Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 75.00%
  • Gençlerbirliği

2 8.33%
  • Berabere

4 16.67%
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği [TSL 8.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Kadıköy'de rekor gecesi

Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor.
    Turkcell Süper Lig'deki ilk 7 maçını da kazanan Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya rekor kırmak parolasıyla çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısından da 3 puanla ayrılması durumunda, 7 galibiyetle kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça taşıyacak.

Fenerbahçe'de bugünki Gençlerbirliği maçında sarı kart cezalısı Kazım forma giyemeyecek.Sarı-lacivertli takımda ayrıca Güiza ve Gökhan'ın sakatlıkları bulunuyor. Ligdeki bütün maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe ile bu sezonki 7 maçını da yitirmeyen, 2'sini kazanan, 5'inde berabere kalan Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma tam bir taktik savaşına sahne olacak.

İki Alman teknik direktör Christoph Daum ile Thomas Doll'un taktik mücadelesi halinde geçmesi beklenen karşılaşmayı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Başkent temsilcisi Gençlerbirliği geçen sezon yaşadığı sıkıntıları şimdiden unutturmayı başarmış gibi görünüyor.

Son 2 sezondur çok sayıda teknik direktörle çalışan ve bir türlü başarıyı yakalayamayan Gençlerbirliği, bu sezon takımın başına getirilen Alman Thomass Doll ile iyi bir grafik yakaladı. Doll yönetiminde oynadığı 7 lig maçında 5 beraberlik, 2 de galibiyet alan kırmızı-siyahlılar, rakip kalelere 11 gol atarken, 6 kez de meşin yuvarlağı filelerinde gördü.

G.Birliği'nde 3 sarı kartı bulunan Tozo, Fenerbahçe maçında kart görmesi durumunda Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
    Volkan
    Önder
    Bilica
    Lugano
    Carlos
    M.Topuz
    Cristian
    Emre
    Alex
    Uğur
    Semih

GENÇLERBİRLİĞİ
    Serdar
    Orhan
    Radeljic
    İlhan
    Aykut
    Cem
    Tozo
    Harbuzi
    Burhan
    Kahe
    Mustafa

73. KEZ
    Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 73. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde yapılan 72 maçtan 32'sini Fenerbahçe, 13'ünü Gençlerbirliği kazanırken, taraflar 27 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli takımın attığı toplam 119 gole, başkentin kırmızı-siyahlı ekibi 80 golle karşılık verdi.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Fenerbahçe İstanbul'da 3-0, Gençlerbirliği de Ankara'da 1-0'lık skorlarla kazandı.

Sporx

Uğur oynamasın be kardeşim...Ben de zor takımlara karşı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Uğur oynamasın be kardeşim...Ben de zor takımlara karşı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.
    Katılıyorum.
    Uğur yerine Andre Santos da gelince, 4lü orta saha oldukça mücadeleci olacak.

Kazanalım, fark 5 olsun da gerisi önemli değil
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Katılıyorum.
    Uğur yerine Andre Santos da gelince, 4lü orta saha oldukça mücadeleci olacak.

Kazanalım, fark 5 olsun da gerisi önemli değil
    Andre Santos öyle çok mücadeleci bir oyuncu değil ki be abi ??

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Andre Santos öyle çok mücadeleci bir oyuncu değil ki be abi ??
    Mücadeleci ama yorgundu, Brezilya Milli Takımı'nda Messi'yi savundu, alan bırakmadı.1 sezonun ardından dinlenmeden geldi, çabuk değil belki ama fizik gücünü kullanmaktan da kaçınacağını pek sanmıyorum.Uğur gitti mi dönmeyen biri, ne kadar hızlı olursa olsun geri dönmüyor, alan korumuyor.Santos çıktığı gibi geri de dönmeye çalışıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri