Sayfa 396 / 492 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446 ... SonSon
11,851 ile 11,880 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Haftanın en flaş skoru Wigan'ın, Chelsea'yi 3-1 yenmesi oldu. Chelsea uzun süre sonra takıldı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu ligin en sevdiğim yanı herkez birbirini yenebilir

Del Piero_10 Misafir

Default Mannone performansından memnun

Arsenal'in genç kalecisi Mannone, Fulham karşısında gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.

Arsenal, dün oynadığı Fulham maçını Robin van Persie'nin attığı tek golle 1-0 kazanarak yoluna devam etti.

Maçtan sonra ESPN'e konuşan Van Persie, "Son üç yıldır burada kaybediyoruk. Bugün kazanmaktan çok mutluyum. İyi bir takım oyunu oynadık ve Mannone de kariyerinin en iyi maçını çıkardı" dedi.

Maçın adamı seçilen Vito Mannone ise, "Bundan zevk aldık, harika bir galibiyetti. Ben elime geçirdiğim fırsatı kullandım" diye konuştu.

Manuel Almunia ve Lukasz Fabianski'nin yokluğunda kaleye geçen Mannone, "Üç puan aldığımız için çok mutluyum. Kariyerimin en iyi maçını oynadım. Devre arasında Wenger'in konuşması çok etkiliydi ve biz de sekiz dakika sonra golü bulduk" diyerek sözlerini noktaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Torres-Gerrard Unstoppable.

Kaptan yalnız yapma be böyle. Senin yüzünden insan üstü gollere bile şaşıramıyorum. Çok güzel gelmiyorlar. Yapma bunu be adamım.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu akşam Man City-WEST Ham macı var o mactanda bol gol bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Para var ama harcayan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Liverpool'a gitsin Manunun alternatifi daha fazla , Liverpool da bu yaşlardayken bile daha rahat oynayabilir ....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çocuk diyince bende 10 yaş civarı bir şey sanmıştım.19 yaşına gelmiş.Çocukluğumu kalmış..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bence Liverpool'a gitsin Manunun alternatifi daha fazla , Liverpool da bu yaşlardayken bile daha rahat oynayabilir ....
    Kusura bakma da Riera,Babel,Benayoun gibi sol acıkların arasında forma sansı bulamaz hemen...

Manu ya gitmesi gerekir diye düşünüyorum ben de...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

manU a gidmelidirr

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Arsenal 6 - 2 Blackburn Rovers

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Man city dün 3-1 kazandı Tevez ve Petrov attı.Ben Santa Cruzu hiç göremedim madem oynatmıcakalrdı neden aldılar ki.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Santa Cruz sakatlıktan yenı cıktı Musti ayrıca o maç geçen pazartesi oynandı yahu...

Chelsea Liverpool u 2-0 yendi beklediğim gibi bi maç olmadı mücadele üst düzeydi fakat aradığım güzel futbolu göremedim...

Anelka ve Malouda ya golleri Drogba attırdı harika bi adam bu harika !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben yeni izledim maçı

Arsenal maçında Fabregas süper oynamış çok klasta bir gol atmış.

Default Vieira'ya Chelsea kancası

Inter'in orta saha oyuncusu Patrick Vieira'nın, ara transferde Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye transfer olacağı iddia ediliyor.

Geçen hafta, takımda yer bulamadığı takdirde Inter'den ayrılabileceğini söyleyen Fransız futbolcu, Mourinho tarafından Udinese maçı kadrosuna alınmamıştı. Bu gelişmelerden sonra, Vieira ile ilgili spekülasyonların yoğunluğu arttı.

Fransız futbol sitesi Mercato 365, Vieira'nın hafta sonu Chelsea-Liverpool maçını izlemek için Stamford Bridge'de olduğunu iddia ediyor. Maviler'in teknik patronu Carlo Ancelotti'nin de, Mikel ve Essien'in ocak ayında Afrika Kupası sebebiyle kadroda yer alamayacakları için Vieira'yı düşündüğü öne sürülüyor.

Chelsea'nin an itibariyle 2011 yılına kadar transfer yapamama cezası bulunuyor. Ancak Londra kulübü, bu cezaya itiraz etti.

Goal

TuNdRaLoWeR Misafir

Vieira iyi futbolcu, efsane ama artık belli bir yaştan sonra Chelsea gibi büyük bir camianın böyle fazla yaşlı futbolculardan çok Veloso, Moutinho gibi futbolculara yönlenmesini beklerdim.Ayrıca Essien döndükten sonra kim yedek kalacak? Bunları düşünmeleri lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünkü Chelsea-Lpool maçında tribündeydi. Ondan hemen haber çıkmış sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer yasağı kalktı mı Chelsea'nın ?

