Quote Originally Posted by crespo009 View Post
Federasyon geçen sezon nerdeydi acaba. 20 oyuncu gönderen Gençlerbirliği'ne niye ceza veremediler.

Ankaragücü suçluymuş oymuş buymuş. Kardeşim adam Ankaraspor yöneticiliğini bırakıp Ankaragücü'ne başkan seçildi ne var bunda. Oyuncular makul fiyatlarla transfer edildi. Kiralık bedelleri ödendi. Eee daha ne ?

Şimdi Ankaraspor CAS'a gidecek ve ordan lehinde karar çıkarsa bu sezon lig tescili yapılmaz yapılamaz. İlk haftalarda Galatasaray 3 puan aldı Antalyaspor 3 puan kaybetti. Eee diğer takımların suçları ne. Beşiktaş belki oynasaydı yenecekti Ankaraspor'u morallenecekti.

Federasyon kendini kuyuya attı ama kendileride bilmiyolar ne yaptıklarını..

Ayrıca Ankaragücü'ne laf eden arkadaşlar geçen sene Hacettepe olayında nerdeydiniz ? Güçsüz rakipten 3 puanı alırken sesiniz çıkmıyodu. Ne oldu bu hafa 3 gol atınca Ankaragücü düşmanınızmı oldu ?
Ben Ankaragücü suçlu demedim? Eğer Ankaraspor suçlu bulunduysa, niye Ankaragücü'de suçlu bulunmuyor?

Ayrıca ben Ankaragücü'nü siyasi sebeplerden dolayı severim. Ahmet Gökçek'in başına gelmesine karşı çıktım ama; baktım sanırım artık Ankaragücü'de büyüyecek. O zaman sesimi kapattım.

Avrupa'da tek başkentten şampiyon çıkarmayan ülke biziz. Umarım başkentten bir şampiyon çıkarsa buda Ankaragücü olur.