Fenerbahçe
Gençlerbirliği
Berabere
Fenerbahçe için kolay bir rakip değil ama kazanacağını düşünüyorum...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
40 yıllık rekorun artık kırılma vakti geldi. Bu maçı da kazanıp en iyi başlangıcı yapmış oluruz.
Kazım cezalı, Mehmet oynayacak yerine. Gökhan, Santos ve Güiza'nın durumları belli değil ama muhtemelen forma giyemeyecekler. Güiza ya da Santos, birisi oynamazsa Carlos ilk 11 başlar, ikisi de oynayacak düzeydeyse Carlos kulübeye geçer.
"YÜCE ATATÜRK"
Beraberlik diye düşünüyorum, Fener mutlaka takılacaktır.
umarım gökhan oynayabilir.Keşke bi sağ bek yedeğimiz olsaydı kerime falan razıyım yani ofans yapabilen bi sag bek.Gökhan çok sakatlanıyo.Santosla guiza oynasada olur oynamasada zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Gençlerbirliginin Bu Deplasmandan En kötü 1 Beraberlik alacagını Düşünüyorum. Sürpriz Yapıp Galibiyetde alabilir Ama fener Bu hafta Puan Kaybeder
Kazanmamız şart.8 galibiyetlik rekora imza atmalıyız.Uzun süre de kıralamz bu rekor.Oyuncular rekor yüzünden ayrı bir motive olacaktır bu maça.Fakat Gençlerbirliği de formda bir takım.Güzel maç olacağı kesin.Bol gol görürürz
Nedense bu maçı zorlanmadan alacağımızı düşünüyorum. 3-0 yada 3-1 gibi skorla alırız inşallah.
Biz rekor peşindeyiz. Gençlerbirliği ise yenilmezlik serisini devam ettirme peşinde. Gençlerbirliği kötü olduğu sezonlarda bile sorun çıkarabilecek bir ekip. Kaldı ki, bu sezon iyi gidiyorlar. Fakat işin ucunda rekorun olması, tarihe geçecek kadro olmasının ekstra motivasyon sağlayacağını düşünüyorum. Biletlerin de en azından bu sezona göre daha ucuz olması nedeniyle tribünlerin daha fazla dolacağını ve taraftarın da desteğini alan takımımızın galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.
Emre'nin takıma dönüşü ve Kazım yerine Mehmet'in oynayacak olması ortasahamızın daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Santos son dönemlerde formsuzdu. Oynamaması hem kendi adına hem de takım adına iyi olacaktır. Dinlenme fırsatı olarak sayabiliriz. Bu maçta Özer'in az da olsa forma giyeceğini düşünüyorum.
Başarılar Fenerbahçe'm.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gençlerbirliği ve eskişehir maçları şampiyonu belirler diye büyük bi iddaa da bulunsam....![]()
sağda deivid oynar mı acaba diye bekliyorum ben yani umarım deividi oynatmaz daum cok tutuyo çünkü onu.Oyuna alma fırsatını yakaladıgında hemen alıyo.Özeri oyuna almayacaktır fark olmazsa
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Rahat bir maç olmayacaktır ama kazanacağımızı düşünüyorum.Sahamızda olan bir maç ve takıma Emre dönüyor bu çok önemli bir olay takım için.Umarım bu maçta Gökhan takıma döner çünkü Önder sağ bekte insanı çileden çıkarıyor.Sağ kanatta ise Kazım'ın yokluğunda Mehmet'in oynayacağını düşünüyorum...
İnşallah kazanacağız ve 8'de 8 ile yolumuza devam edeceğiz..
Gençlerbirliği geçen hafta Ts karşısında mükemmele yakın bir top oynadı, aynı oyun bu hafta da sahada olursa en kötü 1 puan alırlar kanaatindeyim ..
Geçen haftakş maçta Hurşiti çok beğendim. Bizim Fenerbahçe savunmasını zorlayabilecek bir oyuncu. Gerçi yedek başlar büyük ihtimal ama hem hızlı hemde tekniği çok iyi bir oyuncu..
Bence fener bir baskı hissedecek..
Beraberlik diyorum.
Sentugo.
Harbuziden gol bekliyorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Daum işini bilir 1-0 veya 2-1![]()
fener bahçede eninde sonunda bir yerde takılacak o maç bu maç diye düşünüyorum berabere biter bence ama fenerbahçe 90 dakika balını ortyaa çıkarırsa birşey diyemem![]()
Eğrisi doğrusuna denk gelecek ve sakatlık ile cezalar sayesinde daha istediğimize yakın bir ilk onbir izleme şansımız olacak..(Gökhan Gönül istisna..)