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bu sene o kadar büyük paralar dönmez be.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Transfer yasağı kalktı mı Chelsea'nın ?
    Bu haberi yapanlar bunu düşünemeyecek kadar düşüncesiz değillerdir herhalde.Bizim bilmediğimiz bir şey mi oldu yoksa harbiden bu kadar düşüncesizler mi?
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Default Ferguson: "Giggs'ten iyisi gelmedi"

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Ryan Giggs'in Premier Lig'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olduğunu söyledi.

Alex Ferguson, 36 yaşındaki Ryan Giggs'in Premier Lig'de oynamış en iyi oyuncu olduğunu açıkladı.

Basına yaptığı açıklamada Ferguson, "Premier Lig'de çok iyi oyuncular oldu. Ancak hiç biri bu kadar uzun süreli ve sürekli olmamıştı. Giggs ligin başında burdaydı ve hala burda. O, bence en iyisi" ifadelerini kullandı.

Galli oyuncunun profesyonelliğine de öven Sir Alex, "Giggs'i sezon başlarında kanatlarda oynattık çünkü o şu anda çok formda ve her şeyi yapabiliyor. Ancak sezon ilerledikçe eski yerine geri dönecek ve oyunu yönlendirme görevini geri alacak" diyerek sözlerini noktaladı.

Del Piero_10 Misafir

Default Muntari Tottenham'a mı?

Inter'in geçen sezon Portsmouth'tan transfer ettiği Sulley Muntari'nin Premier Lig'de geri dönebileceği konuşuluyor...

Sportmediaset.it adlı internet sitesinin iddiasına göre, Sulley Muntari, ocak ayında Tottenham Hotspur'a transfer olabilir.

Ganalı oyuncu bu sezon kötü bir performans ortaya koyuyor. Udinese ile oynanan karşılaşmada, San Siro'daki futbolseverler oyundan alınan Muntari'yi protesto etmişlerdi.

Bu gelişmelerin üzerine, Inter'in orta saha oyuncusunun Premier Lig'e geri dönüp Tottenham'a imza atabileceği konuşuluyor.

Portsmouth'ta beraber çalıştığı hocası Harry Redknapp'ın, Muntari'yi Londra kulübüne ara transferde getirebileceği söyleniyor. Ancak henüz iki taraftan da resmi bir açıklama gelmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Haklı , bi profesyonellik abidesi..
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ferguson'un futbol tarihine kazandırdıgı nadide parçalardan..

TuNdRaLoWeR Misafir

Manchester tarihini okurken rastlamıştım yanılmıyorsam, Ferguson Giggs'i gidip evinden alıp klübe getirmiş.Adam Atatürk'ün kopyası resmen, baya ileri görüşlü ve inanılmaz zeki.Elinde çürüyen genç tanımadım ben bugüne kadar, tanıyan varsa söylesin?

Ayrıca Giggs zaten Manchester tarihinin en çok maça çıkan ismi, doğal olarak ondan iyisi yok kesinlikle.Legend diyebiliriz, hatta Manchesterlılar diyorlar bile..

TuNdRaLoWeR Misafir

Aman Muntari yapma Muntari (!)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea böyle gereksiz bir transfere imza atmamalı ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tottenham ne yapıyor yav ortasaha şiştikçe şişiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gigs insan değil. Çok güzel süper bir profesyonel. Bu yaşına rağmen hala daha maç aldırabiliyor takımına. Sahada olması yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Default Gillett: "Kötü futbolun suçlusu Benitez"

Gillett: "Kötü futbolun suçlusu Benitez"
    Liverpool'un Amerikan ortağı, kötü futboldan İspanyol teknik adamı sorumlu tuttu.

En son Chelsea'ye 2-0 mağlup olan Liverpool, şimdiden Premier Lig'deki üçüncü mağlubiyetini aldı.

Geçtiğimiz hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde de Fiorentina'ya 2-0 yenilen kırmızılarda, Amerikan yatırımcıların tadı kaçmaya başladı.

Kulübün ortaklarından George Gillett ve Tom Hicks, takımdaki kötü gidişatın sebeplerini ararken, oklar İspanyol çalıştırıcı Rafa Benitez'i gösteriyor.
    Bu durumdan duyduğu hayal kırıklığını belirten Gillett, kendisinin ya da ortağının hiçbir suçu olmadığını, kulüp için gerekli hiçbir finansal yatırımdan kaçınmaklarını vurguladı.

The Guardian gazetesine konuşan Gillett, "Rakiplerimize oranla, biz daha fazla para harcadık. Son 18 ayda, 128 milyon poundluk yatırım yaptık. Bu da demek oluyor ki, bizim daha ileride olmamız gerekiyor. Fakat iyi gitmeyen bir şeyler varsa burada sıkıntı bizimle ilgili değildir" diyerek topu Rafa Benitez'e attı.

Amerikalı yatırımcı, Liverpool'un finansal açıdan çok çok üst seviyede olduğunu değinirken, "Manchester United, Chelsea veya Arsenal bu konuda bizim yakınımıza bile yaklaşamazlar. Aynı başarıyı takımımızdan da bekliyoruz" dedi.

Mesaj Yetkileri