Kisisel fikrkim o ki eger Subat Ayinda 10 bin satilirsa, Turkce yine eklenir. Biraz gec eklenmis olur ama eklenir. Gelecek senelerde Turkce'nin olmaya devam etmesi icin de iyi bir alt yapi olur.
(Not: site yönetimine sorum olacak umarım cevaplanır bu sene türkçe yama yapmayı düşünüyorlar mı???ben yapılmaması taraftarıyım fakat olurda satış rakamı yakalanamaz ise çıkarılacağı düşüncesindeyim.eğer çıkartılması gerekirse bu yama nın sadece oyunu orjinal alanların kullanımına açma şansı olur mu?(her oyun steam üstünden kuruluyor sanırım,benim kutulu idi ama steam yüklemem istenmişti,her oyuncunun kayıtları olmali)
son paragrafa gerek kalmaz umarım....saygılar...
Ceviri ile ilgilenmedigim icin son paragrafi kesin olarak cevaplayamiyorum. Ancak TSI tarafindan yapilan ceviri herhangi bir ceviri programi kullanmadan yapildigi icin tabii zihin gucu ve insan gucu gerektiriyor. Ceviri cikarsa da ne zaman cikacagi ve hangi yuzde ile cikacagi tamamen cevirmenlerin ayirabildigi bos zamana bagli olur.
FM'in orjinal alinmasi ve Turkce'nin oyuna eklenmesi, cevirmenlerin de desteklenmesini (ozellikle TSI'den degil disaridan gonullu olarak yardimci olan cevirmenler - zira TSI icinden olan cevirmenler zaten kendi kendini motive ediyor) ve daha motive olmalarini saglayacaktir.