Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 75.00%
  • Gençlerbirliği

2 8.33%
  • Berabere

4 16.67%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği [TSL 8.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Fenerbahçe - Gençlerbirliği [TSL 8.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Fenerbahçe için kolay bir rakip değil ama kazanacağını düşünüyorum...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

40 yıllık rekorun artık kırılma vakti geldi. Bu maçı da kazanıp en iyi başlangıcı yapmış oluruz.

Kazım cezalı, Mehmet oynayacak yerine. Gökhan, Santos ve Güiza'nın durumları belli değil ama muhtemelen forma giyemeyecekler. Güiza ya da Santos, birisi oynamazsa Carlos ilk 11 başlar, ikisi de oynayacak düzeydeyse Carlos kulübeye geçer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Beraberlik diye düşünüyorum, Fener mutlaka takılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

umarım gökhan oynayabilir.Keşke bi sağ bek yedeğimiz olsaydı kerime falan razıyım yani ofans yapabilen bi sag bek.Gökhan çok sakatlanıyo.Santosla guiza oynasada olur oynamasada zaten
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliginin Bu Deplasmandan En kötü 1 Beraberlik alacagını Düşünüyorum. Sürpriz Yapıp Galibiyetde alabilir Ama fener Bu hafta Puan Kaybeder

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kazanmamız şart.8 galibiyetlik rekora imza atmalıyız.Uzun süre de kıralamz bu rekor.Oyuncular rekor yüzünden ayrı bir motive olacaktır bu maça.Fakat Gençlerbirliği de formda bir takım.Güzel maç olacağı kesin.Bol gol görürürz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nedense bu maçı zorlanmadan alacağımızı düşünüyorum. 3-0 yada 3-1 gibi skorla alırız inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Biz rekor peşindeyiz. Gençlerbirliği ise yenilmezlik serisini devam ettirme peşinde. Gençlerbirliği kötü olduğu sezonlarda bile sorun çıkarabilecek bir ekip. Kaldı ki, bu sezon iyi gidiyorlar. Fakat işin ucunda rekorun olması, tarihe geçecek kadro olmasının ekstra motivasyon sağlayacağını düşünüyorum. Biletlerin de en azından bu sezona göre daha ucuz olması nedeniyle tribünlerin daha fazla dolacağını ve taraftarın da desteğini alan takımımızın galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.

Emre'nin takıma dönüşü ve Kazım yerine Mehmet'in oynayacak olması ortasahamızın daha güçlü olmasını sağlayacaktır. Santos son dönemlerde formsuzdu. Oynamaması hem kendi adına hem de takım adına iyi olacaktır. Dinlenme fırsatı olarak sayabiliriz. Bu maçta Özer'in az da olsa forma giyeceğini düşünüyorum.

Başarılar Fenerbahçe'm.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Gençlerbirliği ve eskişehir maçları şampiyonu belirler diye büyük bi iddaa da bulunsam....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zorda olsa kazanırız ve seri devam eder..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

sağda deivid oynar mı acaba diye bekliyorum ben yani umarım deividi oynatmaz daum cok tutuyo çünkü onu.Oyuna alma fırsatını yakaladıgında hemen alıyo.Özeri oyuna almayacaktır fark olmazsa
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Rahat bir maç olmayacaktır ama kazanacağımızı düşünüyorum.Sahamızda olan bir maç ve takıma Emre dönüyor bu çok önemli bir olay takım için.Umarım bu maçta Gökhan takıma döner çünkü Önder sağ bekte insanı çileden çıkarıyor. Sağ kanatta ise Kazım'ın yokluğunda Mehmet'in oynayacağını düşünüyorum...

İnşallah kazanacağız ve 8'de 8 ile yolumuza devam edeceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği geçen hafta Ts karşısında mükemmele yakın bir top oynadı, aynı oyun bu hafta da sahada olursa en kötü 1 puan alırlar kanaatindeyim ..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geçen haftakş maçta Hurşiti çok beğendim. Bizim Fenerbahçe savunmasını zorlayabilecek bir oyuncu. Gerçi yedek başlar büyük ihtimal ama hem hızlı hemde tekniği çok iyi bir oyuncu..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence fener bir baskı hissedecek..

