebrik etti. Bunlar beni çok mutlu ediyor. Arkadaşlıklara çok önem veririm. Milli takımda Baptista, Dani Alves, Robinho ve Kaka çok iyi bir grubuz. Umuyorum ki burada da aynı arkadaşlık ortamını yakalayacağım'' dedi.

02.10.2009
    Kaynak : AA
    Last edited by Sheriff : 03.Ekim.2009 at 03:06

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

o olduğuna emin misin elano görüntülü arama yapsaydın :P

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hehe 3G yok muymuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    ....Kaka Leyte'den tebrik mesajı aldığını bildirdi. .....
    Kaka LEYTE kim?Yeni duydum ismini
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    o olduğuna emin misin elano görüntülü arama yapsaydın :P
    çok yazar burdan İtalya'ya
    Screw you guys, I'm goin' home

TuNdRaLoWeR Misafir

Tabii ya Kaka'nın işi gücü yok Elano'nun oynadığı her iyi maçtan sonra "Aferin evlat" mesajları atıyor

Şaka bir yana ne kadar doğru bilmiyorum ama Kaka'nın Elano'ya mesaj yollaması var olan bazı şeyleri değiştirmeyeceğine göre "bana göre" saçma bir haber, daha doğrusu haber de saçmalık yokta son kısım biraz gereksiz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Tek yönemi acaba.
    Bende transferimsi bir konu zannettim girmeden önce..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence kakanın mesaj atmasından çok bu haberi yapan gazetecinin attığı başlık saçma olmuş.Hani orda daha önemli bir mevzu konuşulmuş o önemsizini ama merak uyandırıcısını başlık yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by erenbaba View Post
    Tabii ya Kaka'nın işi gücü yok Elano'nun oynadığı her iyi maçtan sonra "Aferin evlat" mesajları atıyor

Şaka bir yana ne kadar doğru bilmiyorum ama Kaka'nın Elano'ya mesaj yollaması var olan bazı şeyleri değiştirmeyeceğine göre "bana göre" saçma bir haber, daha doğrusu haber de saçmalık yokta son kısım biraz gereksiz gibi.
    İyi arkadaşsanız ne kadar işiniz gücünüz olduğunun fazla bir önemi yok... Ayrıca o evlat kısmı pek hoş olmamış...

Konuya gelirsek, bu tür şeyler çok da önemli değil ve haber değeri taşımıyor bence... Özellikle bahsettiği onca şeyden en önemsizi buyken bunun bazı gazeteler tarafından başlık olarak kullanılması da ayrı bir konu...

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    İyi arkadaşsanız ne kadar işiniz gücünüz olduğunun fazla bir önemi yok... Ayrıca o evlat kısmı pek hoş olmamış...

Konuya gelirsek, bu tür şeyler çok da önemli değil ve haber değeri taşımıyor bence... Özellikle bahsettiği onca şeyden en önemsizi buyken bunun bazı gazeteler tarafından başlık olarak kullanılması da ayrı bir konu...
    Evlat derken orada bir espri vardı o yüzden cümle sonun da "" böyle bir smiley vardı dikkatini çekmedi sanırım.

Ayrıca senin bahsettiğin şeyle benim bahsettiğim şey aynı, sanırım iyi okumadın benim mesajımı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mesaj atmamıstır , zarf atmıstır seneye geliyor yaa

Benim basınım bu ya
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Milli takımda Baptista, Dani Alves, Robinho ve Kaka çok iyi bir grubuz.

Sadece bu maça özel olduğunu sanmıyorum.ManCity'deyken de bu tip şeyler yaşanıyordur heralde (:

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

KaNka Leite..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri