abi sonunda olaya son noktayı koydun saolasın![]()
abi sonunda olaya son noktayı koydun saolasın![]()
FC ile ST harflerine bakarak yorum yapmıyoruz ki zatengerçek hayattaki görevlerle ilişkilendirip oyunda bu tarz oyuncularda olan özellikleri sayıyoruz
Yani target man kullanarak topu kanatlara indirecek ve ilerde forvetinin top tutmasını sağlayacaksan belirli özellikler var, Forvetinin topu alınca direk kaleye yönelmesini ,adam geçmesini falan istiyorsan yine belirli özellikler var... Harflere (ST ya da FC) takılmadan oyuncu özellikleriyle seçiminizi yapın dedik
Yoksa tek forvet illa ST olur, ST'ler AMC olarak oynamaz, FC'den tek forvet olmaz gibi yargılar geliştirmedik
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben öyle bir şey geliştirdiniz demedim. Soruyu soran arkadaşımız oyuncu özelliklerine bakarak kim havadan kim yerden etkili olabilir bunu anlayacak kapasitededir. Oyunda FC ve ST arasındaki ayrımı sormuş ki çok karşılaştığımız bir soru... Ben bu soruyu FM dilinden cevapladım. Neden st olur bir oyuncu ya da neden fc olur. Onu mütakip önerilerim ise tamamen özneldir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen de sağol kardeşim. Her türlü teknik taktik soruyu bilgim çerçevesinde memnuniyetle cevaplarım.![]()
Last edited by EL-Hadji : 05.Ekim.2009 at 15:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]