Ben bu konuda şunLarı söyLemek istiyorum. Ben Sigames in satış stratejisi gerçekten çok takdir ettim. Ama bu bizim iyiLiğimize oLan birşey değiL.
AdamLar akıLLı. CM-FM yıLLardır Türkiye de satıLan oynanan bir oyun. BeLki o DiL ekLentisi çıkardıkLarı üLkeLerden daha çok oynanıyor ve iLgi görüLüyor. Ama buna rağmen bunca yıL çıkarma zahmetinde buLunmadıLar. AdamLar zaten bizim üLkemizi pazar oLarak görmüyorLar. BöyLe bir girişime girme isteği dahi duymuyorLar ama bizim bastırmaLarımız sonucunda artık saLLayacak birşeyLer buLamadıkLarından en sonunda tamam kardeşim madem öyLe aLın size böyLe dediLer. OnLarda neyin ne oLduğunu çok iyi biLiyorLar. Quick start a ekLenicek beLki Türkiye Ligi ama bize ne kazandıracak ki ? Zaten iki hafta sonra oyunun FuLL sürümü çıkacak. Quick starta Türkiye Ligi oLsa ne oLur oLmasa ne oLur. OnLarda biLiyorLar ki 10.000 imza zaten vereceğiz ama 10.000 satış yapamayacağız ve o zaman bizim karşımıza çıkıp işte kardeşim size şans verdik ama siz bunu kuLLanamadınız bizden artık daha da Türkçe DiL istemeyin siz bunu haketmiyorsunuz diyecekLer. Ve bizi ebediyen kendi keyifLeri ekLemek istedikLeri zaman ekLeyecek duruma geLene kadar susturmuş oLacakLar. Müthiş bir strateji.
Sigames yetkiLiLeri geLsin Türkiye de 1 ay çaLışsın ondan sonra bu hesapLar iLe bizim karşımıza geçsin. Türkiye de ki Asgari ücret Avrupa da ki en düşük maaş, emekLi maaşı desen aynı, sosyaL hizmetLerden yararLanma desen yine aynı ama Fiyat a geLince en pahaLı maşaLLah bizim üLkemiz. Sonra yok neden korsan yok işte siz beLeşcisiniz. GeLin Türkiye şartLArında yaşayın bakaLım göreyim ben sizi. Ben HoLLandaLı oLsam Benim XP m de orjinaL oLur, herşeyim orjinaL oLur. Ne oLacak annem aLacak Dünya kadar maaş, Babam aynı, dedemin süper bir emekLisi oLacak, benden kraLı oLurmu ? Ya Türkiye de ki bu oyunu oynayacak yaş grubunun durumu ne ? Kaçı bu standartLarda yaşıyor.
GeçeLim bunLarı. Strateji beLLi. Yapamayacağımız bir şeyi önümüze koyduLar ve sabırsızLıkLa başarısız oLmamız ve bizi susturmak için bekLiyorLar. Ondan sonra artık tamamen kontroL yine onLarın eLinde oLacak. Bu kadar basit.