Beraberlik diyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Harbuziden gol bekliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daum işini bilir 1-0 veya 2-1

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

fener bahçede eninde sonunda bir yerde takılacak o maç bu maç diye düşünüyorum berabere biter bence ama fenerbahçe 90 dakika balını ortyaa çıkarırsa birşey diyemem

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Eğrisi doğrusuna denk gelecek ve sakatlık ile cezalar sayesinde daha istediğimize yakın bir ilk onbir izleme şansımız olacak..(Gökhan Gönül istisna..)

Her nedense daha rahat ve daha güzel oynayacağımıza ve en az iki farkla kazanacağımıza dair bir his var içimde..İnşallah "aç tavuğun rüyasında darı ambarı"görmesi misali değildir bu his..

Emre ve Mehmet Topuz hırslı oyuncular..Onların bir arada katacağı enerji mutlaka olumlu olacaktır..

İnatla kazanmaya devam etmek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kadıköy'de rekor gecesi

Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor.
    Turkcell
    Süper Lig'deki ilk 7 maçını da kazanan Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya rekor kırmak parolasıyla çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısından da 3 puanla ayrılması durumunda, 7 galibiyetle kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça taşıyacak.

Fenerbahçe'de bugünki Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Kazım forma giyemeyecek.Sarı-lacivertli takımda ayrıca Güiza ve Gökhan'ın sakatlıkları bulunuyor. Ligdeki bütün maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile bu sezonki 7 maçını da yitirmeyen, 2'sini kazanan, 5'inde berabere kalan Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma tam bir taktik savaşına sahne olacak.

İki Alman teknik direktör Christoph Daum ile Thomas Doll'un taktik mücadelesi halinde geçmesi beklenen karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği geçen sezon yaşadığı sıkıntıları şimdiden unutturmayı başarmış gibi görünüyor.

Son 2 sezondur çok sayıda teknik direktörle çalışan ve bir türlü başarıyı yakalayamayan Gençlerbirliği, bu sezon takımın başına getirilen Alman Thomass Doll ile iyi bir grafik yakaladı. Doll yönetiminde oynadığı 7 lig maçında 5 beraberlik, 2 de galibiyet alan kırmızı-siyahlılar, rakip kalelere 11 gol atarken, 6 kez de meşin yuvarlağı filelerinde gördü.

G.Birliği'nde 3 sarı kartı bulunan Tozo, Fenerbahçe maçında kart görmesi durumunda Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
    Volkan
    Önder
    Bilica
    Lugano
    Carlos
    M.Topuz
    Cristian
    Emre
    Alex
    Uğur
    Semih

GENÇLERBİRLİĞİ
    Serdar
    Orhan
    Radeljic
    İlhan
    Aykut
    Cem
    Tozo
    Harbuzi
    Burhan
    Kahe
    Mustafa

73. KEZ
    Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 72 maçtan 32'sini Fenerbahçe, 13'ünü Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 119 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 80 golle karşılık verdi.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe İstanbul'da 3-0, Gençlerbirliği de Ankara'da 1-0'lık skorlarla kazandı.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Şu ana kadar oynadığımız 7 maçtan da daha zor bir maça çıkacağız.Kazanırsak lig tarihine geçeceğiz ve bu futbolcular üzerinde motivasyon oluşturacaktır.Galibiyet bekliyorum ama öyle rahat bir maç olmayacak.1-0,2-1 gibi bir sonuçla kazanırız ve liderliğimizi sürdürürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kadıköy'de rekor gecesi

Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor.
    Turkcell Süper Lig'deki ilk 7 maçını da kazanan Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya rekor kırmak parolasıyla çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısından da 3 puanla ayrılması durumunda, 7 galibiyetle kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça taşıyacak.

