Sayfa 32 / 57 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Kampanyamıza Süperonline'dan da destek var, üstelik desteklerini ana sayfalarından veriyorlar

http://superonline.com/haber/fm-2010...surprizi-65372
    facebookta bende paylaştım.bi 500 kişi gelir benden herhalde. (: böyle sürekli paylaşırsak facebookta filan bu tür haberleri tamamlarız 10.000 i.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

gnctrkcll de kampanyamıza destek veriyor

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/oyu...surprizi-19791

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

bu kadar önemli kuruluşların bile buna destek çıkmasının altında sanki türkçe çıkacağının kesin olduğunu işaret eder nitelikte...ama bir yandan'da bazı sözleri almanın rahatlığı içerisine girmek istiyorlarmış gibi bir düşünce uyandırdı bende...

umarım Türkçe çıkacak...

Quote Originally Posted by myres View Post
    facebookta bende paylaştım.bi 500 kişi gelir benden herhalde. (: böyle sürekli paylaşırsak facebookta filan bu tür haberleri tamamlarız 10.000 i.

Boş imzalar olmaması önemli. Sonuçta ülke itibarı önemli.

5. Default

Bende faceimde paylastım... Umarım Türkçe çıkar bu kadar emek bosa gitmemeli....

Kampanya Gerçekten Büyük Kitlelere Ulaştı.Bunda Başta TSI Ailesi Olmak Üzere Çeşitli Basın-Yayın,Haber Ve Medyamız Bir Çok FM Sever Kitleye Ulaştı.Şu An İtibarı İle 8200 Civarı Bir İmza Söz Konusu.Umarım Bu Kampanya Başarıya Ulaşır Ve Tutkunu Olduğumuz Bu Oyunu Türkçe Olarak Oynayabiliriz.Emeği Geçen Ve Sorumluluk Altına İmza Atan Herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum...

Dip Not:Şahsım Adına,Daha Önce Bu Başlık Altında Yazmış Olduğum İletide,Bu Yıl FM10'un ''Ekonomik Sebeplerden Ötürü'' Resmi Kullanıcısı Olamayacağımı,Lakin Bu Kampanyaya İlk Günden Olduğu Gibi Son Güne Dek Destek Olacağımı Tekrar Hatırlatma Gereksinimi Duyuyorum...

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

eğer gerçekten 10000 satış rakamı yakalanır ve patch çıkarmazlarsa oyuncu kaybedileceği kesin FAKAT önemli nokta 10000 satışın ne zaman yakalanacağı.Şubat ayında 10000 olursa olayın pek bir anlamı olmayacak sanırım.bence bu rakam imza olarak yakalanacak fakat satışlarda gümleyecek.yurdum insanı sağolsun bu tarz şeylere ilgi gösterir(kampanya olarak) altına imzasını çakar fakat iş icraata geldiğinde ortalıkta olmaz.umarım beni yalancı çıkartırlar da bu yıldan itibaren oyunu türkçe oynarız...

(Not: site yönetimine sorum olacak umarım cevaplanır bu sene türkçe yama yapmayı düşünüyorlar mı???ben yapılmaması taraftarıyım fakat olurda satış rakamı yakalanamaz ise çıkarılacağı düşüncesindeyim.eğer çıkartılması gerekirse bu yama nın sadece oyunu orjinal alanların kullanımına açma şansı olur mu?(her oyun steam üstünden kuruluyor sanırım,benim kutulu idi ama steam yüklemem istenmişti,her oyuncunun kayıtları olmali)

son paragrafa gerek kalmaz umarım....saygılar...

Biz soz verenler oyun ciktiktan sonra satis rakamlarini takip edebilecekmiyiz? Yoksa sadece SI 10000 oldu dedigindemi ogrenicez?Rakamlari takip edersek tanidiklara fm aldirmak icin daha cok caba sarfedilir gibime geliyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by sirmahony View Post
    eğer gerçekten 10000 satış rakamı yakalanır ve patch çıkarmazlarsa oyuncu kaybedileceği kesin FAKAT önemli nokta 10000 satışın ne zaman yakalanacağı.Şubat ayında 10000 olursa olayın pek bir anlamı olmayacak sanırım.bence bu rakam imza olarak yakalanacak fakat satışlarda gümleyecek.yurdum insanı sağolsun bu tarz şeylere ilgi gösterir(kampanya olarak) altına imzasını çakar fakat iş icraata geldiğinde ortalıkta olmaz.umarım beni yalancı çıkartırlar da bu yıldan itibaren oyunu türkçe oynarız...
    Kisisel fikrkim o ki eger Subat Ayinda 10 bin satilirsa, Turkce yine eklenir. Biraz gec eklenmis olur ama eklenir. Gelecek senelerde Turkce'nin olmaya devam etmesi icin de iyi bir alt yapi olur.