Her nedense daha rahat ve daha güzel oynayacağımıza ve en az iki farkla kazanacağımıza dair bir his var içimde..İnşallah "aç tavuğun rüyasında darı ambarı"görmesi misali değildir bu his..
Emre ve Mehmet Topuz hırslı oyuncular..Onların bir arada katacağı enerji mutlaka olumlu olacaktır..
İnatla kazanmaya devam etmek lazım..
Kadıköy'de rekor gecesi
Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor.
Turkcell Süper Lig'deki ilk 7 maçını da kazanan Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya rekor kırmak parolasıyla çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısından da 3 puanla ayrılması durumunda, 7 galibiyetle kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça taşıyacak.
Fenerbahçe'de bugünki Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Kazım forma giyemeyecek.Sarı-lacivertli takımda ayrıca Güiza ve Gökhan'ın sakatlıkları bulunuyor. Ligdeki bütün maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile bu sezonki 7 maçını da yitirmeyen, 2'sini kazanan, 5'inde berabere kalan Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma tam bir taktik savaşına sahne olacak.
İki Alman teknik direktör Christoph Daum ile Thomas Doll'un taktik mücadelesi halinde geçmesi beklenen karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği geçen sezon yaşadığı sıkıntıları şimdiden unutturmayı başarmış gibi görünüyor.
Son 2 sezondur çok sayıda teknik direktörle çalışan ve bir türlü başarıyı yakalayamayan Gençlerbirliği, bu sezon takımın başına getirilen Alman Thomass Doll ile iyi bir grafik yakaladı. Doll yönetiminde oynadığı 7 lig maçında 5 beraberlik, 2 de galibiyet alan kırmızı-siyahlılar, rakip kalelere 11 gol atarken, 6 kez de meşin yuvarlağı filelerinde gördü.
G.Birliği'nde 3 sarı kartı bulunan Tozo, Fenerbahçe maçında kart görmesi durumunda Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.
MUHTEMEL 11'LER
FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Bilica
Lugano
Carlos
M.Topuz
Cristian
Emre
Alex
Uğur
Semih
GENÇLERBİRLİĞİ
Serdar
Orhan
Radeljic
İlhan
Aykut
Cem
Tozo
Harbuzi
Burhan
Kahe
Mustafa
73. KEZ
Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 72 maçtan 32'sini Fenerbahçe, 13'ünü Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 119 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 80 golle karşılık verdi.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe İstanbul'da 3-0, Gençlerbirliği de Ankara'da 1-0'lık skorlarla kazandı.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şu ana kadar oynadığımız 7 maçtan da daha zor bir maça çıkacağız.Kazanırsak lig tarihine geçeceğiz ve bu futbolcular üzerinde motivasyon oluşturacaktır.Galibiyet bekliyorum ama öyle rahat bir maç olmayacak.1-0,2-1 gibi bir sonuçla kazanırız ve liderliğimizi sürdürürüz.
Varımızı yoğumuzu ortaya koyup 3 puan alıp 8de 8 yapacağımıza inanıyorum...
Mehmet Topuz,Emre,Alex den cok seyler bekliyorum...
Eğer Fenerbahçe bu maçı kazanırsa 8.haftanın ardından beraberlik veya mağlubiyet almayan tek takım olacak ve 5 puan gibi önemli bir avantaj sağlayacak.Galatasaray maçının ardından daha da önem kazandı bu karşılaşma burada galip gelmemiz gerekiyor.
Bu maç Galatasaray maçından önce Daum'un en ciddi sınavı. Galatasaray'ın iki haftadır kötü gitmesi takımı kötü yönde etkileyebilir. Puan kaybı olur ise şaşırmam. En kötü berabere bitecek bir maç, taraftarımız desteği ile kayıpsız atlarız umarım.
Eğer bu maç deplasmanda olsaydı takımımızın kesin puan kaybedeceğini söylerdim. Çünkü G.Birliği Harbuzi'nin önderliğinde ( ki daha 90 dakika çıkaramıyor) müthiş bir takım bu sezon. İlk 6 dan aşağı düşmeyeceklerini düşünüyorum. Ancak maçın Kadıköy'de olması beni biraz da olsa rahatlatıyor.Galibiyet bekliyorum ancak olası bir puan kaybına hiç şaşırmam.
Bir Dost
Hellbells
Galatasaray'ın puan kaybından sonra çok önemli oldu maç.İyi futbol değil sadece galibiyet bekliyorum.