Quote Originally Posted by perpetua View Post
Urettiklerini korumayi istemeyi sacmalik olarak nitelendirmek ne kadar dogru?
Benim korsanla onla bunla işim yok her sene olduğu gibi yine orjinal olarak alacağım oyunu ama ben Steam kullanmak istemediğim için kutulu oyun alıyorsam bana STEAm'ı kullandırmayı zorunluluk olarak göstermemeli eğer gösteriyorsa sonuna kadar saçmalıktır.

90 lira para verip oyunu allacağım ondan sonra birde çok seviyormuş gibi zorunlu olarak STEAM'den hesap alıp oturum açağımda o şekilde benim DVD siz oynamam sağlanacak.Bu saçmalığın ağababasıdır. O zaman açıklama yapılsın oyun artık sadece STEAM üzerinden satılacak diye bizde kabul edelim düzgün bir iş yaptıklarını.

Parası olmayan oynamasın olayına gelince bu konunun ucu çok farklı yerlere dayanır saçma sapan konuşup insanların ar damarlarına basmayın derim. Ahlak veya ahlaksızlık kişiselse bunu cezalandıracak makamlar vardır fakat ahlaksızlık olarak nitelendirilen bir olayı ucundan bucağından yapan bir topluluk varsa o topluluk komple ahlaksızdır.

Ha ahlak bunlarla ölçülür mü ? Tabi ki hayır o yüzden kimse burada EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER felsefesiyle görüş bildirmesin.

Herkes neyin ne olduğunu gayet açık ve net olarak biliyor zaten.