Fenerbahçe'de bugünki Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Kazım forma giyemeyecek.Sarı-lacivertli takımda ayrıca Güiza ve Gökhan'ın sakatlıkları bulunuyor. Ligdeki bütün maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile bu sezonki 7 maçını da yitirmeyen, 2'sini kazanan, 5'inde berabere kalan Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma tam bir taktik savaşına sahne olacak.

İki Alman teknik direktör Christoph Daum ile Thomas Doll'un taktik mücadelesi halinde geçmesi beklenen karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği geçen sezon yaşadığı sıkıntıları şimdiden unutturmayı başarmış gibi görünüyor.

Son 2 sezondur çok sayıda teknik direktörle çalışan ve bir türlü başarıyı yakalayamayan Gençlerbirliği, bu sezon takımın başına getirilen Alman Thomass Doll ile iyi bir grafik yakaladı. Doll yönetiminde oynadığı 7 lig maçında 5 beraberlik, 2 de galibiyet alan kırmızı-siyahlılar, rakip kalelere 11 gol atarken, 6 kez de meşin yuvarlağı filelerinde gördü.

G.Birliği'nde 3 sarı kartı bulunan Tozo, Fenerbahçe maçında kart görmesi durumunda Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
    Volkan
    Önder
    Bilica
    Lugano
    Carlos
    M.Topuz
    Cristian
    Emre
    Alex
    Uğur
    Semih

GENÇLERBİRLİĞİ
    Serdar
    Orhan
    Radeljic
    İlhan
    Aykut
    Cem
    Tozo
    Harbuzi
    Burhan
    Kahe
    Mustafa

73. KEZ
    Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 72 maçtan 32'sini Fenerbahçe, 13'ünü Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 119 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 80 golle karşılık verdi.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe İstanbul'da 3-0, Gençlerbirliği de Ankara'da 1-0'lık skorlarla kazandı.

Sporx

Uğur oynamasın be kardeşim...Ben de zor takımlara karşı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Varımızı yoğumuzu ortaya koyup 3 puan alıp 8de 8 yapacağımıza inanıyorum...

Mehmet Topuz,Emre,Alex den cok seyler bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Eğer Fenerbahçe bu maçı kazanırsa 8.haftanın ardından beraberlik veya mağlubiyet almayan tek takım olacak ve 5 puan gibi önemli bir avantaj sağlayacak.Galatasaray maçının ardından daha da önem kazandı bu karşılaşma burada galip gelmemiz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç Galatasaray maçından önce Daum'un en ciddi sınavı. Galatasaray'ın iki haftadır kötü gitmesi takımı kötü yönde etkileyebilir. Puan kaybı olur ise şaşırmam. En kötü berabere bitecek bir maç, taraftarımız desteği ile kayıpsız atlarız umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Eğer bu maç deplasmanda olsaydı takımımızın kesin puan kaybedeceğini söylerdim. Çünkü G.Birliği Harbuzi'nin önderliğinde ( ki daha 90 dakika çıkaramıyor) müthiş bir takım bu sezon. İlk 6 dan aşağı düşmeyeceklerini düşünüyorum. Ancak maçın Kadıköy'de olması beni biraz da olsa rahatlatıyor.Galibiyet bekliyorum ancak olası bir puan kaybına hiç şaşırmam.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Uğur oynamasın be kardeşim...Ben de zor takımlara karşı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.
    Katılıyorum.
    Uğur yerine Andre Santos da gelince, 4lü orta saha oldukça mücadeleci olacak.

Kazanalım, fark 5 olsun da gerisi önemli değil
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Katılıyorum.
    Uğur yerine Andre Santos da gelince, 4lü orta saha oldukça mücadeleci olacak.

Kazanalım, fark 5 olsun da gerisi önemli değil
    Andre Santos öyle çok mücadeleci bir oyuncu değil ki be abi ??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın puan kaybından sonra çok önemli oldu maç.İyi futbol değil sadece galibiyet bekliyorum.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri