Sayfa 29 / 57 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Guney Afrika'yi siz sordunuz. Ben cevapladim.

Simdi de Guney Afrika'daki bu fiyatin Turkiye sartlarinda daha farkli olabilecegini siz ortaya attiniz. Bunun cevabini da arastirip bulun. Bulmak hic de zor degil.
    afrika parasının kaç tl ye tekabül ettiğini yazmışsın bende tl ile kıyaslamak doğru değil dedim.
    Ülkenin ekonomisi içerisinde oyun için belirlenmiş paranın ne kadar değerli olduğunu ortaya koymak lazım.
    Tıpki sizin dediğiniz yada sı games'in bize avrupadaki fiyatı dayatması ama ülkemiz ekonomisi içerisinde bu paranın oldukça yüksek kalması gibi.
    Belki de afrikadaki belirlenen ücret ülke ekonomisi içerisinde çerez parası kalıyor?

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Ekonomiye de el attık galiba GSMH'a göre 7500 USD Türkiye 5350 USD Güney Afrika,bu bağlamda Güney Afrika'da 75 TL ye satılan oyun pahalı mıdır yoksa ucuz mudur,tam dönem ödevi konusu gibi oldu ,neleri tartışıyoruz
    Can alıcı noktayı sen koydun. Hindistan fiyatını araştırıyorum şimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Adamlar satabildikleri yerle uğraşıyor niye düşük piyasaya risk alsın.Neyi tartışıyorsunuz ki . yok kedimin gözü korsan olmam la ortak tek nokta . Yok güney afrika parasını çevir dolandır gel getir tl.10Bin oyun varsa Türkçe oyun var.10Bin oyun için ne yapabiliriz bu tartışılsın.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    afrika parasının kaç tl ye tekabül ettiğini yazmışsın bende tl ile kıyaslamak doğru değil dedim.
    Ülkenin ekonomisi içerisinde oyun için belirlenmiş paranın ne kadar değerli olduğunu ortaya koymak lazım.
    Tıpki sizin dediğiniz yada sı games'in bize avrupadaki fiyatı dayatması ama ülkemiz ekonomisi içerisinde bu paranın oldukça yüksek kalması gibi.
    Belki de afrikadaki belirlenen ücret ülke ekonomisi içerisinde çerez parası kalıyor?
    Nereden baslayayim bilemiyorum.

En iyisi sizin arayip bulmayacaginizi kabul edeyim.

IMF veya Dunya Bankasi verilerine gore Gunay Afrika'nin ekonomik durumu bizden daha zayif demem yeterli olur umuyorum.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...PP)_per_capita

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sİ'nin forumunda zar zor konuşabildiğim biriyle yazışırken, Miles Jacobson mesaj attı ; Tolga - we do not set the prices of our games. That's done by distributors and retailers. .

Benim burdan çıkarttığım oyunun pahalı olması tamamen ARAL'a veya oyunu Türkiye'de satan başka bir firmanın pahalı satması diye düşünüyorum .Yanlışda biliyo olabilirim ama demekki bu oyunu Türkiye'de 90 liradan satan kişiler kendisi mi belirliyor ne oluyor .Birisi açıklarsa bende bilgilenmiş olurum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Sİ'nin forumunda zar zor konuşabildiğim biriyle yazışırken, Miles Jacobson mesaj attı ; Tolga - we do not set the prices of our games. That's done by distributors and retailers. .

Benim burdan çıkarttığım oyunun pahalı olması tamamen ARAL'a veya oyunu Türkiye'de satan başka bir firmanın pahalı satması diye düşünüyorum .Yanlışda biliyo olabilirim ama demekki bu oyunu Türkiye'de 90 liradan satan kişiler kendisi mi belirliyor ne oluyor .Birisi açıklarsa bende bilgilenmiş olurum.
    Daha ilk sayfadaki mesajlarimdan beri yaziyorum bunu ama maalesef okuyan veya okuyup da anlamak isteyen yok.

Bu oyunun fiyatini belirleyen Sega, ithalatci firma ve de vergiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

O zaman Si Games'e bir suç bulmaya gerek yok.Bu oyunun pahalı olmasını Sega'ya sormamız lazım.

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Egemen sana da katılıyorum ayrıca. Korsan kullananları tamamen hain ilan edenlerin kaç tanesi orjinal xp veya vista vs. kullanıyordur? Ama sonuçta bizim konumuz bu değil. Orjinal fm alalım, aldıralım. Türkçe de olsun oyunda. SIgames bize böyle şartlı muamele yaparak yanlış yapıyor bana kalırsa. Ama bu kadar yaklaşmışken SIgames'e de gider koyamayız. sonuçta haklı bir sebep sunuyorlar kendilerince.

Biraz daha anlayışlı olalım. Böyle bir konu yüzünden daha da gerilmeyelim.
    Abi ben zaten imzamı attım kampanyaya, orijinal de alacağım arkadaşlarımla ortak olarak. Benim demek istediğim öyle bir hava oluşturulmuş ki bazı arkadaşlar tarafından sanki her şeyimiz orijinal de bir tek FM korsan. Korsan FM oynayanlara tepki gösterilmiş ama bu tepki gösterenlerin dinlediği müzikler ve izlediği filmler sanki orijinal de FM mi korsan? Bana hiç inandırıcı gelmiyor açıkçası. Benim çevremde durumu çok çok iyi olanlar dahi orijinal film satın almıyor veya orijinal müzik dinlemiyor. Ben de sadece çok beğendiğim ürünlerin orijinallerini alıyorum, mesela en sevdiğim şarkıcının albümünü satın alıyorum, en sevdiğim filmin DVD'sini satın alıyorum ve aynı şekilde en sevdiğim oyunun DVD'sini alacağıma dair imza attım (yeter ki Türkçe adına somut adımların atıldığını görelim).

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Windows orjinal, office orjinal, kaspersky orjinal, itunes orjinal müziklerimi çalıyor. Dinlediğim müziklerin %85i orjinal. İzlediğim filmlerde ise bu oran %40. Bilgisayar dışına çıkarsak hiç bir çakma ürün kullanmıyorum parfümler dahil herşeyim orjinal. Ben bu film ve müzikelrdeki bazı açıklarıma rağmen ben yine de korsana karşıyım.

=)
    Durumun epey iyiymiş o zaman

Quote Originally Posted by axa View Post
    İyi günler..
    Her ne kadar Fm'ye İngilizce de olsa çoğu şeyine alışık olsak da Türkçe olmasını istiyorum..
    Bunun için de orjinal almaya karar verdim..
    Yalnız kafama takılan bir soru var..
    Oyunu steam üzerinden almayı düşünüyorum...
    Ortak olarak da 1 veya 2 kişiyi daha alabilirim...Sorum da burda ortaya çıkıyor...
    Oyunu steam den üye olup aldım ve pc me yükledim diyelim..
    Diğer ortaklarım oyunu nasıl yükleyecek?
    Benim hesabıma girip ordan yükleyecekler mi oyunu?
    Dvd ye çekip verme şansı yok , aynı ilde olmayacağız çünkü..
    Aktivasyon kodunun 5 kere kullanılması hakkı var steam de bildiğim kadarıyla ?
    Ama oyunu ortaklarımn nasıl yükleyecği konusu kafamı karıştırıyor..
    Bilgilendirirseniz sevinirim

Türk FM dünyasına olan katkılarınız için de ayrıca teşekkürler..

Ayrıca eklemek istediğim bişey var..
    bu 40 dolar fiyatı ön sipariş için mi yoksa oyun çıktıkan sonra yine 40 dolar mı olacak..Geçen sene nasıl oldu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yüzde 53 olmuş yüzde 70 bile olmıyacak yama çıkana kadar herhalde

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    İmza atmak benimde aklıma geldi ama buda söz verip almamak gibi olmaz mı ? O yüzden ikilemde kaldım ben.
    Turkiyeye yilbasinda geldigimde magazadan alicam.Ayrica Hollandadan da magazadan alabilirim.Ben oyunu turkce olmasada oynuyorum.Derdim biz karsi olan on yargi.

ya kardeş haklısında bide şöyl ebak duruma şimdi . dünyada türkçe oyun az sayıda ve o oyunlarda pek tercih edilenler değil açık ve ent. böyle dünyada elit bir oyunda türkçe dilinin yer alması güzel türkçemizi geliştirecek ve dünyaya bi nebze olsun tanıtacak. daha fazla reklam nasıl yapılır ah bi olsa bunun yolu söyleyin herkes elini taşın altına koysun fikirlerinizi bekliyorum!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by devrimgokhan View Post
    ya kardeş haklısında bide şöyl ebak duruma şimdi . dünyada türkçe oyun az sayıda ve o oyunlarda pek tercih edilenler değil açık ve ent. böyle dünyada elit bir oyunda türkçe dilinin yer alması güzel türkçemizi geliştirecek ve dünyaya bi nebze olsun tanıtacak. daha fazla reklam nasıl yapılır ah bi olsa bunun yolu söyleyin herkes elini taşın altına koysun fikirlerinizi bekliyorum!!!!
    Hile hurdayla imza sayısı 10.000'i aşınca youna Türkçe eklenmeyecek ki. Sadece demoya TSL quickstartı gelecek. Türkçe'nin çıkması için 10.000'den fazla satış rakamına uluşılması gerekiyor.

herkese merhabalar. Foruma yeni üye oldum. Konuda geçen bütün tartışmaları okudum.
    benim merak ettiğim bir soru var konu ile ilgili , umarım yardımcı olabilirsiniz...

Daha önceden fm i orjinal almıyordum fakat bu yıl almayı düşünüyorum.

Oyun STEAM üzerinden alındığında 5 kullanım hakkı oluyor bunu biliyoruz.(en azından fm2009 da böyleydi,fm2010 da da öyle olacak deniyor emin değilim) Fakat ben oyunu kutulu alırsam, kutunun içinden çıkacak license key i de 5 defa kullanabilecek miyim? Neye göre anlaşılıcak 5 yada daha az kullandığım? 5 kullanım hakkı olabilmesi için illa ki STEAM den mi almam gerekiyor??

Şimdiden teşekkürler

şimdi imza 6000de peki bu imza sayısı varsayalım 8000de kaldı yani 2000 imza için sigames bizi mi kırıcak yani şaka bi yana bu kadar kullanıcı aradaki fark için yabana mı atılıcak.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

3ün 5iş lafımı yapmaz herhalde :P Zaten önemli olan 10bin satması.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya su demo ne zaman cıkacak hala cıkamadı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006

Bu olayı Goal gibi bir sitenin duyurması güzel oldu, aslında çok fazla satılan Bilgisayar ve Oyun Dergileri yazsa çok daha güzel olur. Ekim sayıları için...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

level de çıktı... chip te pc world vs..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bizde zaten gümrük birliğine tek taraflı üyeyiz tabi kdv vs gene ekleniyor ama fiyata o kadar etki etmez bence zaten yurt dişi fiyatlarda gene pahalı bize göre Seganın yapması gereken bölgeye özgü fiyatlandirma ki bunu dogu bloku ve rusya gibi ülkelerde yapanlar var tabi oralarda eminim oyunu orjinal alan belli bir oyuncu kitlesi var bizde olmayan bir şey kitleden bahsetmek mümkün bile değil.

Arkadaslar siteyi takip etmeme ragmen cok fazla yazmiyor daha cok okumayi tercih ediyorum.Ancak bu konuda sessiz kalmayi kabullenemedim.Kisir donguye donen korsan tartismasini bi tarafa birakarak site yonetimine bazi sorular sormak istiyorum;

1- FM 08 ve FM 2009 Turkiyede ne kadar satti?

2- SI ile iletisim halinde olmaniz Turkiye kullanicilarina simdiye kadar ne kazandirdi ? (Sizin emeklerinizin disinda SI nin turkiye icin ne yaptigini soruyorum)

3- 90 tl gibi Turkiye standartlarinin uzerinde bir ucret verilerek alinan bir oyun icin logo,yuz paketi ve dil yamalarini ayrica beklemek kullanici icin eziyet degilmi?O kadar para verip agiz tadiyla oynamak icin bir suru ayrinti ile ugrasmak hos birseymi?

4- Menajerlik oyunlarinin Ingilizce bilmeyen muptelalari sadece daha iyi bir data icin CM dururken Fm yi tercih edermi ? Belliki CM Turkiyeye deger veriyor ve bunu gosteriyor.Hem dil hemde fiyat konusunda gereken kolayligi sagliyor.Peki FM nicin atacagi en kucuk adimi bile pazarlik konusu haline getiriyor?(Not ; Bu elestirime karsin orjinal oyun icin sozumu verdim)

5- FM turkiyede satisini arttirmak icin nicin hicbir reklam yada sponsorluk anlasmasina gitmiyor.Sanal dunyadan biraz basinizi kaldirip maca gittiginizde yaninizdaki insana bir sorun; Menajerlik oyunu oynuyormusun diye?Gozlemlerime gore %70 ya habersizdir ya da duydum ama beceremem diyor.Isin asli ben becermeme ragmen yamalarla v.s. ile bunca eziyet altina girecegimi bilsem bide bilgisayardan az anlayam biriysem tovbe baslamam bu oyuna.

6- Hic bir tuketiciyi urun eline gecene kadar ki mesakat ilgilendirmez.Heleki oyun cd si gibi sadece bir sure zevk verecek bir konuda.Buna karsin burda tartisilanlar cok fazla detay icermiyormu?

7- SI nicin tum Turklere korsan kullanici muammelesi yapiyor?

8- Icinde bulundugum site yoneticilerine en icten tesekkurlerimi iletirim.Bize sagladigi yamalarla oyunu daha guzel hale getirdikleri icin.Ama en son cikardiginiz FM 09 yamasi ile hic ingilizce bilmeden oynadiginizi bir goz onune getirin.Emeginizi goz ardi etmiyorum.Fakat turkce yamalarla bir 08 bide 09 oynayin.yabanci kelimeleride hic bilmiyormus gibi kabul edin.Sadece Turkce bilen ve 90 tl veren FM hastalarinin ne demek istedigini ve o parayi verdikleri icin nasil pisman olduklarini,SI dan nefret etme sebeplerini cok daha iyi anlayacaksiniz.

Site gorevlilerine en kucuk bir elestirim yok.Elestirim Turkiye pazarini yok sayan SI ya.Beni yok sayani bende yok sayar baska kulvarlara yonelirim.Yoluma beni potansiyel olarak gorenlerle devam ederim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by alleenje
    3- 90 tl gibi Turkiye standartlarinin uzerinde bir ucret verilerek alinan bir oyun icin logo,yuz paketi ve dil yamalarini ayrica beklemek kullanici icin eziyet degilmi?O kadar para verip agiz tadiyla oynamak icin bir suru ayrinti ile ugrasmak hos birseymi?
    Bunun için lisans alması gerekli. Almanya yıllardır lisans hakkını satmıyor. Alman Milli Takımını eklemiyor bile ama; oyun Almanya'da çok fazla satıyor. SI Forumlarında Almanca bölüm var.(öyle hatırlıyorum, uzun süredir girmedim.) Türkiye'de ki liglerin logoları oyunun içinde olduğunu düşünüyorum.

Yapmak zorunda kalıyor eğer Türkiye'de oyunu orjinal kullananların sayısı %5in altında ise bunu yapması doğaldır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

DVD'yi 5 kişi ortak alarak 90 liralık ücreti 5'e bölme olanağı da kalkmış oldu. Tebrikler SI.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=80271

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by alleenje View Post
    Arkadaslar siteyi takip etmeme ragmen cok fazla yazmiyor daha cok okumayi tercih ediyorum.Ancak bu konuda sessiz kalmayi kabullenemedim.Kisir donguye donen korsan tartismasini bi tarafa birakarak site yonetimine bazi sorular sormak istiyorum;

1- FM 08 ve FM 2009 Turkiyede ne kadar satti?

2- SI ile iletisim halinde olmaniz Turkiye kullanicilarina simdiye kadar ne kazandirdi ? (Sizin emeklerinizin disinda SI nin turkiye icin ne yaptigini soruyorum)

4- Menajerlik oyunlarinin Ingilizce bilmeyen muptelalari sadece daha iyi bir data icin CM dururken Fm yi tercih edermi ? Belliki CM Turkiyeye deger veriyor ve bunu gosteriyor.Hem dil hemde fiyat konusunda gereken kolayligi sagliyor.Peki FM nicin atacagi en kucuk adimi bile pazarlik konusu haline getiriyor?(Not ; Bu elestirime karsin orjinal oyun icin sozumu verdim)

5- FM turkiyede satisini arttirmak icin nicin hicbir reklam yada sponsorluk anlasmasina gitmiyor.Sanal dunyadan biraz basinizi kaldirip maca gittiginizde yaninizdaki insana bir sorun; Menajerlik oyunu oynuyormusun diye?Gozlemlerime gore %70 ya habersizdir ya da duydum ama beceremem diyor.Isin asli ben becermeme ragmen yamalarla v.s. ile bunca eziyet altina girecegimi bilsem bide bilgisayardan az anlayam biriysem tovbe baslamam bu oyuna.

6- Hic bir tuketiciyi urun eline gecene kadar ki mesakat ilgilendirmez.Heleki oyun cd si gibi sadece bir sure zevk verecek bir konuda.Buna karsin burda tartisilanlar cok fazla detay icermiyormu?

8- Icinde bulundugum site yoneticilerine en icten tesekkurlerimi iletirim.Bize sagladigi yamalarla oyunu daha guzel hale getirdikleri icin.Ama en son cikardiginiz FM 09 yamasi ile hic ingilizce bilmeden oynadiginizi bir goz onune getirin.Emeginizi goz ardi etmiyorum.Fakat turkce yamalarla bir 08 bide 09 oynayin.yabanci kelimeleride hic bilmiyormus gibi kabul edin.Sadece Turkce bilen ve 90 tl veren FM hastalarinin ne demek istedigini ve o parayi verdikleri icin nasil pisman olduklarini,SI dan nefret etme sebeplerini cok daha iyi anlayacaksiniz.

Site gorevlilerine en kucuk bir elestirim yok.Elestirim Turkiye pazarini yok sayan SI ya.Beni yok sayani bende yok sayar baska kulvarlara yonelirim.Yoluma beni potansiyel olarak gorenlerle devam ederim.
    Yetkili mercilere sormussun sorularını ama ben sana alabileceğin cevap ihtimallerini yazayım.

x= Forundaki bir kesim

y: Forumdaki farklı bir kesim

Cevap 1

x: Satış rakamı devlet sırrı gibi saklanıyor nedense. Ancak 1000 bile satmadı deniliyor.

y: Ben satış rakamını biliyorum ama söyleyemem. Sega söylemeyin dedi.

Cevap 2

x: Ne yapacak hiçbirşey yapmadı.

y: Bir çok şey yaptı. Mesela TSL yi oyna ekledi. Birde böyle bir kampanya yaptı daa ne olsun.

Cevap 3

x: Tabiki hoş birşey değil. Türkçeyi koysunlarda logolar kolay.

y: 90 tl diyip duruyorsunuz. Zavviden alın 43 lira steam 60 lira.

Cevap 4

x: Oyundan zevk alma meselesi. Data kötü olmuş iyi olmuş o ayrı. Bence sırf fiyatı için insanlar CMyi tercih eecektir.

y: CM babasının hayrınamı 25tl yaptı oyunu. Pazara tutundurma çabası. Zaten çakma ferrrari. 25 tl ona verene kadar FM alınır.

Cevap 5:

x: Adamlar Türkçe eklemek için bin dereden su getiriyor. Sponsor falan uğraşmazlar Türkiye için.

y: Haberiniz yok galiba Türkiyede 200.000 kişi korsan FM oynuyor. SI'nın oyunun içine koyduğu spy sayesinde bu rakamı öğrenildi. Ama orjinal oyun oynanma rakamını söyleyemem. Yasak.

Cevap 6:

x: Her söylenene öyle veya böyle kılıf uyduruyorlar. Ben vazgeçtim sende vazgeç. Kendi bildiklerini yapacaklardır.

yetaylık bir durum yok. Ürün elinize geçene kadar sizi ilgilendirmez gibi bir mantık olamaz. Önce siz birşeyler vereceksiniz ki birşeyler alın.

Cevap 7:

x: İşine öyle geliyorda ondan. Ben bunun önüne nasıl geçerim diyip düşünmek yok. Korsan diyip geçiyor işte.

y:Böyle düşünmesi çok normal. 200.000 kişi korsan kullanıyor. Tabiki böyle düşünecek.

Alacağın cevaplar bunlara bezer olacaktır. Birşeyler kabul edilene kadarda bu kısır döngü devam edecektir. Sayfalarca değil. Senelece...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

2- Türkiye Ligi Mustafa'nın bizzat görüşmesi ile, başka ligler konulacakken kampanya yapılarak ilgilinin hat safaya ulaşması ile ekletildi.Türkiye Ligi'ni eklemek konusunda da ilgili değiller o dönem.

7- Bunu ülkeler yapar, nasıl korsanı engelleyecekmiş ki bir firma Kerim? Orjinali satın alma düsturunuz yoksa o mantığa maruz kalırsınız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Firmalar gerçekten istese korsanın önüne geçer. Bir kişinin maddi durumu zaten kötüyse fiyatı ne olursa olsun orjinal oyun alamaz. Ancak orta halli kişiler fiyat uygun olunca gider orjinal oyun alır. 5-10 kişi ortak almak için konular açılıyor forumda. Durumumuz bu. Ama birde cm ye bakın heryerde listebaşı. En çok satılan oyun. Acaba neden insanlar cm yı korsan oynamıyor.

Firma olayına gelince korsanı engeller engellemesinede bu durum başka firmalarıda etkiler o yüzden çözümü reloaded gibi *****erlara para yedirtmekte buluyorlar.

Benim Merak Ettiğim,Oyunu Kendi Aralarında Anlaşıp Orjinal Kutusunda Sipariş Eden Bir Kaç Kişi Bu Oyunu Nasıl Oynayacak?Madem Ki DVD'nin Takılı Olması Gerekti Bu Yeni Korsanla Mücadele Planında,Daha Önce Bir Arkadaşım Burda Dile Getirmişti DVD'nin Başına Bir İş Gelirse(Kaybolma,Çizilme gibi)O Zaman Oyunun Orjinal Kullanım Hakkını Elinde Bulunduran Arkadaşlar İçin Bir Tehlike Söz Konusu Olmayacak Mı?Bunu Açıklamada Biraz Geç Kalındığını Düşünüyorum.Bu 2 Sebep Yüzünden Birçok Kişi Şimdiden Madur Duruma Düşebilir...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takılı olması gerekli değil size sorucak dvd den mi oynuyacan yoksa dvdsiz mi.Biraz dikkatli okuyun:S

5 kod olayı yalan mı oldu şimdi, resmi bir açıklama varmı bu konuda. kutu alanlar dvd cıkartmadan oynamayacakmıs, steam üzerinden aktive ederse bu sorun ortadan kalkıcak deniyor ama yine 5 kod verilecek değil mi.

Sayfa 29 / 57 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Mesaj Yetkileri