Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
çift forvete dönseydik yüzde bir milyon kazanacaktık yani. vallahi billahi çok komiksiniz. rijkaard bunu bilmiyor bir siz biliyorsunuz..

bakın rijkaard ne demiş;

"...Baros ve Nonda birlikte oynayabilir ancak bunun icin saha ici organizasyonunda daha kapsamli degisiklik yapmak gerekir, bu nedenle baska seyler deniyoruz....."


sistem sistem sistem !!......

Ben zaten Rijkaard'ın açıklamasını görmeden vardır bil bildiği dedim, üstelik çift forvete dönse kazanmak için birşeyler yapmış olurdu, kazanırdı ya da kazanamazdı, oarasını kimse bilemez. Ama Aragones de geçen sene bir sistemi oturtmak için aynı şeyleri yaparken yerin dibine sokuluyordu, risk alımıyor, başka şeyler denemiyor diye. Ben Aragones ile Rijkaard'ı karşılaştırmıyorum ha şimdi onu da yanlış anlarsınız, aman. Sadece birisi yaptığında inatçı, sistemden vazgeçmiyor, yenilik yapmıyor deniyordu, şimdi başka şeyler deniyor. Aragones de sürekli sistem oturmalı, bu şekilde oynayacağız hep, oyuncular değişse de sistem değişmez diyordu. Tabi kıyaslama yine sanmayın, iki hoca arasında dağlar kadar fark var.

Eğer işler iyi gitmiyorsa, oyuna doğru yönde müdahale edecek hoca benim gözümde değerlidir. Rijkaard ısrar ediyor ama görüyoruz, kaç haftadır sallanıyor Galatasaray ve değişiklikler hep aynı ve çözüm olmuyor artık. Bir maçın 10-15 dakikalık bölümünde çift forvete döndüğünde sistem çökmez, merak etmeyin, risk alırsın, golü bulduktan sonra Baros'u kenara çekip yine devam edersin aynı sistemle.

Ama demiştim Rijkaard'ın dokunulmazlığı var, bu nedenle eleştiri yapamıyoruz bu nedenle artık foruma yazmak istemiyorum, görüyorum ki hala aynı. Tamam büyük hoca, Galatasaray'ı çok iyi yerlere getirecek, buna kalpten inanıyorum ama ortada BANA GÖRE bir yanlış varsa da bunu belirtince neden komik oluyorum onu anlamadım. Pohpohlayaım, göklere mi çıkaralım herkesi, bir hata olduğunu düşünüyorsam kendimce yorum yapıyorum sadece.

Ve ilk mesajda yazdığım gibi o RIJKAARD, ben oturduğum yerden sallayan bir izleyiciyim. Ben iyi biliyorum desem ya da bu kesin böyle olmalıdır desem zaten o kulübede oturan ben olurdum.