(Not: site yönetimine sorum olacak umarım cevaplanır bu sene türkçe yama yapmayı düşünüyorlar mı???ben yapılmaması taraftarıyım fakat olurda satış rakamı yakalanamaz ise çıkarılacağı düşüncesindeyim.eğer çıkartılması gerekirse bu yama nın sadece oyunu orjinal alanların kullanımına açma şansı olur mu?(her oyun steam üstünden kuruluyor sanırım,benim kutulu idi ama steam yüklemem istenmişti,her oyuncunun kayıtları olmali)

son paragrafa gerek kalmaz umarım....saygılar...

Ceviri ile ilgilenmedigim icin son paragrafi kesin olarak cevaplayamiyorum. Ancak TSI tarafindan yapilan ceviri herhangi bir ceviri programi kullanmadan yapildigi icin tabii zihin gucu ve insan gucu gerektiriyor. Ceviri cikarsa da ne zaman cikacagi ve hangi yuzde ile cikacagi tamamen cevirmenlerin ayirabildigi bos zamana bagli olur.

FM'in orjinal alinmasi ve Turkce'nin oyuna eklenmesi, cevirmenlerin de desteklenmesini (ozellikle TSI'den degil disaridan gonullu olarak yardimci olan cevirmenler - zira TSI icinden olan cevirmenler zaten kendi kendini motive ediyor) ve daha motive olmalarini saglayacaktir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM 2010 Türkçe Çıkarsa Orijinal Satın Almaya Söz Veren Kişi Sayısı
    8460

% 85

bazı yerlerde okuyorum ara sırada diyorlar turksportal reklam için imza topluyor bu saatten sonrada isteseler bile türkçe çıkmaz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    bazı yerlerde okuyorum ara sırada diyorlar turksportal reklam için imza topluyor bu saatten sonrada isteseler bile türkçe çıkmaz.
    Inanmayan Miles Jacobson'a e-posta yollayip sorabilir.

Esas bu iddiayi ortaya atanlardan korkmak lazim cunku akillarina boyle bir sey yapilabilecegi geliyor. Benim sahsen aklimin ucundan bile gecmezdi boyle bir ayibi yapmak.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ravenholm View Post
    Benim bir fikrim 200bin üyesi olan bir site niye bu tarz ucuz yollarla reklam yapsın?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Zaten fm ve diğer spor sitelerine göre öndeyiz. Reklama en son ihtiyaç duyacak site biz olmayız herhalde. ama normaldir böyle yorumlar olması. bu işten zerre anlamasam ben de böyle düşünürdüm.

ben söylemiyorum zaten yanlış anlaşılmasın.Site adı vermek yasak sanırım.Orada sürekli bu laflar tükeniyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Hangi siteler olduğu malum zaten. Hani "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" hesabı onlar da bu piyasaya girdiği, onları yetiştirdiği siteye; Turksportal'a çamur atıp duruyor. Onları da anlamak lazım tabi, şu oyuna bir faydaları yok durup durup faydasız işlerle meşgul oluyorlar.

Amaçları sadece başkalarını karalamak olan, faydalı işler nelerdir bilmeyen bu sitelere ve orada Turksportal üzerinden prim yapmaya çalışan kişilere siz aldırmayın.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    Şöyle bir düşündümde, adamlar cidden TR'de bedava oyunlarının reklamını yapmış oldular...Hemde türkçe çıkarabiliriz tabii 10.000 tane alirsaniz aynen bu yüz ifadesi ile...

Eğer bu sene bu oyun'a türkçe yama çıkarmazlarsa bu son fm senem olacak...
    Aynen katılıyorum sana.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sene fm almamaya karar vermiştim ama madem böyle bir kampanya oldu bende imzamı atıyorum.

8526
    % 85

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şu yazının değiştirilmesi gerekmiyor mu?

Bazı kişiler belki de sadece burayı okuyup imza atıyordur.Fakat orada denildiği gibi değil olay.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BaşLarda imza oLayında da 10.000 rakamını yakaLayamayız diye düşünüyordum ama rekLamLarın da etkisi iLe bu iş oLacak gibi. FazLa birşey kaLmamış.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

imza atmaya çalışıyorum ama bu bilgisayardan daha önce kayıt yapılmış diyor. wireless la bağlanıyorum.bu çözülürse iyi olur.çünkü bu durumda olan bi sürü adam vardır. görünce uğraşmıyodur. bir de ben daha nereden alacağıma karar vermedim.daha doğrusu netten ya da steam den alacağım ama önsipariş vermiş değilim.böyle bi seçenek de eklenirse güzel olur.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    imza atmaya çalışıyorum ama bu bilgisayardan daha önce kayıt yapılmış diyor. wireless la bağlanıyorum.bu çözülürse iyi olur.çünkü bu durumda olan bi sürü adam vardır. görünce uğraşmıyodur. bir de ben daha nereden alacağıma karar vermedim.daha doğrusu netten ya da steam den alacağım ama önsipariş vermiş değilim.böyle bi seçenek de eklenirse güzel olur.
    IP adresinizi degistirerek (modem'in fisini cikartip takarak bunu basarabilirsiniz) imza atabilirsiniz.

Nesil
    2003

Imza kampanyasinin son gunu Pazartesi.

Bu tarihe kadar 10 bin imza toplanmazsa demo'da Turkiye quickstart'i yer almayacak.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Imza kampanyasinin son gunu Pazartesi.

Bu tarihe kadar 10 bin imza toplanmazsa demo'da Turkiye quickstart'i yer almayacak.
    Bütün bu imza kampanyası hızlı başlangıç modu için miydi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bütün bu imza kampanyası hızlı başlangıç modu için miydi?
    Imza kampanyasi 10 bin kisinin oyunu satin almasini saglamak ve de Turkce'nin cikmasini mumkun kilmak icindi.

Iyi niyet gostergesi olarak 10 bin imza toplandigi takdirde SI tarafindan yayinlanacak Turkiye Quickstart'i.

10 bin adet satis olursa da Turkce'nin cikmasi icin resmi calisma yapilacak ve Turkce dil dosyayi Steam uzerinden dagitilacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Türkçe dil dosyası ile ilgili bir sorum olacak;

bu dosya sadece steam üzerinden mi indirilecek?

kutulu oyun alanlar illa steamden hesap açtırıp ordan mı indirmek zorunda kalacaklar

yoksa sitelerinde torrent ve rapid linkleri verilecekmi?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Imza kampanyasi 10 bin kisinin oyunu satin almasini saglamak ve de Turkce'nin cikmasini mumkun kilmak icindi.

Iyi niyet gostergesi olarak 10 bin imza toplandigi takdirde SI tarafindan yayinlanacak Turkiye Quickstart'i.

10 bin adet satis olursa da Turkce'nin cikmasi icin resmi calisma yapilacak ve Turkce dil dosyayi Steam uzerinden dagitilacak.
    Tamam, ben birden bu mesajı görünce şaşırdım. Ne yazıkki kötü bir dönemde yaşıyoruz ve belki bizde Türkçe niyetine kullandıldık gibi bir düşünceye saplandım.

Sizin sözünüze bu sitede güven olarak olarak bilirim. Şuan %88'de olan bir kampanya. Büyük ihtimalle Pazartesi günü %100 olmayacak. Ama %90'ı geçeceği ortada. Sanırsam SI ufak bir farkı sorun etmeyecek ve hızlı başlat uygulamasında Türkiye Ligini göreceğiz. Sonraki aşamada ise Steam'den Türkçe'yi indirebileceğiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

%90'lara gelmemize rağmen SI bunda diretirse artık benim verecek bir sözüm kalmaz onlara karşı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

%90 a kadar bu kadar kısa sürede imza topladık Kalan % 10 luk kısmıda ilerideki performansı görmek, bizleri teşvik etmek için görmemezlikten gelmeli. Zaten bu uygulamaya bile millet burun kıvırdı ama yinede bu vaad için imza attı bence bu kadar küçük bir fark sorun olmamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

% 89... Türkçe dil eklentisi hayırlı olsun...

Sayfa 32 / 57 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Mesaj Yetkileri