Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Duygu sömürüsü yapmayın.
Parası olan, satın olanın hakkıdır oyun.

Korsan ahlaksızlıktır, savunulacak bir şey değil.
Burda bir kişi çıkıp ben korsancıyım. Korsan illegal değildir. Korsan oynarım sizde oynayın tarzı bir yazı yazsa istersen ahlaksız de istersen şerefsiz de ne dersen de birşey demem. Gerçi bu duruda bile söylediklerin kabul edilemez ya neyse.

Burada insanlar maddi durumunun olmadığını o yüzden korsan alacağını söylüyor. Aslında bunuda söylemiyor. Uzaktan ima ediyor. Neden? Sizin bu üslubunuzdan dolayı. İma edince ahlaksız oldu direk söylese kim bilir neler söylersin.

Adamın parası yok korsan alıcam demişse bu kimseyi ilgelendirmez. Birgün biri çıkar sanane kardeşim benim maddi durumumdan ahlak bekçimisin der. Demektede haklıdır.

Başka bir konuda bir arkadaş oyunu alabilmek için okulda yemek yemediğini aç kaldığını yazmış. O çocuğa yarın öbürgün bişey olsa bunun sorumlusu kim olacak. Çacuk belkide senin yazını okudu. Ben ahlaksız değilim aç kalırım gene alırım dedi. Okulunda bayıldı yada allah korusun daha kötü birşey oldu. O zaman ne olacak. Onun durumu yoksa aç kalmasın gitsin korsan oynasın. 14 yaşındaki çocuğu paran yoksa oynama desen nolur.

Bu üslup hiç hoş değil dostum. Bunları seni sevdiğimden yazıyorum. Zaten bu tarz konuşmaların bir faydasıda yok. Sen burda ahlaksız dediğin zaman ne olacak yada daha ileri gitsen, daha ağır sözler söylesen ne olur. Adam korsancıyım yazmışsa sil yazısını 3 hafta banla. İnsanlara hakaret derecesinde sözler söylemek kime ne kazandırır. İbreti alem içinmi yazıyorsunuz bunları. Neyin peşindesiniz anlamadım. 5 kişi birleşip alalım konuları, aç kalıyorum yazıları falan korsan böylemi engellenir yapmayın etmeyin..