1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

Şöyle bir düşündümde, adamlar cidden TR'de bedava oyunlarının reklamını yapmış oldular...Hemde türkçe çıkarabiliriz tabii 10.000 tane alirsaniz aynen bu yüz ifadesi ile...

Eğer bu sene bu oyun'a türkçe yama çıkarmazlarsa bu son fm senem olacak...Cm nin ölüsünü oynamakla kalmayıp TÜRKÇE CM sen çok yaşa diyerek besmele niyetine CM BUTONUNU çift tiklar takilirim!

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

eğer gerçekten 10000 satış rakamı yakalanır ve patch çıkarmazlarsa oyuncu kaybedileceği kesin FAKAT önemli nokta 10000 satışın ne zaman yakalanacağı.Şubat ayında 10000 olursa olayın pek bir anlamı olmayacak sanırım.bence bu rakam imza olarak yakalanacak fakat satışlarda gümleyecek.yurdum insanı sağolsun bu tarz şeylere ilgi gösterir(kampanya olarak) altına imzasını çakar fakat iş icraata geldiğinde ortalıkta olmaz.umarım beni yalancı çıkartırlar da bu yıldan itibaren oyunu türkçe oynarız...

(Not: site yönetimine sorum olacak umarım cevaplanır bu sene türkçe yama yapmayı düşünüyorlar mı???ben yapılmaması taraftarıyım fakat olurda satış rakamı yakalanamaz ise çıkarılacağı düşüncesindeyim.eğer çıkartılması gerekirse bu yama nın sadece oyunu orjinal alanların kullanımına açma şansı olur mu?(her oyun steam üstünden kuruluyor sanırım,benim kutulu idi ama steam yüklemem istenmişti,her oyuncunun kayıtları olmali)

son paragrafa gerek kalmaz umarım....saygılar...

Biz soz verenler oyun ciktiktan sonra satis rakamlarini takip edebilecekmiyiz? Yoksa sadece SI 10000 oldu dedigindemi ogrenicez?Rakamlari takip edersek tanidiklara fm aldirmak icin daha cok caba sarfedilir gibime geliyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sirmahony View Post
    eğer gerçekten 10000 satış rakamı yakalanır ve patch çıkarmazlarsa oyuncu kaybedileceği kesin FAKAT önemli nokta 10000 satışın ne zaman yakalanacağı.Şubat ayında 10000 olursa olayın pek bir anlamı olmayacak sanırım.bence bu rakam imza olarak yakalanacak fakat satışlarda gümleyecek.yurdum insanı sağolsun bu tarz şeylere ilgi gösterir(kampanya olarak) altına imzasını çakar fakat iş icraata geldiğinde ortalıkta olmaz.umarım beni yalancı çıkartırlar da bu yıldan itibaren oyunu türkçe oynarız...
    Kisisel fikrkim o ki eger Subat Ayinda 10 bin satilirsa, Turkce yine eklenir. Biraz gec eklenmis olur ama eklenir. Gelecek senelerde Turkce'nin olmaya devam etmesi icin de iyi bir alt yapi olur.

(Not: site yönetimine sorum olacak umarım cevaplanır bu sene türkçe yama yapmayı düşünüyorlar mı???ben yapılmaması taraftarıyım fakat olurda satış rakamı yakalanamaz ise çıkarılacağı düşüncesindeyim.eğer çıkartılması gerekirse bu yama nın sadece oyunu orjinal alanların kullanımına açma şansı olur mu?(her oyun steam üstünden kuruluyor sanırım,benim kutulu idi ama steam yüklemem istenmişti,her oyuncunun kayıtları olmali)

son paragrafa gerek kalmaz umarım....saygılar...

Ceviri ile ilgilenmedigim icin son paragrafi kesin olarak cevaplayamiyorum. Ancak TSI tarafindan yapilan ceviri herhangi bir ceviri programi kullanmadan yapildigi icin tabii zihin gucu ve insan gucu gerektiriyor. Ceviri cikarsa da ne zaman cikacagi ve hangi yuzde ile cikacagi tamamen cevirmenlerin ayirabildigi bos zamana bagli olur.

FM'in orjinal alinmasi ve Turkce'nin oyuna eklenmesi, cevirmenlerin de desteklenmesini (ozellikle TSI'den degil disaridan gonullu olarak yardimci olan cevirmenler - zira TSI icinden olan cevirmenler zaten kendi kendini motive ediyor) ve daha motive olmalarini saglayacaktir.

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    Şöyle bir düşündümde, adamlar cidden TR'de bedava oyunlarının reklamını yapmış oldular...Hemde türkçe çıkarabiliriz tabii 10.000 tane alirsaniz aynen bu yüz ifadesi ile...

Eğer bu sene bu oyun'a türkçe yama çıkarmazlarsa bu son fm senem olacak...
    Aynen katılıyorum sana.

Mesaj Yetkileri